Σχετικά με εμάς

H ομάδα μας (Χtnd.it group) αποτελείται από ανθρώπους που πιστεύουν πως παρά τα όσα “κακά” έχουμε σαν Έλληνες αν καταφέρουμε και λειτουργήσουμε ομαδικά , χωρίς εγωισμούς & συμφέροντα να μπαίνουν στην μέση, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και μάλιστα να διαπρέψουμε σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι περισσότεροι από εμάς βρισκόμαστε χρόνια στην αγορά εργασίας είτε ως υπάλληλοι είτε δουλεύοντας σαν ελεύθεροι επαγγελματίες και πιστεύουμε πως για να ξεκινήσεις να βελτιώνεις  κάποια πράγματα η καλύτερη αρχή είναι να επενδύσεις στον τομέα εκπαίδευση.

Πιστεύουμε επίσης πως γενικότερα ΟΛΟΙ οι digital artists στην Ελλάδα είναι αφημένοι στην μοίρα τους χωρίς καμία βοήθεια από κανέναν κρατικό ή μη φορέα.

Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήθηκε και το project “Χntd.it” που είναι ένα κομμάτι από ένα σύνθετο και μεγάλο Project το οποίο εδώ και ένα χρόνο περίπου έχουμε ξεκινήσει και θέλουμε να ελπίζουμε πως θα βοηθήσει τον δημιουργικό χώρο να πάει ένα βήμα μπροστά.

διαβάστε εδώ το project plan μας 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.