Συμβουλές Για Να Έχει Το Blog Σας Περισσότερους Επισκέπτες

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
27/01/2013 από
Zeoz

Βαρεθήκατε να δουλεύετε σκληρά πάνω στις δημοσιεύσεις σας στα blog, μόνο και μόνο για να καταλήξετε με επτά αναγνώστες;
Αν ναι, θα πρέπει να αλλάξετε το θέμα για το οποίο γράφετε. Πιθανώς και τον τόπο στον οποίο το δημοσιεύετε.

1. Γράψτε Κάτι Που Θα Αλλάξει Τη ζωή Των Ανθρώπων

Οι περισσότεροι bloggers γράφουν για το τι συμβαίνει στη ζωή τους, χωρίς να ενδιαφέρονται και πολύ για το αν αυτό είναι χρήσιμο για τους αναγνώστες. Αντ ‘αυτού, σκεφτείτε τι θα μπορούσατε να γράψετε που θα μπορούσε να κάνει τη ζωή των αναγνωστών καλύτερη.
Μπορείτε να τους δώσετε ελπίδα; Να τους μάθετε πώς θα κάνουν περισσότερα χρήματα; Να τους βοηθήσετε να έχουν πιο ευτυχισμένους γάμους; Σκεφτείτε τι σημαντική αλλαγή της ζωής τους θα μπορούσατε να δημιουργήσετε για τους αναγνώστες.

Αν το κάνετε αυτό σωστά, θα αλλάξει για πάντα η καριέρα σας.Οι άνθρωποι θα θυμούνται, και θα μιλάνε για τη δημοσίευση, και θα σας ακολουθούν για πάντα. Λοιπόν γράψτε κάτι που αξίζει να το θυμάται κανείς.

2. Συνδεθείτε Σε “topics” Γενικών θεμάτων.

Τα περισσότερα blogs έχουν ένα θέμα για το οποίο συζητούν. Αλλά για την υπερ-ιογενή (super-viral) δημοσίευσή σας, σκεφτείτε πού είναι η τομή μεταξύ του εν λόγω θέματος και ενός ευρύτερου ζητήματος – κάτι το οποίο μπορεί να αφορά σχεδόν τον καθένα. Ας πούμε σε ένα blog με θέμα την ασθένεια, τη ζωή και το θάνατο ,θα μπορούσατε να γράψετε ,πώς μια ασθένεια και η μάχη για την επιβίωση,μπορούν να διαμορφώσουν κάποιον σαν blogger.
Αν και δεν δημοσιεύουν όλοι σε blogs, ο καθένας έχει μια πεπερασμένη διάρκεια ζωής και ενδιαφέρεται για το θέμα του θανάτου. Και ο καθένας έχει μια μητέρα! Έτσι, η αυτή η δημοσίευση θα είχε άμεσα ένα ευρύτερο κοινό από ένα τυπικό μήνυμα για το blogging.

3. Προκαλέστε Εκρηκτικά Συναισθήματα

Explosion

Ίσως η δημοσίευσή σας να τσαντίζει πραγματικά τους ανθρώπους. Ή μπορεί να τους κάνει να κλαίνε σα μωρά.
Πρέπει να σκοπεύετε να συμβεί κάτι τέτοιο.Θα πρέπει να σχεδιάζετε το πώς οι άνθρωποι θα αισθάνονται σχετικά με τη δημοσίευσή σας.
Γιατί να θέλετε να προκαλέσετε αυτά τα βίαια, ανεξέλεγκτα συναισθήματα; Επειδή αγγίζοντας αυτά τα συναισθήματα, δημιουργείται μια ισχυρή σχέση ανάμεσα στον αναγνώστη και τον συγγραφέα-και επειδή οι άνθρωποι τείνουν να ανοίγονται περισσότερο όταν συγκινούνται.
Πώς ξέρετε ότι το κάνετε σωστά; Θα έχετε ένα περιστασιακό e-mail ή σχόλιο από έναν αναγνώστη ο οποίος είναι τόσο εκνευρισμένος με αυτό που γράψατε, που φεύγει από το blog σας. Να χαίρεστε όταν διαβάζετε κάτι τέτοιο. Εάν δεν προκαλεί κανέναν, το γράψιμό σας είναι πιθανώς πάρα πολύ ήπιο για να προσελκύσει ένα μεγάλο ακροατήριο.

4.Να Προκαλείτε Έκπληξη ή Σοκ στον Κόσμο.

sock

Υπάρχουν ένα εκατομμύριο blogs εκεί έξω. Για να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων, θα πρέπει να τους πείτε κάτι που δεν έχουν διαβάσει αλλού πριν – κάτι που να τους ξυπνάει. Για παράδειγμα όταν ένας γιατρός λέει σε μια μητέρα ότι το παιδί της θα πεθάνει σε βρεφική ηλικία … αλλά αυτή αρνείται να το πιστέψει.
Κατασκευάστε αγωνία και στη συνέχεια έκπληξη . Θα κάνετε τους αναγνώστες σας να κάθονται σε καρφιά.
Πείτε πράγματα που οι άνθρωποι δεν περιμένουν. Εάν κάτι είναι αναμενόμενο, είναι βαρετό.

5. Βάλτε Τις Καλύτερες δημοσιεύσεις Σας Σε Μεγαλύτερα Blogs

Πολλοί bloggers έχουν την τάση να κρατάνε τις αγαπημένες ιδέες και δημοσιεύσεις για το δικό τους blog. Αλλά αυτό δεν φέρνει μεγάλες ιογένιες( ​​viralities). Αντ ‘αυτού, να γράφετε τις πιο καυτές, πιο προκλητικές ιδέες σας σαν επισκέπτης στα μεγαλύτερα blogs. Σε ένα δημοφιλές blog θα πάρετε μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από ό, τι θα κάνατε με το δικό σας μικρότερο blog .

Από εκεί, θα έχετε μια καλύτερη ευκαιρία να πάρετε ένα τεράστιο πλήθος traffic από το Twitter, StumbleUpon, ή άλλες κοινωνικές πλατφόρμες θα διαβάσει την δημοσίευσή σας, και από εκεί θα πηγαίνει στο δικό σας blog για να το δει. Οι νέοι αναγνώστες θα αυξήσουν στη συνέχεια το κοινό στο δικό σας blog και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε μεγαλύτερη προβολή.
Για να έχετε περισσότερα οφέλη από την μεγάλη δημοσίευσή σας σαν επισκέπτης, πρέπει να δημιουργήσετε σχέσεις με εξέχοντες bloggers . Σχολιάστε τις δημοσιεύσεις τους, προσφερθείται να δημοσιεύσετε για αυτούς , συνδεθείτε μαζί τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανταποκριθείτε σε αυτά που λένε.

Αν γνωρίζετε 20 μεγάλα ονόματα στα social media, μπορείτε να στείλετε στον κάθε ένα από αυτούς μια προκλητική δημοσίευση σαν επισκέπτης. Στη συνέχεια, μπορείτε να καθίσετε και να παρακολουθήσετε πώς αυτή θα τραβήξει ένα τεράστιο πλήθος, χάρη στην επιρροή και το ευρύτερο κοινό των μεγάλων-blogger φίλων σας.
Αν νομίζετε ότι δεν μπορείτε να εισχωρήσετε και να δημοσιεύσετε σε μεγάλα blogs, δοκιμάστε. Μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσο δεκτικά είναι. Το να δημοσιεύετε σαν επισκέπτης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την οικοδόμηση σχέσεων με τους κορυφαίους bloggers.
Hide ↑

Xtnd.it Group | e-xtend your possibilities

Ripple Effects με SVG και Javascript ~ Material Design 

18 September 2015

Ενα σε βάθος tutorial για το πώς να οικοδομήσουμε  ripple effect  που περιγράφονται με βάση των προδιαγραφών σχεδιασμού της Google και να τις συνδυάσουμε[…]

Read more...

5η Έκθεση για τις Υπηρεσίες Internet Web World Expo 2015

18 September 2015

 24-25 Οκτωβρίου – Ζάππειο Μέγαρο|  

Η WebWorldExpo[…]

Read more...

WordPress Greek Community 3rd meetup

21 April 2015

Τρίτη 28/04/2015, 18:00
THE HUB EVENTS, Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα

Η ελληνική κοινότητα του WordPress είναι εδώ! Αρκετό καιρό μετά το προηγούμενο meetup[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.