Μουσική υπηρεσία από το Twitter

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
19/04/2013 από
RsS

twitter-logoΤο Twitter ανακοίνωσε μία μουσική υπηρεσία η οποία πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία της τις επόμενες ώρες και θα είναι διαθέσιμη μέσω Web αλλά και μίας εφαρμογής για iOS αρχικά, με την αντίστοιχη για Android να ακολουθεί αργότερα.

Αρχικά, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Όλα τα τραγούδια της υπηρεσίας προέρχονται από τα iTunes, Spotify και Rdio και υποστηρίζεται ένα σύντομο preview τους. Όσοι όμως είναι συνδρομητές των Rdio και Spotify θα μπορούν να συνδεθούν με τους λογαριασμούς τους και να ακούν πλήρη τα μουσικά κομάτια.

Η εφαρμογή έχει τέσσερις καρτέλες-κατηγορίες: popular, emerging, suggested και #nowplaying. Στην τελευταία εμφανίζονται τα τραγούδια που έχουν γίνει tweet προσφάτως από τους καλλιτέχνες και τους άλλους χρήστες που ακολουθεί ο εκάστοτε χρήστης.

Όσον αφορά στην κατηγορία των δημοφιλών, θα περιέχονται τα μουσικά κομμάτια τα οποία συζητιούνται και ακούγονται περισσότερο στο Twitter, ενώ στην κατηγορία emerging θα υπάρχουν νεοεμφανιζόμενοι καλλιτέχνες.

Στην κατηγορία των προτεινόμενων, θα εμφανίζονται μουσικές που το σύστημα προτείνει στον εκάστοτε χρήστη με βάση τα μουσικά του ακούσματα, που προκύπτουν φυσικά από τη χρήση της υπηρεσίας.

Πηγή:e-pcmag.grΣχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.