Article Writing και backlinks χωρίς να γράψετε ούτε μια γραμμή!!!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
16/02/2013 από
adavalas

Υπάρχουν πολλές φορές που έχουμε αναφερθεί στο θέμα της συγγραφής άρθρων το λεγόμενο article marketing – συγγραφή άρθρων και τα πολλά πλεονεκτήματα που αυτή παρέχει σε σχέση πάντα με άλλες τακτικές προώθησης ιστοσελίδων.

Η συγγραφή άρθρων στο διαδίκτυο δεν είναι παρά η κλασική  συγγραφή ενός άρθρου το οποίο δημοσιεύεται σε σχετικούς δικτυακούς τόπους όπως το δημοφιλέστατο squidoo.com και σε άλλα παρόμοια web sites στο οποίο αναλύεται ένα θέμα το οποίο προφανώς έχει να κάνει με την επαγγελματική σας δραστηριότητα.

Το άρθρο αυτό εκτός ότι σας παρέχει την φήμη του ειδικού στο θέμα που πραγματεύεστε, εκτός από τις επισκέψεις που εύλογα θα προκαλέσει στον ιστοτόπο σας (με την παρουσία κάποιου link μέσα στο κείμενο ή στην υπογραφή σας σε αυτό ) είναι και ένα χρήσιμο backlink.

Τί γίνεται όμως όταν το άρθρο αυτό στοχεύει στο εξωτερικό (όπως πολλά προϊόντα και υπηρεσίες που προσανατολίζονται στην διάθεση τους όχι στην εσωτερική αγορά αλλά στο εξωτερικό ) και για να έρθουν σε επαφή με αυτό θα πρέπει το web site να μην είναι για ελληνόφωνους αλλά για αγγλόφωνους και ενδεχομένως και άλλους χρήστες αποκλείοντας εξ ορισμού ελληνόφωνα web sites με άρθρα;

Τι γίνεται αν σκοπός του άρθρου είναι απλά να δημιουργήσει ένα backlink προς την ιστοσελίδα μας με σκοπό να μας ανεβάσει στην κατάταξη του google και οι λιγοστοί ιστότοποι στα ελληνικά με δικαιολογημένα χαμηλότερο page rank από ότι οι ξενόγλωσσοι και διεθνούς χαρακτήρα όπως το squidoo.com έχουν να μας προσφέρουν πολύ περισσότερα στο κυνήγι της 1ης σελίδας στο google;

Λογικά δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα αρκεί να γράψουμε το άρθρο μας στα αγγλικά. Έλα όμως που τα αγγλικά αν δεν τα μιλάς σαν μητρική γλώσσα όπως οι περισσότεροι από εμάς εξάλλου η συγγραφή τους θα ήταν ένα κοπιαστικό έργο το οποίο ενδεχομένως θα απαιτήσει δυσανάλογη προσπάθεια με το τελικό αποτέλεσμα; Ένα καλό backlink αξίζει σίγουρα τον χρόνο μας. Όχι όμως τόσο χρόνο όσο αν με τον ίδιο θα μπορούσαμε να κάνουμε 2 ή και περισσότερα backlinks.

Μια λύση για δημιουργία άρθρων στην αγγλική γλώσσα, πρωτότυπων πάντα για να αποφύγουμε δυσάρεστες συνέπειες από το google ( κοινώς μην πάτε για μαλλί – δηλαδή να ανεβάσετε την ιστοσελίδας σας – και βγείτε κουρεμένοι – δηλαδή το google να κάνει penalize το website σας τιμωρώντας σας για την αντιγραφή ) θα χρειαστείτε μια υπηρεσία συγγραφής άρθρων όπως π.χ. αυτή που παρέχει το iwriter.com το οποίο με ένα κόστος στα 10 usd μπορείτε να έχετε ένα ελεγμένο άρθρο στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά ,και σε άλλες γλώσσες,για ένα θέμα της αρεσκείας σας από επαγγελματίες συγγραφείς  πάνω στο θέμα το οποίο θα επιλέξετε και δίνοντας κάποιες βασικές οδηγίες και κατευθύνσεις όπως π.χ. ένα αντίστοιχο άρθρο ( rewrite )

Φυσικά ένα πρωτότυπο και καλογραμμένο άρθρο δεν είναι το Α και το Ω για μια υπηρεσία όπως το squidoo.com . Σίγουρα όμως είναι το Α και αν συνδυαστεί με σωστό στήσιμο , όπως σωστή προσθήκη modules, tags και κάποιων συμπληρωμάτων στο άρθρο σας θα έχετε στο τσεπάκι σας ένα διακεκριμένο άρθρο από το squidoo.com ( δεν γίνονται αυτομάτως όλα τα άρθρα διακεκριμένα) πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε μια πραγματικά εξαιρετική προβολή του άρθρου τόσο μέσω του google αλλά και μέσω του squidoo.

Το στήσιμο ενός άρθρου στο squidoo.com σίγουρα δεν είναι κάτι τόσο πολύπλοκο όπως η κατασκευή ιστοσελίδας. Ένα όμως πρωτότυπο και ενδιαφέρον άρθρο συνοδευόμενο από κάποια blocks έχουν να σας προσφέρουν πολλά σε επίπεδο seo αλλά και σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας και προβολής.

 

 

 

 
Hide ↑

Aσφάλεια στο opencart

04 September 2014

Με το θέμα της διαδικτυακής ασφάλειας να γίνεται ένας ολοένα και μεγαλύτερης σημασίας ζήτημα κατά την

Read more...

Μαθήματα opencart - Αλλαγή του navigation bar

02 September 2014

To OpenCart αποτελεί μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες για την κατασκευή[…]

Read more...

WordFence. Ασφάλεια στο wordpress

01 September 2014

Το WordFence είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές WordPress plugin που χειρίζεται πολλούς διαφορετικούς και κρίσιμους τομείς ασφαλείας τόσο[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.