Προτάσεις για WordPress Plugins

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
8/12/2010 από
root

Το WordPress παρέχει χιλιάδες plugins που μπερδεύουν τους νέους χρήστες, και δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχουν και πολλά plugins διαθέσιμα για τον ίδιο σκοπό με διαφορετική υλοποίηση.

Ποιο από όλα αυτά τα plugin χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το δικό σας πετυχημένο blog/web site; Το θέμα αυτό θα το καλύψουμε σε αυτό το άρθρο.
Σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε μόνο στα plugins που είναι απαραίτητα για να αρχίσετε το blog σας.

Το WordPress από μόνο του είναι ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα, αλλά τα plugins είναι αυτά που πραγματικά το αναδεικνύουν. Πως μπορείτε να τα αποκτήσετε; Ο βασικότερος τρόπος για να τα αποκτήσετε είναι να επισκεφτείτε τον κατάλογο με τα plugins του WordPress. Επίσης αν έχετε εγκατεστημένο το WordPress 2.7.1 ή/και νεότερο μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε Plugins από τον πίνακα διαχείρισης του WordPress.

Απαραίτητα Plugins για κάθε Blog

Akismet

Αυτό το plugin είναι προ εγκατεστημένο στο WordPress. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα κλειδί για το API του και να το ενεργοποιήσετε. Ο σκοπός ύπαρξης του είναι για να σας προστατεύει από διαφημιστικά σχόλια στα άρθρα σας.

All-in-One SEO

Αυτό το plugin είναι αναγκαίο για το blog σας αν θέλετε να έχετε καλύτερη θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Το All-in-One SEO σας επιτρέπει να έχετε μοναδικά meta description, keywords, και τίτλους σε κάθε άρθρο ή σελίδα.

Contact Form 7

Όταν έχετε ένα Blog ίσως θέλετε να επιτρέπετε στους χρήστες σας να σας στέλνουν emails. Το Plugin Contact Form 7 είναι το καλύτερο για αυτό το σκοπό. Κάνει τα πάντα με μεγάλη ευκολία για το χρήστη.

W3 Total Cache

Αυτό το Plugin δημιουργεί ένα αντίγραφο της σελίδας σας στο Server, και έτσι την κάνει στο σύνολο της ταχύτερη, ενώ παράλληλα καταπονεί λιγότερο το server.

WordPress Database Backup

Το plugin «WordPress Database Backup» σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας της βάσης δεδομένων του Blog σας όσο συχνά θέλετε. Μπορείτε να το ρυθμίσετε έτσι ώστε να δημιουργεί αυτόματα τα αντίγραφα ασφαλείας και να σας τα στέλνει σε e-mail ή να τα αποθηκεύει σε ασφαλές σημείο στο server σας.

Subscribe to Comments

Ένα plugin που επιτρέπει στους χρήστες σας να παρακολουθούν αλλαγές στα σχόλια των άρθρων σας, και έτσι να γνωρίζουν πότε ένα νέο σχόλιο έχει δημοσιευτεί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κρατά τους χρήστες σας ενήμερους για μια συζήτηση και έτσι να υπάρχει κίνηση προς το blog σας.

Google XML Sitemap

Αυτό το plugin δημιουργεί ένα αρχείο XML με όλα τα URL της σελίδας σας έτσι ώστε να διευκολύνει τις μηχανές αναζήτησης να κατατάξουν το περιεχόμενο σας στους καταλόγους τους. Με το XML αρχείο είναι πολύ ποιο εύκολο για τις μηχανές αναζήτησης να δουν την πλήρη δομή του Blog σας.

Τα παραπάνω plugin τα συνιστούμε για κάθε νέο ή υφιστάμενο blog. Βεβαίως υπάρχουν και άλλα plugins που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, αλλά για κάθε blog γενικής χρήσης αυτά είναι τα απαραίτητα κομμάτια.
Hide ↑

extend your possibilities!! xtnd.it

Follow Web Design Forum on Twitter ,

Οδηγός επιβίωσης WordPress για αρχάριους

25 October 2012

                    Ξεκινήσετε το wordpress blog σας μέσα σε λίγα λεπτά!

Read more...

Διαγωνισμός: 5 πακέτα Web Hosting από την StigmaHost

16 October 2012

Με ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε ότι η StigmaHost σας προσφέρει την ευκαιρία[…]

Read more...

Ελληνική Σειρά Εκμάθησης JavaScript (Video Tutorials)

21 September 2012

Η Σειρά περιλαμβάνει τα εξής Μαθήματα:

JavaScript – 1 : Λίγα[…]

Read more...


Σχόλια

3dmind

3dmind

13 May 2012


Καλησπέρα. Το Plugin για προσθήκη εταιρίας που έχετε και στο site σας είναι διαθέσιμο; ή μήπως γνωρίζετε κάποιο Plugin για δημιουργία καταλόγου για Γιατρούς;
Ευχαριστώ!


zeoz
13 May 2012


δεν ειναι plugin ειναι custom posts 😉


Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.