Σύνδεση  


Ευρετήριο Δ. Συζήτησης » Web design » Cascading Style Sheets (css)
Νέο θέμα Απάντηση



Σελίδα 1 από 1 | [ 7 Δημοσιεύσεις ]
Προηγούμενο | Επόμενο

Συγγραφέας

Μήνυμα




dervisis
Θέμα δημοσίευσης: Stretch background image στο 100% του browser
  Δημοσιεύτηκε: 19 Οκτ 2010 01:09


Άβαταρ μέλους


Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή
07 Ιουν 2010 00:00

Δημοσιεύσεις
35

Τοποθεσία
Thessaloniki

 
Αντιμετώπισα πρόσφατα ένα τέτοιο θέμα και το έλυσα ως εξής:
Φτιάχνουμε ένα div πριν το page-wrap.
Κώδικας:
<div id="bg-wrap"><img src="path/eikona.jpg" /></div>

και γράφουμε στο css:
Κώδικας:
#bg-wrap{
   position:fixed;
   top:0px;
   margin:0 auto;
   height:100%;
   width:100%;
   z-index:-2;
}
#bg-wrap img{
   height:100%;
   width:100%;
}




Εικόνα
Infested Internet Solutions


 


 




varemenos
Θέμα δημοσίευσης: Re: Stretch background image στο 100% του browser
  Δημοσιεύτηκε: 02 Απρ 2011 21:52


Άβαταρ μέλους


Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή
02 Απρ 2011 01:02

Δημοσιεύσεις
7

Τοποθεσία
Greece

 
Μπορει να γινει και με το: "background-size:" του CSS3 αλλα λογικα δεν εχει support σε παλιοτερους browsers



Website | m.Website | Blog | Gallery


 


 




dervisis
Θέμα δημοσίευσης: Re: Stretch background image στο 100% του browser
  Δημοσιεύτηκε: 02 Απρ 2011 23:54


Άβαταρ μέλους


Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή
07 Ιουν 2010 00:00

Δημοσιεύσεις
35

Τοποθεσία
Thessaloniki

 
valid html5!!! nice work man!
btw, to background-size τι παραμετρους έχει? 100% ?



Εικόνα
Infested Internet Solutions


 


 




antonisid
Θέμα δημοσίευσης: Re: Stretch background image στο 100% του browser
  Δημοσιεύτηκε: 03 Απρ 2011 12:34


Άβαταρ μέλους


Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή
02 Σεπ 2010 13:11

Δημοσιεύσεις
228

Τοποθεσία
where the streets have no name

 
dervisis έγραψε:
valid html5!!! nice work man!
btw, to background-size τι παραμετρους έχει? 100% ?


Αυτο θα σε καλύψει νομιζω

http://www.w3.org/TR/css3-background/#t ... round-size



iphone service

Εικόνα


 


 




varemenos
Θέμα δημοσίευσης: Re: Stretch background image στο 100% του browser
  Δημοσιεύτηκε: 03 Απρ 2011 19:24


Άβαταρ μέλους


Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή
02 Απρ 2011 01:02

Δημοσιεύσεις
7

Τοποθεσία
Greece

 
{background-size: bg-size; }

<bg-size> = [ <length> | <percentage> | auto ]{1,2} | cover | contain

παραδειγματα στο απο πανω ποστ

το "valid html5, nice work" σε ποιον πηγαινε :S



Website | m.Website | Blog | Gallery


 


 




dervisis
Θέμα δημοσίευσης: Re: Stretch background image στο 100% του browser
  Δημοσιεύτηκε: 04 Απρ 2011 10:41


Άβαταρ μέλους


Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή
07 Ιουν 2010 00:00

Δημοσιεύσεις
35

Τοποθεσία
Thessaloniki

 
varemenos έγραψε:
το "valid html5, nice work" σε ποιον πηγαινε :S

Στο varemenos.com

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις, σκοπεύω να σηκώσω site αποκλειστικά με html5 στο προσεχές μέλλον, αντε να δούμε... :shock:



Εικόνα
Infested Internet Solutions


 


 




varemenos
Θέμα δημοσίευσης: Re: Stretch background image στο 100% του browser
  Δημοσιεύτηκε: 07 Απρ 2011 00:31


Άβαταρ μέλους


Χωρίς σύνδεση

Εγγραφή
02 Απρ 2011 01:02

Δημοσιεύσεις
7

Τοποθεσία
Greece

 
Αν πας για HTML5 χρησιμοποίησε το 'HTML5 Boilerplate'



Website | m.Website | Blog | Gallery


 


 


Νέο θέμα Απάντηση



Σελίδα 1 από 1 | [ 7 Δημοσιεύσεις ]
Προηγούμενο | Επόμενο


Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες  

Κανόνες

Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράφετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη Δ. Συζήτηση
Δεν μπορείτε να επισυνάπτετε αρχεία σε αυτή τη Δ. Συζήτηση


Τελευταίες δημοσιεύσεις:  Ταξινόμηση ανά  
 


Αναζήτηση για: