Σύνδεση  


Ευρετήριο Δ. Συζήτησης » Web design » PHP
Νέο θέμα Απάντηση



Σελίδα 1 από 1 | [ 4 Δημοσιεύσεις ]
Προηγούμενο | Επόμενο

Συγγραφέας

Μήνυμα




miltiadisf
Θέμα δημοσίευσης: προβλημα με php κωδικα
  Δημοσιεύτηκε: 07 Απρ 2011 00:29


User image


Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή
07 Απρ 2011 00:22

Δημοσιεύσεις
1

 
εχω προβλημα με τον παρακατω php κωδικα.
ειναι για login χρηστων σε σιτε
<?php

session_start();
if (isset($_POST['username']) && isset($_POST['password']))
{
$username = $_POST['username'];
$password = $_POST['password'];

$db_conn = new mysqli('localhost', 'root', '', 'my_eshop');

if(mysqli_connect_errno())
{
echo 'connection to database failed: '.mysqli_connect_error();
exit();
}
$query = 'select * from my_users '
."where username=$username "
."and password=$password";


if ($result = $db_conn->query($query)) {
if ($result->num_rows > 0 ) {
$_SESSION['valid_user'] = $username;
}

$db_conn->close();
}

?>



<?php



if (isset($_SESSION['valid_user']))
{
echo 'you are logged in as : '.$_SESSION['valid_user'].' <br/>';
echo '<a href="log_out.php"> log out </a><br/>';
}
else
{
if(isset($username))
{
echo'could not log you in.<br />';
}
else
{
echo'you are not logged in.<br/>';
}




}


?>

το προβλημα ειναι οτι μου εμφανιζει συνεχεια "could not log you in." και οταν δινω σωστο username και password λεσ και δεν κραταει τιμη για την valid_user
καμια βοηθεια??????????????


 


 




merianos
Θέμα δημοσίευσης: Re: προβλημα με php κωδικα
  Δημοσιεύτηκε: 07 Απρ 2011 09:24


Άβαταρ μέλους


Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή
11 Μαρ 2010 18:46

Δημοσιεύσεις
94

Τοποθεσία
Κέρκυρα

 
Βασικά θα ήθελα να ξέρω αν τα δυο τμήματα κώδικα που παρουσιάζεις βρίσκονται στο ίδιο αρχείο και αν εκτελούνται με τη σειρά που τα παρουσιάζεις.



Web Design Blog


 


 




dervisis
Θέμα δημοσίευσης: Re: προβλημα με php κωδικα
  Δημοσιεύτηκε: 08 Απρ 2011 00:34


Άβαταρ μέλους


Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή
07 Ιουν 2010 00:00

Δημοσιεύσεις
35

Τοποθεσία
Thessaloniki

 
Δοκίμασε session_start() και στο δεύτερο αρχείο



Εικόνα
Infested Internet Solutions


 


 




botonakis
Θέμα δημοσίευσης: Re: προβλημα με php κωδικα
  Δημοσιεύτηκε: 15 Ιούλ 2011 13:26


Άβαταρ μέλους


Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή
15 Ιούλ 2011 12:47

Δημοσιεύσεις
15

Τοποθεσία
Αθήνα

 
Βάλε και στο δεύτερο αρχείο :
Κώδικας:
session_start();


Και επίσης βρήκα ένα λάθος στον 2ο κώδικά, γράφεις:
Κώδικας:
if(isset($username))


Αφού υπάρχει το $_SESSION['valid_user'] και έχει την τιμή του $username στο login validation, τότε γιατί τσεκάρεις μετά isset($username)???



Regards,
Konstantinos Botonakis - Web Expert
http://www.botonakis.com/
http://www.botonakisdomains.com/
http://www.howtobe.pro/


 


 


Νέο θέμα Απάντηση



Σελίδα 1 από 1 | [ 4 Δημοσιεύσεις ]
Προηγούμενο | Επόμενο


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες  

Κανόνες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
 


Αναζήτηση για: