Web Design Forum
http://www.wdf.gr/forum/

πρόβλημα με "fixed" position και μπάρα browser
http://www.wdf.gr/forum/cascading-style-sheets-css/problima-me-fixed-position-kai-mpara-browser-t341.html
Σελίδα 1 από 1

Συγγραφέας:  antonisid [ 22 Ιουν 2011 13:04 ]
Θέμα δημοσίευσης:  πρόβλημα με "fixed" position και μπάρα browser

Καλησπέρα
θέλω ένα div να το κάνω sticky στην κορυφή του site.Εχω ορίσει λοιπόν στο css το div να χει τις εξής ιδιότητες

Κώδικας:
#nav {
  top:0;
  left:0;
  width:100%;
  font-family:Arial,Helvetica,sans-serif;
  background: url(images/nav-bg.png) repeat-x top;
  position:fixed;
}


Το πρόβλημα είναι ότι διαπερνά το div την κάθετη μπάρα κύλισης του browser.Μου φαίνεται περίεργο,δε μου χει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο.Δείτε το screenshot και θα καταλάβετε.

Συνημμένα:
fixed-scoller.png
fixed-scoller.png [ 14.17 KiB | 5855 προβολές ]

Συγγραφέας:  thePrince [ 23 Ιουν 2011 10:29 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: πρόβλημα με "fixed" position και μπάρα browser

Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό! Έχεις κάποιο demo online να το δούμε κι εμείς; Σε ποιο browser συνέβη αυτό το θαύμα;

Συγγραφέας:  antonisid [ 23 Ιουν 2011 12:05 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: πρόβλημα με "fixed" position και μπάρα browser

Σε όλους.Τελικά βρήκα λύση.Το πρόβλημα αυτό προκαλείται όταν υπάρχει position:fixed; και overflow:auto;

Εψαξα στο ιντερνετ και συμβαίνει πολύ συχνά.

Συγγραφέας:  thePrince [ 23 Ιουν 2011 23:48 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: πρόβλημα με "fixed" position και μπάρα browser

Μα τι χίλιες πίπες! 30 sites έχω φτιάξει μόνο τη χρονιά που μας πέρασε, τούτο δεν μου έχει τύχει ποτέ! Να'σαι καλά!

Συγγραφέας:  antonisid [ 24 Ιουν 2011 02:00 ]
Θέμα δημοσίευσης:  Re: πρόβλημα με "fixed" position και μπάρα browser

Καλά κι εγώ όταν το δα έμεινα με το στόμα ανοιχτό!!!! Αφού δε μου πετάχτηκε κανα div στην toolbar του firefox πάλι καλά να λες :p

Σελίδα 1 από 1 Όλοι οι χρόνοι είναι UTC + 2 ώρες [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/