Τα Καλύτερα Facebook Apps Για Επιχειρήσεις

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
30/01/2013 από
Zeoz

Το Facebook είναι ένα καλό μέρος για να επικοινωνείτε με τους φίλους και να πάρετε νέες προσφορές εργασίας. Οι Ελεύθεροι επαγγελματίες δεν πρέπει να χάσετε μια προσφορά εργασίας στο Facebook. Η app τμήμα του δικτύου είναι ένας πραγματικός θησαυρός με πολλαπλές εύχρηστες εφαρμογές.

Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές για τους ελεύθερους επαγγελματίες του Facebook, που βοηθούν να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας, να ενισχύσετε τις επιχειρηματικές σελίδες σας, να αναδείξετε το χαρτοφυλάκιό σας και να προσελκύσετε νέες επαφές. Δεδομένου ότι πολλοί ελεύθεροι επαγγελματίες εργάζονται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως διαχειριστές του λογαριασμού και αναλυτές, ο κατάλογος που ακολουθεί έχει εφαρμογές και για προσωπικά προφίλ αλλά και τις σελίδες στο Facebook.

WELCOME PAGE

welcomepage

Μια σελίδα υποδοχής έχει γίνει ένα must-have χαρακτηριστικό για κάθε επιχειρηματική σελίδα στο Facebook. Είναι ένας χώρος για να πει “γεια” για νέους οπαδούς και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν κλικ στο “Like”. Υπήρχε μια Static FBML εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την ομάδα του Facebook για την υποδοχή δημιουργία της σελίδας αλλά πλέον δεν υπάρχει, έτσι οι ελεύθεροι επαγγελματίας θα πρέπει να επιλέξουν μια εναλλακτική εφαρμογή για το καλωσόρισμα όπως: iFrameiwipaTabPressWildfire,Welcome by Word of Social, κλπ.

Η διαδικασία εγκατάστασης είναι απλή: μετάβαση σε λειτουργία σελίδας, εγκαταστήσετε μια εφαρμογή, προσθέσετε περιεχόμενο, εικόνες, συνδέσμους και δημοσίευση της νέας σελίδας υποδοχής. Οι περισσότερες από αυτές τις εφαρμογές είναι είτε δωρεάν ή απαιτούν ένα μικρό ποσό για να αφαιρέσετε το λογότυπο από την καρτέλα.

BUSINESS PROFILE

business-profile

Για να πάρει μια νέα προσφορά μέσω των φίλων του στο Facebook, ένας ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να προσθέσει ένα χαρτοφυλάκιο ή μια επιχειρηματική σελίδα. Αυτό θα λειτουργήσει σαν επαγγελματική κάρτα. Αν θέλετε να δείξετε τη δεξιοτεχνία σας στο Facebook, δημοσιεύστε μια σύντομη περίληψη από το LinkedIn λογαριασμό σας ή δημιουργήσετε μια αυτόνομη σελίδα με εφαρμογές όπως το My LinkedIn profile,ProfessionalBusiness Profile or Professional Profile. Έτσι, ένας πιθανός εργοδότης μπορεί να αξιολογήσει τη φήμη και τις γνώσεις σας απευθείας στο προφίλ σας στο Facebook.

CONTACTS

contacts

Οι συνδέσεις είναι μια σημαντική πηγή για νέες ευκαιρίες απασχόλησης. Έτσι, μια καλή φόρμα επικοινωνίας, e-mail εργαλεία  εγγραφής ή η λίστα επαφών μπορεί να είναι ένα χρήσιμο plug-in για το προφίλ σας στο Facebook. Υπάρχουν διάφορες επιλογές να εξετάσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας: ContappsContact TabConstant ContactEmail Signup, ή MailChimp. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να εγκατασταθούν και σε σελίδες και σε προσωπικούς λογαριασμούς.

TESTIMONIALS

testimonials

Μια καλή σύσταση σημαίνει πολλά για μια επιχείρηση. Δοκιμάστε τα Reviews- ή Ratings app που θα βοηθήσει τους πελάτες ή τους εργοδότες σας να εκφράσουν τη γνώμη τους σχετικά με την εργασία σας.

Κάθε app επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύσουν μια σύντομη επισκόπηση, την αξιολόγηση ή μια μαρτυρία. Είναι ένα κατάλληλο add-on για σελίδες για να αποδείξετε την αξιοπιστία της επιχείρησής. Αυτές οι συστάσεις από πραγματικά προφίλ πελατών θα βοηθήσει στο να πείσει τους νέους πελάτες να συνεργαστούν μαζί σας.

PRODUCTIVITY TOOLS

productivity-tools

Το Facebook είναι γεμάτο από εργαλεία παραγωγικότητας για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Αυτές οι εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε πιο αποτελεσματικά. Υπάρχουν απλά ημερολόγια, σημειώσεις ή πιο προηγμένες online εφαρμογές διαχείρισης έργου.

Εγκαταστήσετε εφαρμογές, όπως το Calendar by 30Boxes, Facebook Notes, Google Calendar Sync ή το Zoho App. Αυτές οι εφαρμογές παραγωγικότητας θα βοηθήσουν να κρατήσετε την ημέρα σας οργανωμένη.

UPDATES FROM OTHER SOCIAL NETWORKS

youtube

Οι χρήστες κοινωνικών μέσων ενημέρωσης και οι ελεύθεροι επαγγελματίες μπορούν να προσθέσουν ενημερώσεις από άλλα δίκτυα στο Facebook λογαριασμό  ή τη σελίδα τους. Ενσωματώστε το YouTubeFlickr ή Twitter steam στο Facebook μέσω των εφαρμογών. Εμπλουτίστε το προφίλ σας με χρήσιμους συνδέσμους, βίντεο ή εικόνες. Εκτός αυτού, μπορείτε να μεταδίδετε αυτόματα πληροφορίες για την εξοικονόμηση χρόνου και να συγχρονίσετε όλα τα κοινωνικά σας κανάλια στα μέσα ενημέρωσης.

BLOGGING

blogging

Οι Freelance bloggers θα απολαύσετε τα Facebook apps που σας επιτρέπουν να ανακοινώσετε φρέσκα post αυτόματα στο κοινωνικό σας δίκτυο. Εργαλεία όπως Networked BlogsSimplaris BlogCast,Tumblr διευκολύνουν την ανταλλαγή περιεχομένου. Αν τρέχετε ένα WordPress blog, τα Network apps είναι χρήσιμα εργαλεία για την ανταλλαγή post.  Οι Facebook οπαδοί σας θα ενημερώνονται αμέσως μετά την ανάρτηση νέων δημοσιεύσεων στο blog σας.

POLLS

polls

Έχετε απορίες; Το Facebook έχει τις απαντήσεις! Υπάρχουν πολλά εργαλεία δημοσκοπήσεων που ένας ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να δοκιμάσει. Εφαρμογές όπως το Facebook Questions ή τα SurveyMonkeyPoll, κάνουν τις σελίδες στο Facebook πιο διαδραστικές, και μπορείτε να πάρετε γνώμες ή να ανακαλύψετε  νέες επιχειρηματικές ιδέες.

PROMOTIONS

promotions

Οι Facebook σελίδες μιας επιχείρησης μπορεί να δημιουργήσουν και να ενισχύσουν την απόδοση της επένδυσης, όπως γνωρίζουν οι γκουρού του μάρκετινγκ. Κάθε εμπειρογνώμονας των μέσων ενημέρωσης “ονειρεύεται” κίνηση από το Facebook. Σκεφτείτε τη χρήση των διαφημιστικών διαθέσιμων εφαρμογών στο Facebook όπως: ContestsSweeptakes ή EasyPromos.Τα εργαλεία αυτά είναι ιδανικά για την οργάνωση διαγωνισμών ή προωθητικών ενεργειών με την υποστήριξη του word of mouth.

E-COMMERCE & DONATIONS

e-commerce2

Το Facebook είναι μια εξαιρετική λύση για την παραγωγή χρημάτων. Υπάρχουν διάφορα e-commerce εφαρμογές και μη κερδοσκοπικά εργαλεία για τη συλλογή χρημάτων. Για παράδειγμα, το Payvment είναι μια check-out εφαρμογή για το Facebook. Με το Payvment μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κατάστημα στο Facebook και να αναπτύξετε την επεξεργασία για τα χρήματα.

Αν συγκεντρώνετε χρήματα για μια μη κερδοσκοπική οργάνωση ή ένα ανεξάρτητο ροκ-band δοκιμάστε το Causes ή FundRazr από την PayPal.
Προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε χρήματα μέσω του κοινωνικού δικτύου και να προσεγγίσετε το κοινό σας.
Hide ↑

Xtnd.it Group | e-xtend your possibilities

Ripple Effects με SVG και Javascript ~ Material Design 

18 September 2015

Ενα σε βάθος tutorial για το πώς να οικοδομήσουμε  ripple effect  που περιγράφονται με βάση των προδιαγραφών σχεδιασμού της Google και να τις συνδυάσουμε[…]

Read more...

5η Έκθεση για τις Υπηρεσίες Internet Web World Expo 2015

18 September 2015

 24-25 Οκτωβρίου – Ζάππειο Μέγαρο|  

Η WebWorldExpo[…]

Read more...

WordPress Greek Community 3rd meetup

21 April 2015

Τρίτη 28/04/2015, 18:00
THE HUB EVENTS, Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα

Η ελληνική κοινότητα του WordPress είναι εδώ! Αρκετό καιρό μετά το προηγούμενο meetup[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.