XTND MarketPlace Προωθήστε Το WebSite Σας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνσή των χρηστών μας,  αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν πλήρες οδηγό σχετικά με το πως μπορείτε να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας, φυσικά ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ  μέσα από το xtnd.it marketplace και να:

 • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλουs
 • Προβάλετε την δουλειά σας
 • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks
 • Προωθήσετε το άρθρο σας σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης
 • Αποκτήστε το δικαίωμα σε διαφημιστικά banner

Εδώ είναι μερικοί τρόποι που μπορείτε να προωθήσετε την ιστοσελίδα σας μέσω του xtnd.it marketplace:

 • Εταιρικός Κατάλογος
 • Εταιρικές Ανακοινώσεις,  Δελτία Τύπου & Προσφορές
 • Υπογραφές / Συγγραφή Άρθρων / Backlinks
 • Contributors – Σελίδες Σχετικού Περιεχομένου
 • Social Media  – FaceBook Groups
 • Παρουσίαση δικών μας ιστοσελίδων
 • Διαφημιστικά Banner

Εταιρικός Κατάλογος

Αν είστε ελεύθερος επαγγελματίας , 3D animator , σχεδιαστής ιστοσελίδων , seoist , Web Developer , web hoster κλπ τότε έχετε το δικαίωμα να προσθέσετε τη σελίδα σας στο directory list της εταιρείας μας .

Διαβάστε αναλυτικά τις οδηγίες που πρέπει να ακολουθούνται πιστά .

Οδηγίες Εισαγωγής

Προσθέστε τον τίτλο της εταιρείας σας
Συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες για την εταιρεία σας , π.χ. γιατί να σας επιλέξουν , τι υπηρεσίες προσφέρετε , κλπ.

Προσαρμόστε τη διάταξη με τη χρήση WYSIWYG editor . Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στο “text” tab για να προσθέσετε κώδικα html . Επίσης, προτείνεται να προστεθεί χάρτης της εταιρείας σας ( μέσω του google map ) με τον ακόλουθο κώδικα ή πατώντας τα αντίστοιχα κουμπιά ( google maps ) στον επεξεργαστή ( οι διαστάσεις του χάρτη θα πρέπει να 710x250px )

Google Maps Κωδικός

[GMAP width="710" height="250" latitude="latitude εταιρείας" longitude="longitude εταιρείας" zoom="15" markers="yes" controls="yes" maptype="ROADMAP" content="ονομα της εταιρείας εδώ "]

Συμπληρώστε τις πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία σας στις αντίστοιχες μορφές τους, όπως : διεύθυνση , τους αριθμούς τηλεφώνου , κλπ ιστοσελίδα ( * σημείωση σε μορφή ” ιστοσελίδα ” γεμίσει διεύθυνση της ιστοσελίδας χωρίς την http:// )

Επιλέξτε την κατηγορία που θέλετε να εμφανίζεται η εταιρεία σας Μπορείτε να προσθέσετε μόνο 1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Προσθέστε ετικέτες (tags)

Ανεβάστε το λογότυπο ή screenshot από το site σας ή ό, τι θέλετε να φαίνεται ως Κύρια εικόνα για την εταιρεία σας σε ανάλυση 385×250px .

Τα περισσότερα πεδία είναι υποχρεωτικά . Για μια πιο αποτελεσματική προώθηση των υπηρεσιών σας προτείνουμε να συμπληρώσετε όλα τα πεδία

* Επωνυμία εταιρείας :
* Ιστοσελίδα ( URL ) :
* Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail ) :
* Ετικέτες ( π.χ. : Σχεδίαση , Φιλοξενία ιστοσελίδων , κλπ. ) :
* Το λογότυπο της εταιρίας ( 385x250px ) :
* 1 Κατηγορία
* Διεύθυνση Εταιρίας :
* Χώρα :
* Ταχυδρομικός κώδικας :
* Τηλέφωνο :
FAX
Γεωγραφικό πλάτος και μήκος του google maps :

Καθημερινά επισκέπτονται τον κατάλογο μας αρκετοί χρήστες που αναζητούν αξιόπιστες υπηρεσίες internet , επομένως είναι ένας αξιόλογος τρόπος για την προώθηση της εταιρείας σας μέσα από αυτόν .

