Pay by tweet

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
14/02/2013 από
adavalas

Μετά την όχι και ιδιαίτερα επιτυχημένη προσπάθεια του facebook να διεισδύσει στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου και των πληρωμών απευθείας μέσα από την σελίδα της είναι η ώρα του twitter να παρουσιάσει την νέα υπηρεσία “Pay by tweet” .

Η υπηρεσία αυτή φιλοδοξεί να δώσει στους χρήστες του Twitter την δυνατότητα να αγοράζουν προϊόντα που προβάλλονται εκεί, δίχως την χρήση μιας άλλης υπηρεσίας και άρα και της μετάβασης του χρήστη εκτός του twitter.
Αυτή όμως ή νέα δυνατότητα ουσιαστικά είναι υπό δοκιμή τόσο σε τεχνικό επίπεδο αλλά και όσο αφορά το πως θα την υποδεχτούν οι πολυάριθμοι χρήστες του twitter αφού η νέα αυτή δυνατότητα ισχύει , προς το παρόν τουλάχιστον, αποκλειστικά και μόνο  για τους κατόχους καρτών  της American Express.

Η λειτουργία της υπηρεσίας είναι ιδιαίτερα απλή αφού οι χρήστες μπορούν με την αποστολή ενός απλού σύντομου μηνύματος  που  πρέπει να περιλαμβάνει το σχετικό hashtag να παραγγείλουν κάποιο προϊόν ή κάποιες από τις προσφερόμενες εκεί υπηρεσίες.

Φιλοδοξία του twitter, όπως αναφέρουν και οι Financial Times , είναι να μπορέσουν να συμμετέχουν στην ολοένα και αυξανόμενη αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου με το όχημα του Pay By Tweet. Η ιδέα αυτή εξάλλου, σε θεωρητικό επίπεδο πάντα, έχει μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το facebook και τώρα του twitter που διαθέτουν ένα μεγάλο αριθμό χρηστών που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους σε καθημερινή βάση.

 
Hide ↑

Aσφάλεια στο opencart

04 September 2014

Με το θέμα της διαδικτυακής ασφάλειας να γίνεται ένας ολοένα και μεγαλύτερης σημασίας ζήτημα κατά την

Read more...

Μαθήματα opencart - Αλλαγή του navigation bar

02 September 2014

To OpenCart αποτελεί μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες για την κατασκευή[…]

Read more...

WordFence. Ασφάλεια στο wordpress

01 September 2014

Το WordFence είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές WordPress plugin που χειρίζεται πολλούς διαφορετικούς και κρίσιμους τομείς ασφαλείας τόσο[…]

Read more...


Σχόλια

Κωνσταντίνος
14 February 2013


Είναι λογικό να θέλουν να βγάλουν λεφτά από την υπηρεσία και μέσω εμπορίου! Ποιος δεν θα το σκεφτότανε; Το θέμα είναι ο τρόπος που θα εφαρμοστεί αυτό. Σε απλά ελληνικά αν είναι ένα σπαστικό μήνυματάκι ή κάτι διακριτικό για όσους επιθυμούν να το χρησιμοποιούν.


adavalas
14 February 2013


Ναι ο τρόπος εφαρμογής και χρήσης θα καθορίσει την επιτυχία ή μη του εγχειρήματος του twitter συμφωνώ απόλυτα μαζί σου Κωνσταντίνε


Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.