ονομάζομαι Κώστας, και αυτόν τον καιρό εργάζομαι στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης για το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης(Πληροφορική). Κύριο μου ενδιαφέρον είναι το web development με PHP/HTML/CSS/Javascript/SQL/NoSQL κι όλα τα παράγωγα αυτών. Στο παρελθόν έχω δημιουργήσει κι εγώ μερικά projects, κυρίως ιστοσελίδες κατά παραγγελία σε συνεργασία με φίλους και συνεργάτες.
Εύχομαι τα καλύτερα για την ιστοσελίδα σας και χαίρομαι ιδιαίτερα να βλέπω την κοινότητα των απανταχού Ελλήνων developers να μεγαλώνει και να συνεργάζεται.
Ελπίζω να μπορέσω να βάλω κι εγώ το λιθαράκι μου σ' αυτήν την προσπάθεια.
με λένε Ηλία και άρχισα και πάλι μετά από κάποια χρόνια να ασχολούμαι με την κατασκευή σελίδων, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας το wordpress. Στο παρελθόν έιχα ασχοληθέι λίγο και με το web design και κάπως πιο πολύ με την PHP.
kotsiri
Θέμα δημοσίευσης: Re: Ας γνωριστούμε καλύτερα..
Δημοσιεύτηκε: 06 Ιουν 2014 10:42
Καλημέρα σε όλους ,είμαι η Κατερίνα 43 χρονών από Βριλλήσια.Χαίρομαι που μπήκα στην παρέα σας!
Καλησπέρα σας,ονομάζομαι Ηρακλής και ασχολούμαι με 2D/3D design αλλά θα μου άρεσε ν¨ασχοληθώ και με το web design γιατί είναι αρκετά χρήσιμο.Ελπίζω να μάθω αρκετά στην σελίδα σας.Καλώς σας βρήκα κι ευχαριστώ που με δεχτήκατε.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες
Κανόνες
Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση