Δημιουργήστε Τα Δικά Σας One-Page Websites Με Αυτά Τα Δωρεάν jQuery Plugins

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
1/06/2013 από
Zeoz

Το πεδίο του web σχεδιασμoύ διανύει διαφορετικών ειδών αλλαγές και προσθήκες του στυλ σχεδόν κάθε μέρα. Μια από τις τελευταίες τάσεις στον σχεδιασμό των ιστοσελίδων είναι οι ιστοσελίδες που αποτελούνται απο μία μόνο σελίδα (one page websites). Υπάρχουν πολλοί σχεδιαστές οι οποίοι ήθελαν να δημιουργήσουν τέτοιες ιστοσελίδες μιας και θεωρούν ότι είναι πολύ μοντέρνες. Πολλοί άνθρωποι προτιμούν να επισκέπτονται δικτυακούς τόπους με μόνο μια σελίδα.

Τα Jquery Plugins πάντα απλοποιούν την ζωή μας μας, με κάποιες λίγες εφαρμογές που μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας.
Έτσι, για τους λάτρεις των single page ιστοσελίδων, εδώ έχουμε συγκεντρώσει δωρεάν, καταπληκτικά jquery plugins που μπορούν εύκολα να σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε μια όμορφη One-Page ιστοσελίδα.

jQuery Scroll Path

Το jQuery Scroll Path είναι ένα plugin που σας επιτρέπει να ορίσετε το δικό σας custom scroll path. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό γίνεται καλύτερα κατανοητό από το demo. Το plugin χρησιμοποιεί καμβά σύνταξης για τον σχεδιασμό paths, χρησιμοποιώντας τις μεθόδους moveTo, lineTo και arc. Για να σας βοηθήσει να πάρετε το path σωστά, ένα canvas overlay με το path μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά την αρχική ρύθμιση του plugin.

onepage jquery plugin 1 Create Your One Page Website With This Free Amazing jQuery Plugins

Ascensor.js

To Ascensor είναι ένα plugin που διαχειρίζεται και προσαρμόζει το περιεχόμενο για να χωρέσει το παράθυρο. Στη συνέχεια, δημιουργεί ένα σύστημα πλοήγησης και συνδέσεις, όπως απαιτείται. Το Ascensor προσδιορίζει το div child του επιλεγμένου container, και φτιάχνει ένα floor ανά containter.

onepage jquery plugin 2 Create Your One Page Website With This Free Amazing jQuery Plugins

Zoomooz.js

To Zoomooz είναι στην πραγματικότητα ένα ζουμ plugin, ωστόσο, μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί για να επικεντρωθεί σε διαφορετικές ενότητες σε μία σελίδα.

onepage jquery plugin 3 Create Your One Page Website With This Free Amazing jQuery Plugins

Curtain.js

Αυτό το plugin σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα με πολλαπλά σταθερά πάνελ που ξετυλίγονται με ένα διασκεδαστικό αποτέλεσμα. Ακριβώς σαν μια αυλαία. Για την πλοήγηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο αντί για το scrollbar του ποντικιού για να πλοηγηθείτε μέσα στο έγγραφο. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχουν περισσότερες δυνατότητες! Για παράδειγμα, μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ένα σταθερό στοιχείο ή πολλαπλών βημάτων στοιχεία μέσα σε ένα pannel.

onepage jquery plugin 4 Create Your One Page Website With This Free Amazing jQuery Plugins

jQuery One Page Navigation Plugin

Ένα plugin που μπορεί να μετακινηθεί στις δεδομένες συνδέσεις με ένα ωραίο animation. Έχει την ικανότητα να μπλοκάρει την hash αλλαγή στη γραμμή διευθύνσεων και η ταχύτητα της κίνησης μπορεί να προσαρμοστεί.

onepage jquery plugin 5 Create Your One Page Website With This Free Amazing jQuery Plugins

scrolldeck.js

Η scrolldeck.js βιβλιοθήκη είναι πιθανώς ένας από τους καλύτερους τρόπους για να εφαρμόσετε μια scrolling παρουσίαση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να οικοδομήσετε μια ιστοσελίδα με κάθε διαφάνεια ως ένα div. Απαιτεί JQuery, Scrollorama, scrollTo, easing & scrolldeck scripts JS για να λειτουργήσει.

onepage jquery plugin 6 Create Your One Page Website With This Free Amazing jQuery Plugins
Hide ↑

Xtnd.it Group | e-xtend your possibilities

Ripple Effects με SVG και Javascript ~ Material Design 

18 September 2015

Ενα σε βάθος tutorial για το πώς να οικοδομήσουμε  ripple effect  που περιγράφονται με βάση των προδιαγραφών σχεδιασμού της Google και να τις συνδυάσουμε[…]

Read more...

5η Έκθεση για τις Υπηρεσίες Internet Web World Expo 2015

18 September 2015

 24-25 Οκτωβρίου – Ζάππειο Μέγαρο|  

Η WebWorldExpo[…]

Read more...

WordPress Greek Community 3rd meetup

21 April 2015

Τρίτη 28/04/2015, 18:00
THE HUB EVENTS, Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα

Η ελληνική κοινότητα του WordPress είναι εδώ! Αρκετό καιρό μετά το προηγούμενο meetup[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.