E-Dimension | Web, Internet & Graphic Solutions Logo

Company details


E-Dimension

Η E-Dimension | Web, Internet & Graphic Solutions, είναι μία νεοσύστατη εταιρεία με αντικείμενο εργασιών

  • Την ανάλυση, μελέτη, ανάπτυξη και προώθηση ιστοσελίδων
  • Την σχεδίαση και ανάπτυξη web και mobile εφαρμογών
  • Την στοχευμένη διαφήμιση εταιρειών μέσω προγραμμάτων της Google και των Social Media
  • Την επιμέλεια και παραγωγή γραφικών κάθε είδους όπως επαγγελματικά λογότυπα, διαφημιστικά φυλλάδια, flash banners και 3D-Animation video

Όλα τα στελέχη της επιχείρησής μας, είναι εξειδικευμένα στον τομέα του web design & development, ενημερώνονται συνεχώς για τις νέες τεχνολογίες στο χώρο του διαδικτύου και έχουν στη διάθεσή τους όλα τα σύγχρονα μέσα για το βέλτιστο αποτέλεσμα.

Στόχος μας είναι η δική σας απόλυτη ικανοποίηση. Γι’ αυτόν τον λόγο, τα στελέχη της εταιρείας μας, αντιμετωπίζουν τον κάθε συνεργάτη με την προσοχή, τον σεβασμό και τη μοναδικότητα που του αρμόζει. Για την E-Dimension | Web, Internet & Graphic Solutions, κάθε έργο είναι μοναδικό και αποτελεί μία πρόκληση. Θέλουμε να είμαστε ο σύμμαχός σας για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη προβολή της επιχείρησής σας στον μαγικό κόσμο του διαδικτύου.

Η μεθοδολογία της εταιρείας μας, σε συνάρτηση με την όρεξη, την φαντασία και τη σκληρή δουλειά, φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα για όλους. Καταγράφουμε τις ανάγκες, τους στόχους και τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας, παρακολουθούμε και μελετάμε προσεκτικά τον ανταγωνισμό και σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις με άμεσο στόχο:

  • Να προβάλετε το προφίλ της επιχείρησής σας, αναδεικνύοντας τα προτερήματα της δουλειάς σας, επισημαίνοντας ταυτόχρονα σωστά τις υπηρεσίες που παρέχετε ή τα προϊόντα σας.
  • Να προσελκύσετε όσο το δυνατόν περισσότερους επισκέπτες στην ιστοσελίδα σας και μελλοντικούς πελάτες στην επιχείρησή σας, πέραν των στενών γεωγραφικών ορίων της περιοχής που εδρεύει, με τελικό στόχο να κάνετε άμεση απόσβεση της επένδυσής σας και σημαντική αύξηση των κερδών σας.

Η E-Dimension | Web, Internet & Graphic Solutions, επειδή σέβεται απόλυτα την εργασία, την εμπειρία και τα χρήματα των συνεργατών της, προσφέρει πολλές καινοτόμες υπηρεσίες σε πολύ χαμηλό κόστος με μοναδικό στόχο την ανέλιξη και την προβολή της δικής σας εταιρείας. Δεν θα διστάσουμε να δώσουμε αρνητική απάντηση για υπηρεσίες, εφαρμογές ή οτιδήποτε άλλο δεν χρησιμεύει σε τίποτα στην επιχείρησή σας.

Η ανάθεση της ανάπτυξης της εταιρικής ή προσωπικής σας ιστοσελίδας, αποτελεί μόνο την αρχή της συνεργασίας μας. Το προσωπικό της E-Dimension | Web, Internet & Graphic Solutions, θα βρίσκεται πάντοτε δίπλα σας για να σας προτείνει καινοτόμες ιδέες στο χώρο του διαδικτύου, να σας ενημερώσει για τις νέες τάσεις των social media και να σας προσφέρει τα μέσα ώστε να τα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Web Design Forum
Average rating:  
 0 reviews
 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.