κατασκευη ιστοσελιδων

Company details


Designed

Κατασκευή ιστοσελίδων – Προώθηση ιστοσελίδων

Η Designed ασχολείται με τον σχεδίαση, ανάπτυξη και Κατασκευή ιστοσελίδων, με εφαρμογές και ανάπτυξη διαδυκτιακών προϊόντων.

H κατασκευή ιστοσελίδας είναι το πρώτο βήμα για την παρουσία μίας εταιρείας στο διαδίκτυο. Όμως αυτό δεν είναι αρκετό!
Μία κατασκευή ιστοσελίδας που είναι φιλική τόσο στις μηχανές αναζήτησης όσο και στο μάτι του χρήστη, σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη!

Παρέχουμε λοιπόν την δυνατότητα σε σας , την κατασκευή ιστοσελίδας, ανάλογα με τις ανάγκες σας και πάντα με γνώμονα την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Η προώθηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης (SEO) είναι ένα από  τα συστατικά  για  να προωθήσετε με επιτυχία τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας. Όμως και αυτό δεν είναι αρκετό!
Οι ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνολογία και οι αυξητικές τάσεις που σημειώνονται στις εφαρμογές των  διαδικτυακών εφαρμογών και προϊόντων, ωθούν την Designed να βρίσκεται μπροστά στις εξελίξεις.
Έτσι λοιπόν, πρωτοπορούμε και προσφέρουμε σοβαρά και με υπευθυνότητα την ανάπτυξη και υλοποίηση της στρατηγικής σας στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης (social media strategy).
Η στρατηγική σας μέσα από τα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης (social media strategy), καθορίζεται από εμάς για εσάς, αφού γνωρίσουμε πρώτα το τι χρειάζεστε.
Η Designed υλοποιεί την στρατηγική σας μέσα από τα κοινωνικά δικτύα (social media strategy), με tailor made πρακτικές, ανάλογα με το target group του προϊόντος ή της υπηρεσίας που στοχοποιείται η εταιρεία σας.

Κατασκευή ιστοσελίδων ή αποτελεσματική Κατασκευή ιστοσελίδων?

Προώθηση Ιστοσελίδων
Μάθετε περισσότερα για την προώθηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης !

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων
Μάθετε περισσότερα για την βελτιστοποίηση ιστοσελίδων με την μέθοδο conversion rate !

Η Designed υλοποιεί τους τελευταίους 3 μήνες την προώθηση ιστοσελίδας του κ. Μιχάλη Μπρέντα ( Αντλίες – Γεννήτριες – Πυροσβεστικά ) στις Μηχανές αναζήτησης και στα περισσότερα δημοφιλέστερα κοινωνικά δίκτυα. Επίσης έχει αναλάβει την σχεδίαση ιστοσελίδας για την Crystal Blue θυγατρική εταιρεία της Μπρεντας Μον. Ε.Π.Ε. με προιόντα για την επεξεργασία νερού, φίλτρα νερού, αντλίες και πολλά άλλα.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Web Design Forum
Average rating:  
 0 reviews
 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.