XTND MarketPlace Όροι Χρήσης – Terms Of Services

user_stickerMembership

Έχετε το δικαίωμα να γίνετε μέλος εάν είστε άνω των 18 ετών .
Η ιδιότητα αυτή καθώς και ο λογαριασμός σας δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε κανέναν.
Θα πρέπει να κρατήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας εμπιστευτικό.
Δεν πρέπει να επιτρέψετε σε τρίτους να έχουν πρόσβαση χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και να κάνουν χρήση του site για λογαριασμό σας.
Πρέπει να ειδοποιήσετε την xtnd.it γραπτώς το συντομότερο σε περίπτωση που αντιληφθείτε οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας.
Αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι είστε υπεύθυνοι, για οτιδήποτε και για όλες τις αξιώσεις που πραγματοποιούνται από τρίτους που προκύπτουν από την πρόσβασή σας στο site μας και τη χρήση του , ως μέλος.
Η xtnd.it διατηρεί το δικαιώμα να περιορίσει, αναστείλει ή παύσει την ιδιότητα σας ως μέλος ή ακόμα και να απορρίψει την αίτηση εγγραφής σας οποιαδήποτε χρονική στιγμή χωρίς να χρειάζεται να αναφέρει τους λόγους για αυτήν της την απόφαση.

1315651162_users_stickerΠρονόμια Μελών

Ως μέλη της xtnd.it , αφού συμφωνήσετε στους όρους χρήσης , έχετε το δικαιώμα να:

1. αγοράσετε προϊόντα από άλλα μέλη (buyer)
2. πουλήστε τα προϊόντα σε άλλα μέλη (seller)
3. συμμετέχετε σε διαδικτυακά φόρουμ και blogs (member)
4. αποκτήσετε δικαίωμα συγγραφής άρθρων (author)
5. διαφημίσετε την εταιρεία σας μέσω του καταλόγου εταιρειών (member)
6. έχετε πρόσβαση σε πληροφορίες και θέματα που απευθύνονται μόνο στα μέλη και όχι στους απλούς χρήστες (member)

1315775347_exclamation-diamond_stickerΠληροφορίες Μελών

Κατά την διαδικασία εγγραφής σας ως μέλος θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε ορισμένες προσωπικές πληροφορίες. Θα πρέπει οι πληροφορίες αυτές να είναι αληθείς, ακριβείς και πλήρεις.
Οι πολιτικές χρήσης που αφορούν τις προσωπικές πληροφορίες των μελών μας ορίζονται στην Πολιτική Απορρήτου της Ιστοσελίδας.
Η xtnd.it διατηρεί το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες αυτές σε ορισμένες δραστηριότητες προώθησης του site.

To xtnd.it marketplace είναι ένας δικτυακός τόπος όπου μπορείτε να αγοράσετε προιόντα ή να διαθέσετε τα προιόντα σας προς πώληση.
Για την ποιότητα, την ασφάλεια ή τη νομιμότητα των προϊόντων που έχετε κατεβάσει, από τις τοποθεσίες η xtnd.it δεν φέρει καμμία ευθύνη.
Επίσής δεν εγγυάται ότι τα προϊόντα ή οποιουδήποτε περιεχομένο, δεδομένα, κώδικας ή άλλο υλικό που μεταβιβάζονται από τις τοποθεσίες δεν έρχονται σε αντίθεση με τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων. Αυτή την εγγύση πρέπει να σας την παρέχει ο εκάστοτε πωλητής του συγκεκριμένου προιόντος που αγοράζετε.
Η xtnd.it δεν έχει κανένα δικαίωμά κυριότητας ή χρήσης (συμπεριλαμβανομένων και των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας) που αφορά τα προϊόντα. Η κυριότητα των προιόντων παραμένει αποκλειστικά στον πωλητή.

1370956213_web_stickerΔιαθεσιμότητα και χρήση του site

Το site είναι συνήθως διαθέσιμο όλο το 24ωρο.
Η xtnd.it διατηρεί το δικαίωμα άνα πάσα στιγμή και για όποιον λόγο αυτή κρίνει, με προειδοποίηση ή και χωρίς να διακόψει ή αναστείλει την πρόσβασή σας στο site ή σε μέρος του site και δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε απώλεια σας ως αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας.
Επίσης άνα τακτά χρονικά διαστήματα θα πρέπει να διαβάζετε τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα που υπάρχουν για την χρήση περιεχομένου και τις υπηρεσίες που παρέχονται στον κάθε ιστότοπο και να κινείστε σύμφωνα με αυτά.

1370956361_briefcase_stickerTέλη και Υπηρεσίες

Η εγγραφή είναι δωρεάν καθώς και η τοποθέτηση προιόντων προς πώληση.
Αν αγοράζετε ένα προιόν θα καταβάλετε ένα ποσό για το δικαίωμα χρήσης του συγκεκριμένου προιόντος.
Αν πουλάτε κάποιο προιόν, θα εισπράξετε το ποσό που έχει καταβληθεί απο τον αγοραστή (μείον την προμήθεια της xtnd.it όπως αυτή έχει οριστεί).
Οι πληρωμές θα πρέπει να γίνονται μέσω των συστημάτων πληρωμών που η xtnd.it ορίζει και είναι αποδεκτά.
Φόρος προστιθέμενης αξίας ή άλλοι φόροι θα προστίθονται στην πληρωμή σας αν απαιτείται.
Οι τιμές ορίζονται σε credits , όπου η αναλογία είναι 1 ευρώ για κάθε 1 credit. Όλες οι πληρωμές γίνονται σε ευρώ και πάντα σύμφωνα με τους κανονισμούς του συστήματος πληρωμής που έχετε επιλέξει.
Για την μετατροπή άλλου νομίσματος σε ευρώ είναι υπεύθυνος ο αγοραστής ενώ το ποσό αυτό θα μετατραπεί αυτόματα σε credits απο την xtnd.it χωρίς καμμία επιπλέον επιβάρυνση.
Όταν η xtnd.it πραγματοποιήσει πληρωμή προς τον πωλητή, η πληρωμή αυτή θα γίνει επίσης σε ευρώ ,ενώ η μετατροπή σε ισοτιμία του νομίσματος της χώρας του θα επιβαρύνει τον ίδιο.

1370956191_home_stickerΔικαιώματα ιδιοκτησίας

Η χρήση του site και των υπηρεσιών της xtnd.it δεν σας παρέχει κανένα δικαίωμα κυριότητας περιεχομένου, κώδικα,δεδομένων και άλλων υλικών στα οποία έχετε πρόσβαση κατά την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας. Το περιεχόμενο, ο σχεδιασμός , η εμφάνιση και όποιο άλλο υλικό υπάρχει στο site μας είναι στην αποκλειστική κυριότητα της xtnd.it και των συνεργατών της.

1370956351_traffic-lights_stickerΑπαιτήσεις Πνευματικών δικαιωμάτων και Εμπορικών Σημάτων

Εάν αντιληφθείτε ότι κάποιο έργο ή προιόν σας είναι αντικείμενο παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων, παρακαλούμε να στείλετε εγγράφως τις ακόλουθες πληροφορίες στην xtnd.it :

1. στοιχεία επικοινωνίας σας
2. δικτυακή τοποθεσία του υλικού αυτού
3. περιγραφή του έργου πνευματικής ιδιοκτησίας που έχει παραβιαστεί
4. μια δήλωση από εσάς, που εγγυάται ότι οι πληροφορίες που δίνονται στην αξίωση πνευματικών δικαιωμάτων είναι ακριβείς και ότι είστε είτε ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων ή εξουσιοδοτημένος να ενεργεί για λογαριασμό του κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων
5. έγκυρη ηλεκτρονική υπογραφή σας.

Η xtnd.it αφού λάβει το αίτημα σας θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια που θεωρεί απαραίτητη για την διαλεύκανση του ζητήματος αυτού.
Τα εμπορικά σήματα, τα logos και οτιδήποτε σχετίζεται με την ταυτότητα της xtnd.it αλλά και άλλης σελίδας που προβάλλεται στο site μας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κανέναν χωρίς την γραπτή άδεια απο τον νόμιμο ιδιοκτήτη του.
Υποστηρίζουμε το δικαίωμα της πνευματικής ιδιοκτησίας και περιμένουμε και από εσάς να κάνετε το ίδιο.

key_stickerΠροστασία Προσωπικών Δεδομένων και προσωπικές πληροφορίες

Παρότι η xtnd.it λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλιση της προστασίας των πληροφοριών, δεν μπορεί να εγγυηθεί για αυτό και ούτε είναι υπεύθυνη στην περίπτωση παραβίασης του απορρήτου σας.
Εάν για οποιοδήποτε λόγο χρειαστεί ένα μέλος να δώσει προσωπικά στοιχεία του λογαριασμου του σε άλλο μέλος της xtnd.it , τότε θα ήταν φρόνιμο να φροντίσει να συνάψει μια συμφωνία στην οποία να αναφέρεται ο λόγος και το χρόνικό περιθώριο που θα μπορεί το άλλο μέλος να χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας και τις πληροφορίες αυτές. Οι όροι της εν λόγω συμφωνίας θα εξασφαλίζει την χρήση αυτών των πληροφοριών.
Η xtnd.it και σε αυτή την περίπτωση δεν ευθύνεται για την τήρηση της μεταξύ σας σύμβασης.

linkLinked Sites

Μέσα απο την ιστοσελίδα της xtnd.it υπάρχει περίπτωση να μεταβείτε σε άλλους ιστότοπους (Linked Sites).
Η xtnd.it δεν φέρει καμμία ευθύνη για το περιεχόμενο,τα προιόντα ή οποιοδήποτε άλλο υλικό μπορεί να περιέχεται στις τοποθεσίες αυτές.Η xtnd.it δεν φέρει ευθύνη για κανέναν σύνδεσμο που γίνεται από άλλη ιστοσελίδα προς την xtnd.it άλλα ούτε και για σύνδεσμο από την xtnd.it προς άλλη ιστοσελίδα.

1370956447_wrench_stickerThird Party Developers

Επίσης μέσα απο την xtnd.it μπορεί να έρθετε σε επαφή με άλλους προγραμματιστές και να θελήσετε να χρησιμοποιήσετε κάποια εφαρμογή τους. Η επιλογή και η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική σας και για την όποια δυσαρέσκεια,απορία ή οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να απευθύνεστε απευθείας στους εν λόγω υπεύθυνους.
Η xtnd.it παρότι στηρίζει τις προσπάθειες των προγραμματιστών και όλων των freelancers , δεν εγγυάται παρόλα αυτά για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προιόντων και υπηρεσιών τους.

1315651199_balloon_stickerPublic Forums

Εκτός απο τις άλλες υπηρεσιές που προσφέρει η xtnd.it , διαθέτει επίσης blogs, forums ,πίνακες ανακοινώσεων και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες .
Πρέπει εκτός των άλλων ότι συμφωνείτε ότι δεν θα δημοσιεύσετε, ανεβάσετε ή διανείμετε με άλλον τρόπο υλικό που :

1. είναι παράνομο, πορνογραφικό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, άσεμνο ή χυδαίο
2. ενθαρρύνει συμπεριφορά που θα μπορούσε να συνιστά ποινικό αδίκημα ή να παραβιάζει οποιοδήποτε τοπικό, εθνικό ή διεθνές δίκαιο
3. παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα, εμπορικό σήμα, εμπορικό απόρρητο, την εμπιστευτικότητα ή οποιοδήποτε άλλο δικαίωμα
4. περιέχει ιούς, spyware ή άλλο επιβλαβές συστατικό
5. περιέχει ενσωματωμένες συνδέσεις με διαφήμιση, αλυσιδωτές επιστολές, μαζική αλληλογραφία και spam κάθε είδους

Συμφωνείτε επίσης ότι είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πληροφορίες και τα υλικά που δημοσιεύετε στην ιστοσελίδα μας και φέρετε την ευθύνη για οποιαδήποτε δραστηριότητά σας στην ιστοσελίδα.
Η xtnd.it δεν είναι υπεύθυνη για οποιαδήποτε δημοσιεύση, πληροφορία ή άλλο υλικό που αναρτήθηκε από τους χρήστες της . Έχει όμως το δικαίωμα να αποκαλύψει οποιαδήποτε πληροφορία για την ικανοποίηση κάθε νόμιμου αιτήματος από τις αρχές.
Επίσης διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει την πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές χωρίς προειδοποίηση αν θεωρεί ότι παραβιάζεται καποιος από τους παραπάνω όρους.

1370956261_safe_stickerΕγγυήσεις

Η xtnd.it μπορεί να εγγυηθεί για την ποιότητα των προιόντων και υπηρεσιών που προσφέρει η ίδια και όχι τρίτων. Δεν εγγυάται ότι οι ιστοσελίδες που περιέχονται σε αυτήν είναι χωρίς σφάλματα και ελαττώματα,ότι τα ελαττώματα αυτά θα διορθώνονται από την xtnd.it , και ότι είστε απρόσβλητοι απο ιούς ή άλλα παρόμοια υλικά. Επίσης δεν μπορεί να εγγυηθεί για την αξιοπιστία οποιουδήποτε περιεχομένου στις υπόλοιπες ιστοσελίδες πέραν της ιδίας.

1370956315_document-file_stickerΑλλαγές Στους Όρους Χρήσης

Η xtnd.it διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τους όρους χρήσης ή περιεχόμενο της ιστοσελίδας της. Η xtnd.it θα προβαίνει σε σχετική ανακοίνωση για τους νέους όρους χρήσης. Εάν συνεχίζεται να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας σημαίνει αυτόματα ότι αποδέχεστε τους νέους όρους χρήσης και γι αυτό σας συνιστούμε να διαβάσετε τυχόν ανακοινώσεις.

1315649858_button-cross_stickerΠάυση ή Περιορισμός Μέλους

Η xtnd.it διατηρεί επίσης το δικαίωμα να σας παύσει ως μέλος ή να περιορίσει την πρόσβασή σας σε ορίσμενες υπηρεσίες της εάν :

1. δεν είμαστε σε θέση να πιστοποιήσουμε ή να επαληθεύσουμε τα στοιχεία εγγραφής σας
2. για οποιοδήποτε λόγο η xtnd.it πιστεύει ότι μπορεί οι πράξεις σας να φέρουν νομική ευθύνη για εσάς , την xtnd.it ή τα άλλα μέλη της.
3.παραβιάσετε τους Όρους Χρήσης ή άλλες συμφωνίες ή επιμέρους κανονισμούς
Σε όποια από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν θα πρέπει να κάνετε νέα αίτηση εγγραφής.
Οδηγός XTND MarketPlace

Copyright © Xtnd.it group 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.