Νέα Έκδοση CS-Cart 4.3.1 – Κωδικός Σφαίρα!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
12/05/2015 από
dvsgreece
Αρχές Μαΐου Παρουσιάστηκε η νέα και πολυαναμενόμενη έκδοση του δημοφιλούς λογισμικού ηλεκτρονικού εμπορίου CS-Cart. Βρισκόμαστε στην έκδοση 4.3.1 και μεγάλες αλλαγές έχουν συμβεί κάτω από το “καπό της μηχανής”!Οι βασικότερες αλλαγές αφορούν την ταχύτητα του CS-Cart, τόσο στο μέρος του επισκέπτη όσο και στο διαχειριστικό. Είναι πλέον κατά πολύ γρηγορότερο του προκατόχου του αφού μεγάλες αλλαγές έγιναν στον κώδικα ώστε να βελτιωθεί ο τρόπος με τον οποίο γίνονται τα ερωτήματα στη βάση δεδομένων για κάθε άνοιγμα σελίδα αναζήτηση προϊόντος, εκτέλεση φίλτρων κλπ.Ειδικότερα 4 βασικά κομμάτια είναι υπαίτια για την βελτίωση της ταχύτητας:

  • Τα SQL query (ερωτήματα στη βάση δεδομένων) γίνανε optimiιzed για την αναζήτηση και το φιλτράρισμα προϊόντων.
  • Το Optimized caching κάνει την αναζήτηση γρηγορότερη, όταν καλείται η ίδια αναζήτηση ξανά. Επίσης οι σελίδες του επισκέπτη φορτώνουν γρηγορότερα στη δεύτερη επίσκεψη γιατί η έκδοση 4.3.1 αποθηκεύει στην προσωρινή του μνήμη (cache) το περιεχόμενο κατά την πρώτη επίσκεψη. Αυτό σημαίνει ότι εφόσον όλες οι σελίδες του καταστήματος αποκτήσουν έστω και μία επίσκεψη, θα είναι πλέον πιο γρήγορες στη φόρτωση, αφού θα ανακαλούνται από την προσωρινή μνήμη και όχι από τη βάση δεδομένων. Αυτό σημαίνει επίσης και μικρότερο φόρτο στη αναζήτηση στη βάση δεδομένων, ένα σημείο όπου τα περισσότερα καταστήματα με πολλά χαρακτηριστικά και φίλτρα υποφέρουν.
  • Το CS-Cart 4.3.1 υποστηρίζει πλέον και την Alternative PHP Cache. Η τεχνολογία αυτή επιταχύνει τα PHP scripts στο σερβερ. Ακόμη και αρκετά καλά optimized optimized websites φορτώνουν με μια καθυστέρηση λόγω του χρόνου που απαιτείται για την εκτέλεση των PHP scripts. Η APC cache διορθώνει αυτή την καθυστέρηση.
  •  Ο κώδικας JavaScript μετακινήθηκε στο τέλος της σελίδας, ώστε ο κώδικας της να μην καθυστερεί τη φόρτωση της σελίδας. Έτσι οι σελίδες του καταστήματος φορτώνουν πολύ πιο γρήγορα στην πρώτη επίσκεψη και τα αποτελέσματα στο Google Page Speed είναι πολύ καλύτερα αφού αυτό αποτελούσε έναν παράγοντα για χαμηλή βαθμολογία

Βελτίωση Λειτουργικότητας

Αλλά και στο μέρος της λειτουργικότητας έχουμε αρκετές σοβαρές βελτιώσεις και προσθήκες. Χάρη στην προσφορά της φανατικής κοινότητας του CS-Cart, κατά την διάρκεια του beta testing διορθώθηκαν πάνω από 150 bugs.

Αναφερόμαστε στα σημαντικότερα:

1. Προσθήκη του Νέου Blog Addon

Ένα αρκετά εύκολο και πολύ χρήσιμο πρόσθετο αφού πλέον το περιεχόμενο παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο και κάνει τη διαφορά και από πλευράς κατάταξης στο Google αλλά και από πλευράς πληροφόρησης του χρήστη.
Έτσι μπορείτε με το Blog Addon να δημιουργήσετε ένα πλήρες λειτουργικό Blog μέσα στο κατάστημά σας και να κρατήσετε τους πελάτες πάντα ενημερωμένους για νέες κυκλοφορίες, συμβουλές, προσφορές και νέα γενικότερα.

