Company details


BNS PRO

Η πολιτική της εταιρίας μας βασίζεται στη δημιουργία εφαρμογών με μοναδικό και εξειδικευμένο στυλ που έχει ως σκοπό να προβάλλει το ύφος της κάθε εταιρίας.
Χρησιμοποιώντας σύγχρονες τεχνολογικές γνώσεις η BNS PRO προσφέρει λειτουργικότητα και ευχρηστία των διαδικτυακών υπηρεσιών που αναπτύσσονται μέσα από αντίστοιχο σχεδιασμό και έρευνα για κάθε πελάτη μας.

 

Κατασκευή – Ανακατασκευή Ιστοσελίδων

Η κατασκευή ιστοσελίδων γίνεται χρησιμοποιώντας τις σύγχρονες γλώσσες προγραμματισμού και βελτιστοποιώντας την ευχρηστία της ιστοσελίδας, για να μπορέσει να την χειριστεί ο πελάτης μας χωρίς καμία απολύτως ιδιαίτερη γνώση πληροφορικής. Η ιστοσελίδα βασίζεται πάνω στο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) της BNS PRO, το οποίο έχει αναπτυχθεί σε κλειστό κώδικα δίνοντας τη μέγιστη ασφάλεια που μπορεί να έχει μια δυναμική ιστοσελίδα και τη δυνατότητα της παραμετροποίησης εύκολα σε αντίθεση με τις ιστοσελίδες που χρησιμοποιούν διαχείριση περιεχομένου ανοιχτού κώδικα. Το σύστημα διαχείρισης της BNS PRO καλύπτει τις ανάγκες τις εκάστοτε επιχείρησης και δεν επιβαρύνει με επιπλέον κόστος σε περίπτωση που χρειαστεί να γίνει μια αλλαγή ή παραμετροποίηση της ιστοσελίδας. Πιο αναλυτικά παραθέτονται παρακάτω κάποιες δυνατότητες που μπορεί να περιέχει η ιστοσελίδα ώστε να προσδιορίσετε τη μοναδικότητα και το ύφος της επιχείρησής σας:

 • Σχεδιασμός από την αρχή επαγγελματικών εικαστικών προτύπων (templates) και skins (χρώματα και στυλ)
 • Δυνατότητα κατασκευής – ανακατασκευής λογοτύπου ώστε να ορίσετε σωστά την εταιρική σας ταυτότητα
 • Δυνατότητα ειδικών προβολών οποιωνδήποτε σελίδων στη Κεντρική Σελίδα, ώστε να γίνει πιο ελκυστική και περιεκτική η ιστοσελίδα σας
 • Εύκολος ορισμός του Μενού Πλοήγησης με βάση των σελίδων web που επιθυμείται να έχει η ιστοσελίδα σας και με ανάλογα επίπεδα
 • Ενσωμάτωση των social media, για επιλογή like ή share (Facebook, Twitter, Youtube κ.λπ.) ώστε ο επισκέπτης να μπορεί να προωθήσει το περιεχόμενο των ιστοσελίδων στο αντίστοιχο social media που είναι μέλος
 • Διαχείριση πολυμέσων τα οποία μπορούν να ανεβαίνουν μαζικά, οργανωμένα σε album και να ανοίγουν με μηχανισμούς σύγχρονης τεχνολογίας
 • Ολοκληρωμένη διαχείριση Νέων, Ανακοινώσεων και Δελτίων Τύπου
 • Ενημέρωση πελατών μέσα από προωθητικές ενέργειες με πολλαπλούς τρόπους (RSS, Newsletter, Social Media)
 • Φόρμα Επικοινωνίας και τοποθεσία επιχείρησης σε Google maps
 • Δυνατότητα χρήσης στατιστικών εργαλείων  για την επισκεψιμότητα μέσω του Google Analytics
 • Πλήρως πολυγλωσσική διαχείριση της ιστοσελίδας ώστε να εμφανίζεται στις επιθυμητές από εσάς γλώσσες

 

Κατασκευή – Ανακατασκευή Deal Site

Μια νέα ομάδα ιστοσελίδων που έχει αναπτυχθεί είναι τα Deal site, όπου ο ιδιοκτήτης προσθέτει τις προσφορές της επιθυμίας του. Οι λειτουργίες του Deal site πρέπει να ‘ναι εφάμιλλες του Groupon, με βασικές αυτές της προσφορά της ημέρας, οι προσφορές ανά πόλη ή ανά κατηγορία καθώς και την αγορά των κουπονιών. Από εκεί και πέρα υπάρχουν επιπλέον λειτουργίες που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στην αποτελεσματικότητα του Deal site. Για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή τηλεφωνήστε στο 801 1000 247. Θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ιδέες και τις ανάγκες σας, ώστε να παρουσιάσουμε τις κατάλληλες για σας προτάσεις στα πλαίσια μιας ενδεχόμενης μελλοντικής συνεργασίας.

Κατασκευή – Ανακατασκευή E-shop

Η κατασκευή e-shop είναι μια ακόμη υπηρεσία που προσφέρει η BNS PRO δίνοντας έτσι τη δυνατότητα ένα φυσικό κατάστημα να πάρει ψηφιακή υπόσταση για να πουλάει προϊόντα σε ολόκληρο τον κόσμο. Δημιουργούμε e-shop με όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα σε συνδυασμό με άριστο αισθητικό αποτέλεσμα που το σχεδιάζουμε ύστερα από έρευνα και σε συνεργασία με εσάς. Επιπλέον με τη βοήθεια των συνεργατών μας μπορεί να γίνει η λήψη φωτογραφιών των προϊόντων αλλά και η συγγραφή διαφημιστικών κειμένων για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Τέλος, μέσα από την εφαρμογή της εταιρίας μας μπορείτε να διαχειριστείτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, εύκολα χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις, των προϊόντων σας ακόμη και τη διαχείριση του αποθέματός σας.

 

Φιλοξενία / Κατοχύρωση Ονόματος Χώρου

Η BNS PRO προσφέρει ποιοτικό hosting (φιλοξενία ιστοσελίδας) μέσα από ασφαλές εγκαταστάσεις σε κεντρικό datacenter της Γερμανίας. Διασφαλίζει την 24ωρη διαθεσιμότητα της ιστοσελίδας σας, όπως και την υποστήριξη της 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα.
Η κατοχύρωση ή η μεταφορά του Domain Name (ονόματος χώρου) της ιστοσελίδας μπορεί να γίνει από την BNS PRO όπου αποτελεί εγκεκριμένο καταχωρητή από τις 27/12/2010, όπως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος μέσα από τον επίσημο κατάλογο της ΕΕΤΤ (Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων) των καταχωρητών του χώρου ονομάτων.

 

Mobile applications

Η χρήση του mobile internet αυξάνεται χρόνο με το χρόνο και τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα όπως και οι ταμπλέτες λαμβάνουν μεγάλο μερίδιο της αγοράς. Η BNS PRO είναι μια εταιρία που πρωτοπορεί στην υλοποίηση mobile applications εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες και σύγχρονα εργαλεία. Τα mobile applications της BNS PRO προσφέρουν ένα μοναδικό στυλ, ασφάλεια, λειτουργικότητα ακόμη και σε offline mode. Για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή τηλεφωνήστε στο 801 1000 247. Θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ιδέες και τις ανάγκες σας, ώστε να παρουσιάσουμε τις κατάλληλες για σας προτάσεις στα πλαίσια μιας ενδεχόμενης μελλοντικής συνεργασίας.

 

SEO

Στη BNS PRO εφαρμόζουμε βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης του διαδικτύου, αυξάνοντας έτσι την επισκεψημότητα και διευρύνοντας εύκολα τα πλαίσια της επιχείρησης μέσα από τη χρήση κανόνων SEO (Search Engine Optimization). Για τη σωστή χρήση του SEO θα πρέπει να υπάρξει από την αρχή της κατασκευής της ιστοσελίδας ειδική σχεδίαση της δομής κώδικα και των κειμένων ώστε να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα.

 

Social Media

Ένα σημαντικό μέρος του σύγχρονου internet είναι τα social media που αποτελούν πλέον τρόπο προσέγγισης για να αυξήσετε τους πελάτες σας. Αποτελεί το εργαλείο για να διευρύνεται την εταιρία σας, ακολουθώντας βέβαια την κατάλληλη στρατηγική που θα σας βοηθήσουμε να ορίσετε για την επίτευξη των στόχων σας. Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα κάτω από την τεχνολογική γνώση των ανθρώπων της BNS PRO, ώστε να προσφέρουν την αποτελεσματικότερη αλληλεπίδραση του brand με τον πελάτη. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προβάλλεται με το σωστό τρόπο και ύφος την εταιρική σας ταυτότητα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Internet Marketing

Στο χώρο του internet η σωστή στρατηγική αρχίζει να λαμβάνει κύριο λόγο και να συνεισφέρει θετικά σε κάθε επιχείρηση. Το internet marketing είναι σημαντικό για την ανάπτυξη της εταιρίας πέρα από τα γεωγραφικά όρια που προσφέρει ένα κατάστημα. Στη BNS PRO μέσα από εξειδικευμένη ανάλυση και αναπτύσσοντας ένα business plan για την επιχείρησή σας, σας βοηθάμε ώστε να αυξήσετε τον αριθμό των επισκέψεων της ιστοσελίδας σας και ως αποτέλεσμα να αυξήσετε τα μελλοντικά σας κέρδη. Ένα επιπλέον εργαλείο θεωρούνται οι διαδικτυακές καμπάνιες (Google Adwords) που βοηθούν στην αύξηση των επισκεπτών σας αλλά και στη προώθηση της ιστοσελίδας σας. Με τη χρήση του διαδικτύου και του marketing η BNS PRO αναλαμβάνει ολοκληρωμένες διαδικτυακές καμπάνιες που βοηθούν τις επιχειρήσεις να αναδειχθούν στο χώρο του internet.
Για μια ολοκληρωμένη παρουσίαση επισκεφτείτε τη σελίδα μας ή τηλεφωνήστε στο 801 1000 247. Θα χαρούμε να συζητήσουμε τις ιδέες και τις ανάγκες σας, ώστε να παρουσιάσουμε τις κατάλληλες για σας προτάσεις στα πλαίσια μιας ενδεχόμενης μελλοντικής συνεργασίας.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Web Design Forum
Average rating:  
 0 reviews
 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

 • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
 • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
 • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
 • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.