Company details


e-xntd.it

Ποιοι Είμαστε

Είμαστε μια ομάδα ψηφιακών καλλιτεχνών που όλοι μοιράζαστε το ίδιο πάθος: αγαπάμε τη δουλειά μας

Σχετικά Με Την e-xtnd.it

Η e-Xtnd.it είναι κλάδος της ομάδας Xtnd.it. Μια πλήρης ιστοσελίδα σχετικά με υπηρεσίες σχεδιασμού, ανάπτυξης και internet μάρκετινγκ. Ειδικευόμαστε στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων και στρατηγικών που θα κάνουν την ιστοσελίδα σας ένα αποτελεσματικό εργαλείο για την επιχείρησή σας .

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είμαστε περήφανοι που αναφερόμαστε ως σύμβουλοι WordPress για την Ευρώπη από Automattic.
Η Code Poet είναι ένας κατάλογος από επαγγελματίες σχεδιαστές ιστοσελίδων και προγραμματιστές οι οποίοι ειδικεύονται στην κατασκευή όμορφων και αποτελεσματικών WordPress Sites το τον έχει δημιουργήσει η Automattic, η εταιρεία πίσω από WordPress.com

Η Φιλοσοφία Μας. Τι Μας Παρακινεί:

Θέλουμε η δουλειά μας να κάνει μια θετική διαφορά στον κόσμο και αγαπάμε αυτό που κάνουμε πάρα πολύ. Moto μας είναι «μοιράστε τη γνώση» Με αυτή τη φιλοσοφία μοιραζόμαστε την εμπειρία μας, η οποία υποστηρίζεται και λειτουργεί μέσα από διάφορες κοινότητες και blogs. Οι ιδέες και το πάθος που αντιμετωπίζουμε καθημερινά από τα μέλη των κοινοτήτων μας, μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε και να προχωράμε εμπρός.

slide4

Σχεδιασμός Ιστοσελίδων

Η ομάδα μας έχει κάνει μια δέσμευση. Να μην δουλεύει όπως συνήθως γίνετε.
Η e-xtnd.it δημιουργήθηκε στην ιδέα δημιουργίας διαδραστικών λύσεων- λύσεις που ενσωματώνουν τo branding, λύσεις που λαμβάνουν υπηρεσίες από την ιδέα έως το τελικό προϊόν, λύσεις που αναμιγνύουν τη δημιουργικότητα και την τεχνολογία απρόσκοπτα.

Η e-xtnd.it έχει ένα προσεκτικά επιλεγμένο προσωπικό από επαγγελματίες σχεδιαστές, συγγραφείς, προγραμματιστές, project managers, marketers και SEOist. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Σε έναν κόσμο βαρετό εταιρικών ιστοσελίδων, εμείς θα σου κάνουμε την δικιά σας να ξεχωρίζει από το πλήθος.

Web Development

Υποστηρίζουμε πλήρως ανοικτού κώδικα λειτουργικά, έτσι στην e-xtnd.it σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε επεκτάσεις τις οποίες εμείς πρώτοι χρησιμοποιούμε στα έργα μας. Με τη συνεχή υποστήριξη, αναβαθμίσεις και χαρακτηριστικά σας βοηθάμε να επεκτείνετε τις δυνατότητές σας στο μέγιστο.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Web Design Forum
Average rating:  
 0 reviews
 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.