Εταιρικές Ανακοινώσεις,  Δελτία Τύπου & Προσφορές

Οι εταιρίες μπορούν στα αντίστοιχα φόρουμ να:

-Αναρτήσουν εταιρικές ανακοινώσεις
Έτσι δίνετε την ευκαιρία σε χρήστες και συναδέλφους να ενημερωθούν για Δελτία Τύπου και νέες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία σας.

-Δημιουργήσουν εταιρικές προσφορές
Καλή ιδέα επίσης είναι η δημιουργία κουπονιών στην οποία θα παρέχετε κάποια έκπτωση ώστε να προσεγγίσετε περισσότερους χρήστες.

– Ανταλλάξουν Traffic – Διαφήμιση 

-Tα ποστ του blog μας προωθούνται αυτόματα στο group του FaceBook για να ενημερώνεστε άμεσα για εταιρικά νέα ,προσφορές κτλ.

Συγγραφή Άρθρων / Backlinks / Υπογραφές

Κάθε χρήστης ο οποίος έχει γνώσεις πάνω σε οποιοδήποτε θέμα (που έχει σχέση πάντα με το αντικείμενο) και θέλει να τις μοιραστεί με την κοινότητα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και να ζητήσει δικαιώματα authoring.

Μέσα στα άρθρα του έχει το δικαίωμα να κάνει link building έχοντας μέχρι 3 backlinks σε λέξεις κλειδιά τα οποία οδηγούν στην ιστοσελίδα του.
Φυσικά όλοι γνωρίζουμε πόσο θετικό μπορεί να είναι αυτό, μιας και εκτός από το traffic και την αναγνωρισιμότητα που θα αποκτήσει ο χρήστης, είναι ένας αξιόπιστος τρόπος προώθησης της σελίδας σας.
Αποκτά επίσης το δικαίωμα, κάτω από τα άρθρα του να έχει σαν υπογραφή οτιδήποτε σχετικά με αυτόν όπως  website, twitter, βιογραφικό, πληροφορίες που σχετίζονται με την σελίδα του κ.α.

Contributors – Σελίδες Σχετικού Περιεχομένου

Αν σας ανήκει κάποια σελίδα σχετικού περιεχομένου, ύστερα από επικοινωνία, η σελίδα μας μπορεί να ανακτά ποστ από τα Rss του site σας, τα οποία και αναρτούνται  στην κατηγορία Blog News Feeds.
Επίσης τοποθετείστε το avatar/link στην αρχική μας σελίδα, στο contributors σημείο.

Social Media – FaceBook Groups

To xtnd.it marketplace προωθεί αυτόματα όλα τα άρθρα που αναρτώνται σε κοινωνικά δίκτυα, όπως  facebook twitter κτλ, μέσα από τα οποία οδηγούμε traffic στην ιστοσελίδα σας και αυξάνουμε την αναγνωρισιμότητα σας στο διαδίκτυο.
Προσοχή!

Δεν επιτρέπουμε ποστ για προώθηση υπηρεσιών στην σελίδα μας στο facebook και το twitter.
Χρησιμοποιήστε τo  facebook group για αυτό το σκοπό, στο οποίο οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να προωθήσει την σελίδα, υπηρεσία, άρθρο, ότι αυτός επιθυμεί, μιας και μπορεί να spam-άρει άφοβα αφού δεν υπάρχουν περιορισμοί/κανόνες (εκτός από flood).

Παρουσιάζοντας Την Ιστοσελίδα Σας

Όποιο και αν είναι το θέμα της ιστοσελίδας σας είναι, μπορείτε να λάβετε σχόλια και traffic με την ανάρτηση της στην αντίστοιχη κατηγορία του φόρουμ μας, όπου ο καθένας μπορεί να παρουσιάσει τη σελίδα, τα έργα, τις μελέτες, κλπ.

Copyright © Xtnd.it group 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

 • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
 • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
 • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
 • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.