 

2. Bestsellers & Προϊόντα σε Προσφορά Add-ons

Μία νέα λειτουργικότητα σας επιτρέπει να παρουσιάσετε παρόμοια προϊόντα στη σελίδα του προϊόντος. Προστέθηκε επίσης η δυνατότητα να μπορεί κανείς να δημιουργεί ξεχωριστές σελίδες για όλα τα Bestseller, τα Νέα Προϊόντα, τα Προϊόντα σε Έκπτωση και τα Προϊόντα με ειδική Προσφορά.
Όταν δημιουργείτε μία λίστα με παρόμοια προϊόντα, μπορείτε να ορίσετε ένα εύρος τιμής για να εμφανίζονται μόνο παρόμοια Προϊόντα μέσα σ αυτό το εύρος. Μπορείτε επίσης να ορίσετε η λίστα να περιέχει παρόμοια προϊόντα από την ίδια κατηγορία είτε συμπεριλαμβανομένων των υποκατηγοριών είτε όχι. Τέλος μπορούν τα προϊόντα χωρίς απόθεμα να αποκλειστούν από τη λίστα αυτή.

 

Άλλες Βελτιώσεις

Μερικές ακόμη βελτιώσεις έχουν γίνει γενικά σε όλο του λειτουργικό, όπως χρήση pills αντί για tabs στο διαχειριστικό, για παράδειγμα στην οθόνη διαχείρισης του προϊόντος, Καλύτερη πλοήγηση, πιο εύκολο Checkout, το δικό σας layout ανα σελίδα πλέον (αλλαγή ακόμη και σε header footer σε κάθε σελίδα διαφορετικά) για καλύτερες landing pages και τέλος πιο εύχρηστο Upgrade Center για τις μελλοντικές όμως αναβαθμίσεις σας (από την 431 προς τις μελλοντικές εκδόσεις).

 

Πώς να πάρετε το CS-Cart 4.3.1

Αν έχετε ήδη μια άδεια και μια ενεργή συνδρομή αναβάθμισης, κατεβάστε τα προσωπικό σας πακέτο εγκατάστασης από την περιοχή αρχείων στο λογαριασμό σας στο Help Desk. (εφόσον έχετε αγοράσει άδεια απευθείας από την CS-Cart).

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μία δοκιμαστική έκδοση από το www.cscart.biz
Aν δεν είστε κάτοχος CS-Cart, μπορείτε να αγοράστε μια εμπορική άδεια για να χαρείτε όλα τα χαρακτηριστικά και την υποστήριξη μας. Πριν αγοράσετε μια άδεια χρήσης, μπορείτε να δοκιμάσετε το CS-Cart ή Multi-Vendor δωρεάν για 30 ημέρες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CS-Cart δωρεάν, ακόμη και μετά τις 30 ημέρες, αλλά θα έχετε πρόσβαση μόνο σε ένα περιορισμένο σύνολο χαρακτηριστικών.
Αναβάθμιση

Σημαντικό: Η αναβάθμιση θα είναι διαθέσιμη από την επόμενη εβδομάδα. Θα πρέπει να περιοριστεί ο αριθμός των downloads των πακέτων αναβάθμισης μέσα στις πρώτες λίγες ημέρες για να αποφευχθεί η υπερφόρτωση του διακομιστή τη CS-Cart.

Ιδιοκτήτες Άδειας, με ενεργό αναβάθμιση συνδρομές έχουν δύο επιλογές για την αναβάθμιση από 4.0.1 και υψηλότερα σε 4.3.1:
– Κέντρο Αναβάθμισης. Πηγαίνετε στο admin panel σας, Διαχείριση → κέντρο αναβάθμισης, και κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη.
– Αποθηκευση και Εισαγωγή. Για να αναβαθμίσετε από CS-Cart 3.0.6 και νωρίτερα (εκτός της Community έκδοσης) στην τρέχουσα έκδοση του CS-Cart 4.3.1 πρώτα κάνετε εγκατάσταση σε νέο φάκελο και μετά εισάγετε το παλιό κατάστημά σας.Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.