Τα Καλύτερα WordPress Poll Plugins

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
14/05/2013 από
Zeoz

To WordPress είναι μια ισχυρή πλατφόρμα blogging, αλλά το WordPress μόνο του δεν είναι τίποτα.
Τα plugins του wordpress που διατίθενται με αυτό το εργαλείο είναι αρκετά εντυπωσιακά, ειδικά δεδομένου ότι είναι πολύ πρακτικά.

Το να δημιουργήστε μια δημοσκόπηση στην ιστοσελίδα ή στο blog σας και μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο και ελκυστικό. Η δημοσκόπηση (ονομάζεται επίσης ψηφοφορία) μπορεί να έχει διάφορους στόχους, όπως ένας έμπορος μπορεί, για παράδειγμα να εισάγει survey για να μάθει τις απόψεις για ένα συγκεκριμένο προϊόν.Τα polls και survey μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να πάρετε τους τη γνώμη των αναγνωστών σας, ακόμα και για νέες ιδέες.

Για bloggers οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με την HTML, PHP, CSS και JavaScript, τα WordPress poll plugins μπορεί να είναι μια καλή ιδέα, που δεν απαιτεί οποιεσδήποτε τεχνικές δεξιότητες.

Υπάρχουν πολλά χρήσιμα WordPress poll plugins, όπου μπορείτε να κατεβάσετε και να χρησιμοποιήσετε δωρεάν, αλλά το να δοκιμάσετε όλα αυτά μπορεί να είναι μια διαδικασία, η οποία είναι ο λόγος που παρακάτω, έχουμε συλλέξει τα 10 καλύτερα wordpress poll plugins που μπορούν να αποδειχθούν ιδιαίτερα χρήσιμα για τους bloggers.

WP-Polls (Free)

To WP-Polls είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμo μέσω των προτύπων και css στυλ και υπάρχουν πολλές επιλογές να διαλέξετε για να εξασφαλιστεί ότι το WP-Polls τρέχει με τον τρόπο που θέλετε. Τώρα υποστηρίζει και πολλαπλή επιλογή απαντήσεων.

poll wordpress plugin 1 Top 10 Best WordPress Poll Plugins

Polldaddy Polls & Ratings (Free)

Τα Polldaddy Polls και Ratings plugin σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε Polls και Ratings μέσα από το WordPress ταμπλό σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε polls, να επιλέξετε από 20 διαφορετικά στυλ για τα polls σας, και να δείτε όλα τα αποτελέσματα σας, καθώς έρχονται. Όλα τα PollDaddy Polls είναι πλήρως παραμετροποιήσιμα, μπορείτε να ορίσετε μια κοντινή ημερομηνία για την δημοσκόπηση σας, να δημιουργήσετε πολλαπλές δημοσκοπήσεις επιλογής, να επιλέξτε αν θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα ή αν θα τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο στυλ σας για την δημοσκόπηση σας. Μπορείτε ακόμη και να ενσωματώσετε τις δημοσκοπήσεις που δημιουργείτε σε άλλες ιστοσελίδες. Μπορείτε να συλλέξετε απεριόριστες ψήφους και να δημιουργήσετε απεριόριστες δημοσκοπήσεις.

poll wordpress plugin 2 Top 10 Best WordPress Poll Plugins

Social Polls by Opinion Stage (Free)

Το Opinion Stage social poll plug-in σας επιτρέπει να ενσωματωθούν εύκολα μια κοινωνική δημοσκόπηση σε κάθε θέση blog / σελίδα. Τα social polls έχουν σχεδιαστεί για να βελτιωθεί τόσο η εμπλοκή των χρηστών αλλά και να πάρει traffic από τα κοινωνικά δίκτυα στη σελίδα στην οποία η δημοσκόπηση είναι ενσωματωμένη. Το social poll plug-in είναι εντελώς δωρεάν και είναι εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση.

poll wordpress plugin 3 Top 10 Best WordPress Poll Plugins

WordPress Easy Polling Plugin (Paid)

Το plugin αυτό σας επιτρέπει να προσθέσετε όσες επιλογές θέλετε για κάθε δημοσκόπηση που δημιουργείτε. Μπορείτε επίσης να το δημιουργήσετε με οποιοδήποτε τρόπο θέλετε – απλά επιλέξτε τα αγαπημένα σας χρώματα στην Add New Poll σελίδα. Αν δεν έχετε αρκετές επιλογές, απλά προσθέστε μια νέα πατώντας το κουμπί.

