Η WordPress Φέρνει το Bitcoin Στο Blogging Κοινό

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
18/11/2012 από
Zeoz

Η Αναβάθμιση του WordPress.com blog σας δεν απαιτεί πλέον πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό στο PayPal. Από σήμερα μπορείτε να πληρώσετε για τις WordPress αναβαθμίσεις με το ψηφιακό νόμισμα Bitcoin.
Το WordPress, μια από τις μεγαλύτερες και πιο έγκριτες online υπηρεσίες δέχεται το νεοσύστατο νόμισμα Bitcoin.

Το Bitcoin είναι ένα online νόμισμα που επιτρέπει στους αγοραστές και τους πωλητές να ανταλλάσσουν χρήματα ανώνυμα. Σύμφωνα με ένα post στο blog του WordPress, η προσφυγή του Bitcoin για το WordPress είναι το ακριβώς αντίθετο από τις πιστωτικές κάρτες και το PayPal, Το “Bitcoin δεν έχει καμία κεντρική εξουσία και δεν υπάρχει τρόπος να κλειδώσει καμία χώρα από το δίκτυο. Έμποροι που δέχονται πληρωμές με Bitcoin μπορούν να κάνουν συναλλαγές  με τον καθένα.

Η ανώνυμη πλευρά του Bitcoin το έχει κάνει στόχο για τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου αλλά για το WordPress σημαίνει ότι οι χρήστες που ζουν σε οποιαδήποτε από τις 60 χώρες που έχει αποκλείσει το PayPal (και πολλές εταιρείες πιστωτικών καρτών) έχουν τώρα έναν τρόπο για να πληρώσουν τις WordPress αναβαθμίσεις και υπηρεσίες .

Η Automattic, μητρική εταιρεία του WordPress », δέχεται πλέον και πληρωμές μέσω Bitcoin στο Bitpay.com, το οποίο έχει πλέον ενσωματωθεί στο περιβάλλον πληρωμής του WordPress.com παράλληλα με τις παραδοσιακές PayPal και πιστωτική κάρτα, επιλογές.

Το WordPress αποποιείται τη διαδικασία για τις Bitcoin “επιβεβαιώσεις”, κάτι το οποίο θα βοηθήσει στην προστασία της εταιρείας από την απάτη. Εδώ είναι μια εξήγηση από το FAQ:

We could wait for the first confirmation (typically 5-10 minutes) but we prefer to make the customer experience as smooth as possible. Making you wait for confirmations would virtually eliminate our risk but we’re confident that with digital products like ours the risk is already acceptably low.

Η υιοθέτηση του Bitcoin είναι καλή είδηση για τους χρήστες σε χώρες όπως η Αϊτή, Αιθιοπία, την Κένυα, που συχνά αποκλείονται τα παραδοσιακά συστήματα πληρωμών. Είναι επίσης μια καλή είδηση για τους Bitcoin υποστηρικτές οι οποίοι έχουν τώρα άλλη μια, πολύ μεγάλη, νόμιμη επιχείρηση στην πλευρά τους.

Τι είναι το Bitcoin
Hide ↑

Xtnd.it Group | e-xtend your possibilities

Ripple Effects με SVG και Javascript ~ Material Design 

18 September 2015

Ενα σε βάθος tutorial για το πώς να οικοδομήσουμε  ripple effect  που περιγράφονται με βάση των προδιαγραφών σχεδιασμού της Google και να τις συνδυάσουμε[…]

Read more...

5η Έκθεση για τις Υπηρεσίες Internet Web World Expo 2015

18 September 2015

 24-25 Οκτωβρίου – Ζάππειο Μέγαρο|  

Η WebWorldExpo[…]

Read more...

WordPress Greek Community 3rd meetup

21 April 2015

Τρίτη 28/04/2015, 18:00
THE HUB EVENTS, Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα

Η ελληνική κοινότητα του WordPress είναι εδώ! Αρκετό καιρό μετά το προηγούμενο meetup[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.