Προωθήστε την ιστοσελίδα σας με pdf backlinks

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
31/05/2013 από
adavalas

Ένας νέος και ιδιαίτερα απλός τρόπος για να δημιουργήσετε backlinks τα οποία μάλιστα η έλευση του penguin 2.0 δείχνει όχι μόνο να μην τα ρίχνει στον καιάδα ή απλά να τα αγνοεί είναι τα pdf backlinks.

Τα pdf backlinks είναι απλά backlinks ενσωματωμένα σε ένα pdf αρχείο. Το αρχείο αυτό μπορεί να είναι ένα άρθρο σας, ένα δελτίο τύπου το οποίο μπορεί και να έχετε ήδη δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα σας ή σε κάποιο άλλο web site.

Απλά κάνετε σε αυτήν την περίπτωση ένα copy paste του κειμένου σε ένα επεξεργαστή κειμένου όπως το Open Office και το μετατρέπετε – σώζετε σαν pdf.

Ακολούθως υπάρχουν μια σειρα από web sites που φιλοξενούν pdf articles και στο παράδειγμα μας θα χρησιμοποιήσουμε το issuu.com Μιλάμε για ένα web site με page rank 9 ( ένα πραγματικό διαμάντι για seo δηλαδή) και στο οποίο το μόνο που χρειάζεστε είναι να εγγραφείτε.

Αφού κάνετε την εγγραφή σας και εφόσον φυσικά έχετε ετοιμάσει τα άρθρα σας σε μορφή pdf αρχίζετε το upload τους. Μπορείτε να ανεβάσετε μέχρι και 20 αρχεία την φορά κάτι το ιδιαίτερα χρήσιμο αφού π.χ. στον λογαριασμό που δημιουργήσα προσωπικά και που μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο url

http://issuu.com/dreamweavergr

άρχισα να ανεβάζω σε αυτόν πολλά άρθρα μου τόσο από το wdf.gr ( πάνω απο 82 άρθρα ) αλλά και απο άλλες πηγές.

Σε κάθε ένα pdf μπορείτε να γράψετε μια περιγραφή του άρθρου σας ( ιδιαίτερα χρήσιμο όσο αφορά το google και τις λοιπές μηχανές αναζήτησης ) μέχρι και την δυνατότητα να προσθέσετε κάποιο ηχητικό αρχείο το οποίο λειτουργεί και παράλληλα σαν audio backlink για τα οποία είχαμε αναφερθεί εκτενώς σε παλαιότερο άρθρο μας.

Χαράς ευαγγέλιο φυσικά για όσους έχουν e-shop και έχουν έτοιμα pdf από προιόντα και υπηρεσίες τους αρκεί φυσικά να έχουν ενσωματώσει τα απαραίτητα backlinks στο κείμενο τους.

Φυσικά μια διαδικασία αυτή του indexing αυτών των backlinks που θα δημιουργήσετε είναι ίδια και απαράλλαχτη με τα υπόλοιπα backlinks. Συνήθως μόνο ένα 30-35% των backlinks σας γίνεται ορατό άρα και μετρήσιμο από το google αλλά και από τις υπόλοιπες μηχανές αναζήτησης . Εδω λοιπόν υπεισέρχεται η ανάγκη γνωστοποίησης των backlinks σας μέσα απο ειδικές υπηρεσίες όπως το backlinksindexer.com και το lindexed.com τα οποία χρησιμοποιώ και ο συνδυασμός και των δυο μου εγγυάται ότι τα backlinks που δημιουργώ για την ιστοσελίδα μου αλλά και τις ιστοσελίδες των πελατών μου θα γίνουν indexed από το google σε ποσοστό άνω του 99%

Επειδή όμως το μηνιαίο κόστος (είναι συνδρομητικά ) ανέρχεται σε 45 ευρώ περίπου τον μήνα ποσό που αντιλαμβάνομαι ότι για τον ιδιοκτήτη ενός μεμονωμένου web site είναι απαγορευτικό υπάρχουν και δωρεάν υπηρεσίες όπως το pingfarm.com στο οποίο μπορείτε να δώσετε ping στην ιστοσελίδα σας αλλά και στο indexkings.com όπου ο rapid indexer του θα γνωστοποιήσει το url σας μέχρι και σε 15.000 ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.

Προσωπικά μόνο με το pingfarm και το indexkings έχω κάνει το google να “βλέπει” ένα καινούργιο web site μέσα σε 24 ώρες ενώ η όλη διαδικασία θα κρατούσε κάποιες εβδομάδες.

Ελπίζω το σύντομα αυτό άρθρο να άνοιξε μια νέα όδο στην δημιουργία backlinks σε όσους ασχολούνται με την προώθηση web site σε ερασιτεχνικό η επαγγελματικό επίπεδο

 

 

 
Hide ↑

Aσφάλεια στο opencart

04 September 2014

Με το θέμα της διαδικτυακής ασφάλειας να γίνεται ένας ολοένα και μεγαλύτερης σημασίας ζήτημα κατά την

Read more...

Μαθήματα opencart - Αλλαγή του navigation bar

02 September 2014

To OpenCart αποτελεί μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες για την κατασκευή[…]

Read more...

WordFence. Ασφάλεια στο wordpress

01 September 2014

Το WordFence είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές WordPress plugin που χειρίζεται πολλούς διαφορετικούς και κρίσιμους τομείς ασφαλείας τόσο[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.