social media buttons για το wordpress

Τα 10 καλύτερα Social Sharing Plugins για το WordPress

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
26/09/2012 από
adavalas

Οι ιδιοκτήτες ιστοσελίδας βασισμένης στην πλατφόρμα wordpress που επιθυμούν την αύξηση της επισκεψιμότητας του δικτυακού τους τόπου πρέπει για να το επιτύχουν να κάνουν πλήρη χρήση  των social media για να επιτύχουν όσο το δυνατό καλύτερα αποτελέσματα. Αυτά τα sites είναι σε θέση να σας φέρουν σε καθημερινή βάση πολλούς επισκέπτες κάνοντας χρήση την δυνατότητα που παρέχουν στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να μοιράζονται με άλλους χρήστες των social media το περιεχόμενο του ιστοτόπου σας.  Φυσικά για να επωφεληθείτε αυτής της δυνατότητας πρέπει να τοποθετήσετε στο wordpress σας κάποια social buttons.

Είναι μια πρώτης τάξεως ιδέα να τοποθετήσετε αυτά ταsocial button κάτω ή επάνω από το περιεχόμενο σας (άρθρο ή σελίδα ) ή σαν μια floating bar ώστε οι αναγνώστες σας να μπορούν εύκολα να μοιράζονται το συγκεκριμένο περιεχόμενο. Η απουσία αυτών των social buttons θα οδηγήσει τουλάχιστον τους περισσότερους αναγνώστες σας στο να μην μοιράσουν κάποια άρθρο – πληροφορία που θεωρούν ενδιαφέρουσα.

Για να προσθέσετε λοιπόν κάποια social buttons στο WordPress σας βρήκαμε για εσάς τα 10 καλύτερα Social WordPress Plugins.

Social Essentials

Τα Social Essentials σας παρέχουν ένα ευκολόχρηστο περιβάλλον για να προσθέσετε social media buttons στο WordPress blog σας. Αυτό το plugin υποστηρίζει Twitter, Facebook, Google+, Pinterest και StumbleUpon buttons μέχρι στιγμής. Το πάνελ διαχείρισης είναι πραγματικά πολύ εύκολο στην χρήση και σας παρέχει επίσης χρήσιμες στατιστικές πληροφορίες σε σχέση με διάφορα άρθρα – σελίδες του ιστοτόπου σας και τον διαμοιρασμό τους στα social media.

Social Essentials

Sharebar

H Sharebar  προσθέτει ένα δυναμικό και πλήρως παραμετροποιήσιμο  vertical box στα αριστερά ενός blog postπου περιέχει links/buttons σε δημοφιλή social networking sites.Μπορείτε να επιλέξετε απο κάποια διαθέσιμα που παρέχει και να προσθέσετε και κάποια δικά σας στο plugin.

Sharebar

Shareaholic

Το Shareaholic προσθέτει ενα ελκυστικό εμφανισιακά social bookmarking menu και σχετικού περιεχομένου widget στο blog σας. Αυτό το plugin έχει την δυνατότητα προσθήκης Sexy Bookmarks, Classic Bookmarks ή Top bar buttons.

Shareaholic

Share Buttons by Lockerz

Αυτό το plugin βοηθά τους επισκέπτες σας να κάνουν share, bookmark, και μέσω email τα posts και τις σελίδες σας στο Facebook, Twitter, StumbleUpon, Google, Digg, Delicious, και σε πάνω από 100  sharing και social bookmarking sites.

Share Buttons by Lockerz

Socialize

Το Socialize είναι ενα θαυμάσιο  plugin για να προσθέσετε  social media buttons στα wordpress posts σας. Σας επιτρέπει να προσθέτετε buttons μέσα στο περιεχόμενο ή μέσα σε ένα box ακριβώς κάτω από αυτό. Ένα απο τα πλεονεκτήματα αυτού του plugin είναι ότι προσθέτει ένα  call to action boxκάτω από το post σας below που προτρέπει τους χρήστες να αφήσουν κάποιο σχόλιο ή να γίνουν συνδρομητές στο feed σας. Αυτό το plugin μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να εμφανίσει  floating share buttons με την χρήση jQuery.

Socialize

Social Media Counters

Τα Social Media Counters είναι ένα απλό  plugin που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προσθέσετε  social buttons στην κορυφή και στο τέλος κάθε post. Μπορεί επίσης να προσθέσει buttons στο σημείο της περίληψης  στην κεντρική σελίδα σας, κατηγορίες, ετικέτες, archives ή στις σελίδες αναζήτησης.  Μειονέκτημα του ότι υποστηρίζει μόνο 7 social buttons και μπορείτε να διαλέξετε ποια buttons θέλετε να εμφανίζονται.

Social Media Counters

GetSocial

Το GetSocial είναι για όσους θέλουν floating buttons. Το plugin αυτό θα προσθέσει ενα ελαφρύ και έξυπνο κουτί των social media στις δημοσιεύσεις σας. Δεν επιτρέπει την προσθήκη των buttons σε άλλα σημεία του blog. Είναι παραμετροποιήσιμο ώστε να ταιριάζει με τα χρώματα του blog σας.

GetSocial

WP Socializer

Το WP Socializer είναι ενα προηγμένο  plugin για να εισάγετε κάθε είδους  Social bookmarking & sharing buttons. Όπως τα υπόλοιπα plugins που αναφέρονται εδώ, μπορεί να προσθέσει floating buttons καθώς επίσης και  buttons κάτω και πάνω απο το περιεχόμενο της δημοσίευσης αλλά επίσης και οριζόντια  buttons στο κάτω μέρος της σελίδας. Αυτή η κάτω μπάρα θα εμφανίζεται σε σταθερή θέση.

WP Socializer

Slick Social Share Buttons

Προσθέτει  Facebook, Twitter, Google +1, LinkedIn, Digg, Delicious, Reddit, buffer, StumbleUpon και  Pinterest pin it social media buttons στην ιστοσελίδα σας σε πάνελ που είτε θα φαίνεται να επιπλέει είτε να κυλάει. Με ένα εύκολο στη διαχείριση πάνελ ,μπορείτε να αλλάξετε ρυθμίσεις όπως θέση εμφάνισης, σελίδες ή εφφέ σχετικά με τα  buttons.

Slick Social Share Buttons

Async Social Sharing

Το Async Social Sharing είναι ένα  social sharing plugin με μια απλούστατη σελίδα ρυθμίσεων. Εάν δεν θέλετε να χαθείτε σε ένα κατεβατό ρυθμίσεων και απλά θέλετε κάποια buttons για το blog σας τότε σίγουρα πρέπει να το δοκιμάσετε.

Async Social Sharing

Πηγή άρθρου: designreflect.com

 

 
Hide ↑

Aσφάλεια στο opencart

04 September 2014

Με το θέμα της διαδικτυακής ασφάλειας να γίνεται ένας ολοένα και μεγαλύτερης σημασίας ζήτημα κατά την

Read more...

Μαθήματα opencart - Αλλαγή του navigation bar

02 September 2014

To OpenCart αποτελεί μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες για την κατασκευή[…]

Read more...

WordFence. Ασφάλεια στο wordpress

01 September 2014

Το WordFence είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές WordPress plugin που χειρίζεται πολλούς διαφορετικούς και κρίσιμους τομείς ασφαλείας τόσο[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.