18 Δωρεάν συλλογές από UI elements σε PSD μορφή

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
29/05/2012 από
RsS

Κάθε μέρα οι απαιτήσεις του σύγχρονου Web Design γίνονται όλο και περισσότερες. Ο Web Designer καλείται να δώσει λύσεις σε θέματα πολύπλοκα και ενδιαφέροντα. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό να επικεντρώνεται στα ουσιώδη στοιχεία ενός design, όπως το design concept, το layout, την αρχιτεκτονική της πληροφορίας, την πλοήγηση κ.α. Στοιχεία όπως φόρμες και κουμπιά είναι δευτερεύουσας σημασίας αλλά δεν παύουν να είναι και μια χρονοβόρα διαδικασία η οποία είναι αναπόφευκτη. Ευτυχώς στο διαδίκτυο κυκλοφορούν συλλογές με πολλά Δωρεάν στοιχεία τέτοιου τύπου τα οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί ο μοντέρνος επαγγελματίας και να κερδίσει πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά του/της.

Το Web Design Blog βρήκε και σας παρουσιάζει 18 Δωρεάν UI Elements σε μορφή PSD τα οποία μπορείτε να τα χρησιμποιήσετε στα project σας.

Κάντε κλικ πάνω σε κάθε εικόνα για να κατεβάσετε το αρχείο άμεσα, παρακάμπτοντας οποιαδήποτε διαδικασία εγγραφής απαιτεί το κάθε website. Αλλιώς κάντε κλικ στον κάθε τίτλο για να επισκεφτείτε τον εκάστοτε διαδικτυακό τόπο.

BLACK UI KIT

BLAUBARRY UI KIT

BUTTERSCOTCH

CLASSIC GREY WEB UI SET

CSS3 UI KIT

DARK THEMED UI SET

DARK UI KIT

DARK WEB AND APPS UI KIT

DARK WEB ELEMENTS

DESIGN ELEMENTS

DETAILED UI KIT

FUTURICO

IMPRESSIONIST

LIGHT UI KIT

MINIMALIST DARK PSD WEB UI SET

MOONIFY UI SET

UI KIT

CLOUDY UI KITΣχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.