poll wordpress plugin 4 Top 10 Best WordPress Poll Plugins

SodaHead Polls (Free)

Γρήγορα και εύκολα δημιουργήστε δωρεάν, προσαρμοσμένες δημοσκοπήσεις για το blog σας με το καλύτερο WordPress poll widget διαθέσιμο. Προσθέτει δημοσκοπήσεις στο blog σας για να δημιουργήσετε μια συναρπαστική εμπειρία για το κοινό σας και να τους κάνετε να επιστρέφουν για περισσότερα.

poll wordpress plugin 5 Top 10 Best WordPress Poll Plugins

YOP Poll (Free)

Το YOP Poll plugin σας επιτρέπει να ενσωματωθεί εύκολα μια έρευνα στο blog post/page σας και να διαχειριστείτε τις δημοσκοπήσεις μέσα από το WordPress dashboard σας, αλλά προσφέρει πολύ περισσότερα από ό, τι άλλα παρόμοια προϊόντα. Με απλά λόγια, δεν παραβλέπει τις ανάγκες σας και εξασφαλίζει ότι καμιά λεπτομέρεια δεν μένει ανυπολόγιστη.

poll wordpress plugin 6 Top 10 Best WordPress Poll Plugins

Dilemma WordPress Plugin (Paid)

Το plugin δίνει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας μια περιοχή του site σας που μπορούν να εμπλακούν και να εθιστούν. Μπορείτε να εκτελέσετε “Would you rather”” τύπου παιχνίδια δημοσκοπήσεων, και ακόμη και να επιτρέψετε στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να συμβάλουν στην ψηφοφορία. Το plugin μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε ποιά από τις δύο επιλογές, προτιμούν χρήστες της ιστοσελίδας σας.

poll wordpress plugin 7 Top 10 Best WordPress Poll Plugins

Skysa Polls App (Free)

Το Skysa Polls App επιτρέπει στα μέλη σας να ψηφίσουν για καυτά θέματα που έχετε δημιουργήσει. Εύκολα να προσθέσετε και να διαγράψετε δημοσκοπήσεις. Ρυθμίστε τον τρόπο που παίζει το δυναμικό polls ajax window. Ρυθμίστε τη θέση του παραθύρου των δημοσκοπήσεων, το μέγεθος του poll παραθύρου και τον τίτλο του παραθύρου.

poll wordpress plugin 8 Top 10 Best WordPress Poll Plugins

Pollify – Simple WordPress Poll Widget (Paid)

Το Pollify είναι ένα απλό widget wordpress poll και έρχεται με 3 στρώματα ασφάλειας, 5 γλώσσες με RTL υποστήριξη, εύκολο στη χρήση και την εγκατάσταση και Google Analytics integration.

poll wordpress plugin 9 Top 10 Best WordPress Poll Plugins

Simply Poll (Free)

Η δημιουργία δημοσκοπήσεων είναι πλέον εύκολο! Με αυτό το plugin μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση, να την προσθέστε σε μια σελίδα ή θέση και οι χρήστες μπορούν να ψηφίσουν. Επιτρέπει τη δημιουργία άπειρων δημοσκοπήσεων με έως 10 απαντήσεις η κάθε μία. Η θεματοποίηση είναι επίσης δυνατή με τροποποίηση των αρχείων στην προβολή / πελάτη (αν και ελπίζουν να βελτιώσουν τη θεματοποίηση σημαντικά σε μελλοντικά updates).

poll wordpress plugin 10 Top 10 Best WordPress Poll Plugins
Hide ↑

Xtnd.it Group | e-xtend your possibilities

Ripple Effects με SVG και Javascript ~ Material Design 

18 September 2015

Ενα σε βάθος tutorial για το πώς να οικοδομήσουμε  ripple effect  που περιγράφονται με βάση των προδιαγραφών σχεδιασμού της Google και να τις συνδυάσουμε[…]

Read more...

5η Έκθεση για τις Υπηρεσίες Internet Web World Expo 2015

18 September 2015

 24-25 Οκτωβρίου – Ζάππειο Μέγαρο|  

Η WebWorldExpo[…]

Read more...

WordPress Greek Community 3rd meetup

21 April 2015

Τρίτη 28/04/2015, 18:00
THE HUB EVENTS, Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα

Η ελληνική κοινότητα του WordPress είναι εδώ! Αρκετό καιρό μετά το προηγούμενο meetup[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.