Συμβουλές Για Το Facebook Που Πρέπει Να Ελέγξετε

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
11/12/2012 από
Zeoz

Ο έλεγχος του λογαριασμού σας στο Facebook καθημερινά είναι μια τελετουργία για σας,επομένως δεν μπορείτε να χάσετε κάποια σημαντικά Facebook κόλπα που θα κάνουν τη ζωή σας (Facebook ζωή) πολύ πιο εύκολη και άνετη.
Με αυτές τις συμβουλές, μπορείτε να αποφύγετε το spam, λαμβάνοντας αντίγραφα ασφαλείας του “πολύτιμου” λογαριασμού σας στο Facebook,που θα επιτρέψει την καλύτερη ασφάλεια και πολλά άλλα. Ρίξτε μια ματιά και μην ξεχάσετε να κάνετε share αυτό το άρθρο στο Wall σας.

Επιλέξτε Τις Ρυθμίσεις Απορρήτου Σας Για Παιχνίδια Εφαρμογές και Ιστοσελίδες.

Από προεπιλογή, οι εφαρμογές έχουν πρόσβαση στην λίστα των φίλων σας και σε οποιαδήποτε πληροφορία μοιράζεστε με όλους. Μπορείτε να αλλάξετε αυτό που μοιράζεστε(share), με εφαρμογές που χρησιμοποιούν αυτές τις ρυθμίσεις. Μπορείτε επίσης να “σταματήσετε” αυτές τις εφαρμογές από τα να ποστάρουν στο Wall time, σώζοντας έτσι τον εαυτό να θεωρηθεί ως spammer.

Choose Your Privacy Settings for Apps, Games and Websites

Περισσότερες πληροφορίες για Choose Your Privacy Settings for Apps, Games and Websites

F.B. Καθαρότητα – F.B. Purity

F.B. (Fluff Busting) Καθαρότητα είναι ένα αντί spam facebook εργαλείο, με τη μορφή ενός browser addon που αλλάζει την αρχική σας σελίδα στο facebook για να βλέπετε μόνο τις πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν , φιλτράροντας τα ενοχλητικά άσχετα μηνύματα , όπως το application spam κλπ, καθώς επίσης και δίνοντας σας τη δυνατότητα να κρύψεte τα πλαίσια poy δεν θέλετε να δείτε στη δεξιά πλευρά της αρχικής σελίδας σας.

F.B. Purity

Περισσότερες πληροφορίες για F.B. Purity

Desktop Ειδοποιήσεις – Desktop Notifications

Για Mac OS X, προσθέτει Ειδοποιήσεις στην επιφάνεια εργασίας σας, ειδοποιώντας σας όταν κάποια ενδιαφέρουσα δραστηριότητα συμβαίνει στο Facebook.

Desktop Notifications

Περισσότερες πληροφορίες για Desktop Notifications

Imo.im

Η imo.im είναι μια web-based υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να κρατήσουν μηνύματα, φωνητικές, και βίντεο συνομιλίες, σε πολλαπλά μηνύματα πρωτοκόλλων.

Imo.im

Περισσότερες πληροφορίες για Imo.im

Facebook Ερωτήσεις – Facebook Questions

Το Questions είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε ο καθένας στο Facebook να μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την απάντηση. Για παράδειγμα, όταν θέσετε ένα ερώτημα και οι φίλοι σας απαντήσουν ή σας ακολουθήσουν (follow) τότε και οι φίλοι τους μπορούν να δουν και να απαντήσουν σε αυτό.

Facebook Questions

Περισσότερες πληροφορίες για Facebook Questions

Τα Νέα FB Messages

Κείμενα, chat και email μαζί σε μια απλή συνομιλία.

The New FB Messages

Περισσότερες πληροφορίες για The New FB Messages

Facebook Backup

Το Backupify για το Facebook παρέχει μια αυτοματοποιημένη και εύκολη στην εγκατάσταση υπηρεσία η οποία αρχειοθετεί τα πιο σημαντικά δεδομένα από το Facebook προφίλ σας και το Facebook Fan Pages ,και συμπεριλαμβάνει όλο το περιεχόμενο του News Feed σας, τα Wall Posts, Άλμπουμ φωτογραφιών και τα μηνύματα. Το Backupify για το Facebook αποθηκεύει επίσης τυχόν φωτογραφίες, βίντεο ή σχόλια στον τοίχο,που σας έχουν κάνει tag , έτσι ώστε ακόμη και αν από το αρχικό poster αφαιρεθεί κάτι,εσείς να έχετε ακόμα ένα αντίγραφο τους. Ό, τι κάνει το προφίλ ή τη σελίδα σας μοναδικά και πολύτιμα διατηρείται, προστατεύεται και είναι προσβάσιμα.

Facebook Backup

Περισσότερες πληροφορίες για Facebook Backup

Ενεργοποιήστε Το HTTPS Για Μεγαλύτερη Ασφάλεια

Καλύτερα ασφαλής από το να χρειαστεί να είστε λυπημένος. Ενεργοποιήστε το HTTPS για μεγαλύτερη ασφάλεια, αν δεν θέλετε να χάσετε τον πολύτιμο λογαριασμό σας. Πηγαίνετε στο Λογαριασμός( Account) -> Ρυθμίσεις λογαριασμού(Account Settings) -> Ασφάλεια λογαριασμού(Account Security), και ενεργοποιήστε την επιλογή ασφαλούς περιήγησης ( Secure Browsing).

Enable HTTPS for better security

Μην Ξεχνάτε Ποτέ Τα Γενέθλια Των Φίλων Σας

Μπορείτε να ελέγξετε τα επερχόμενα γενέθλια και επίσης να εξάγετε τη λίστα γενεθλίων.

Never Forget your Friends Birthdays

Περισσότερες πληροφορίες για Never Forget your Friends Birthdays

BitDefender Safego

Χρησιμοποιώντας in-the-cloud σάρωση,το Bitdefender Safego προστατεύει το λογαριασμό σας από όλα τα είδη των e-προβλημάτων: απάτες, spam, malware και την έκθεση των δεδομένων σας. Όμως, το πιο σημαντικό, το Safego κρατά τους online φίλους σας ασφαλείς και.

BitDefender Safego

Περισσότερες πληροφορίες για BitDefender Safego

Αίτηση Για Άδεια

Όταν οποιαδήποτε εφαρμογή σας ζητάει άδεια για να σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου(email), επιλέξτε μια ανώνυμη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να δρομολογήσετε όλα τα μηνύματα από αυτό το app σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μεσολάβησης.

Request for Permission








Hide ↑

Xtnd.it Group | e-xtend your possibilities

Ripple Effects με SVG και Javascript ~ Material Design 

18 September 2015

Ενα σε βάθος tutorial για το πώς να οικοδομήσουμε  ripple effect  που περιγράφονται με βάση των προδιαγραφών σχεδιασμού της Google και να τις συνδυάσουμε[…]

Read more...

5η Έκθεση για τις Υπηρεσίες Internet Web World Expo 2015

18 September 2015

 24-25 Οκτωβρίου – Ζάππειο Μέγαρο|  

Η WebWorldExpo[…]

Read more...

WordPress Greek Community 3rd meetup

21 April 2015

Τρίτη 28/04/2015, 18:00
THE HUB EVENTS, Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα

Η ελληνική κοινότητα του WordPress είναι εδώ! Αρκετό καιρό μετά το προηγούμενο meetup[…]

Read more...






Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 






RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL



 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου




 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.