Τα νέα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Joomla 2.5.x

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
23/11/2012 από
Gveronis

H web πλατφόρμα joomla 2.5 έχει μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, όπως νέες λειτουργίες αναζήτησης, υποστήριξη πολλαπλών βάσεων δεδομένων  και ειδοποίηση ενημερώσεων.  Πολλοί άνθρωποι στην κοινότητα της Joomla συνέβαλαν στο να γίνουν  δυνατά αυτά τα χαρακτηριστικά. Αναβαθμίζοντας την έκδοση 1,7  στην  2,5 μπορεί να γίνει με ένα κλικ αναβάθμισης στη Joomla. Οι περισσότερες επεκτάσεις που τρέχουν σε 1.7 θα πρέπει επίσης να τρέξουν και στην 2,5  νέα έκδοση. Παρακάτω εξετάζουμε ποιο αναλυτικά τα νέα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Joomla 2.5.x..

Νέα Λειτουργία αναζήτησης Με βάση τον Finder, το οποίο αναπτύχθηκε από την jXtended, η Joomla 2.5  έχει προσθέσει μια συναρπαστική νέα φυσική λειτουργία αναζήτησης γλώσσα. Αυτό το χαρακτηριστικό ενσωματώνει αυτόματη συμπλήρωση και Stemming. Stemming είναι η δυνατότητα για την ενσωματωμένη, μονάδα αναζήτηση (search module), να χρησιμοποιεί τη ρίζα της λέξης για να εντοπίσει τα κοινά στοιχεία. Ενώ υπάρχει ακόμα δουλειά να γίνει, αυτή η αναζήτηση είναι επίσης πολύ καλύτερη για αναζήτησεις σε άλλες γλώσσες εκτός της αγγλικής.

αναζήτηση_joomla_2.5

Αυτή η νέα αναζήτηση είναι  ταχύτερη και πιο ευέλικτη από ότι η απλή αναζήτηση. Τα δεδομένα των Website αναπροσαρμόζονται για να πάρουν αυτή την ευελιξία και την ταχύτητα. Νέες προσθήκες (plugins) απαιτούνται για να χρησιμοποιήσετε αυτή την αναζήτηση.  Η Joomla έρχεται μαζί με τα νέα plugins – επεκτάσεις του πυρήνα, αλλά οι προγραμματιστές επεκτάσεων θα πρέπει να δημιουργήσουν τα δικά τους plugins για να συνεργαστούν με τη νέα αυτή αναζήτηση.   Από προεπιλογή, η βασική αναζήτηση είναι ενεργή και αυτή η νέα αναζήτηση είναι απενεργοποιημένη. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη νέα μονάδα αναζήτησης και να δημιουργήσετε ευρετήρια των αρχείων σας, όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη νέα λειτουργία αναζήτησης.

Δυνατότητα να υποστηρίξουν άλλες βάσεις δεδομένων

sql-joomla-2.5

Η Joomla έχει τρέξει παραδοσιακά MySQL σαν επιλεγμένη βάση δεδομένων. Εάν η εταιρεία σας διαθέτει ένα διαφορετικό είδος της βάσης δεδομένων SQL, όπως το MS SQL, τότε θα πρέπει να κάνετε αλλαγές στο λογισμικό του Joomla για να το  κάνετε να λειτουργήσει, γεγονός που καθιστά δύσκολη την ενημέρωση. H Joomla έχει ξαναγραφτεί, έτσι ώστε διαφορετικοί οδηγοί μπορούν να γραφτούν για τις διάφορες εκδόσεις της  SQL βάσης δεδομένων. Οι  τρέχοντες drivers υπάρχουν για την MySQL και MS SQL βάση δεδομένων με τις PostgreSQL, Oracle, SQLite και PDO drivers να είναι κοντά στο να ολοκληρωθούν.

Ειδοποιήσεις του Joomla για αναβαθμίσεις

Το υπ ‘αριθμόν ένα αίτημα από το site ideas.joomla.org ήταν  να ενημερώνει τον διαχειριστή όταν το Joomla πρέπει να ενημερωθεί. Οι διαχειριστές της διαδικτυακής τοποθεσίας θα είναι πλέον σε θέση να δουν αμέσως μόλις συνδεθούν, εάν η έκδοση της Joomla είναι ξεπερασμένη. Μπορούν στη συνέχεια να κάνουν κλικ στο κατάλληλο κουμπί και να μεταφερθούν στη διαδικασία ενώς κλικ ενημέρωσης του Joomla.

αναβάθμιση-joomla-2.5

Ένα εικονίδιο δίπλα σε αυτό κάνει το ίδιο πράγμα για τις μη βασικές ενημερώσεις του πυρήνα της πλατφόρμας για την one-click ενημέρωση από τους προγραμματιστές.

Επιλογή διόρθωσης για τις  Εκδόσεις  Βάσης δεδομένων 

Ένα νέο χαρακτηριστικό που προστέθηκε θα ελέγξει για να δει ότι η βάση δεδομένων σας είναι up-to-date με τις τυχόν αλλαγές του σχήματος της βάσης δεδομένων σας, το οποίο προστίθεται κατά τη διάρκεια αναβαθμίσεων. Αν είναι ξεπερασμένο, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί Διόρθωση για να εφαρμόσει τις αναγκαίες αλλαγές. Αυτό είναι σημαντικό για εκείνους τους ανθρώπους που έχουν συνηθίσει για τις ενημερώσεις τύπου Joomla 1,5  κάνοντας χρήση του  FTP  για να ανεβάσουν τα αρχεία της κάθε έκδοσης. Από τη στιγμή που η διαδικασία με το FTP δεν μπορεί να εφαρμόσει τις αλλαγές στη βάση δεδομένων, αυτοί οι άνθρωποι θα πρέπει να εφαρμόσουν τις αλλαγές στη βάσης δεδομένων με μη αυτόματο τρόπο.

Version-fix-joomla-2.5

Δεν έχει ο καθένας  την πρόσβαση ή τη γνώση για να κάνει αυτές τις αλλαγές. Με τη βελτίωση αυτή, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάτε στο Extensions/Installation/Database  και να πατήσετε το κουμπί Fix. ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Εάν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Ενημέρωσης στο  Extensions/Installation/Database  ή έχετε εγκαταστήσει την αναβάθμιση στο Extensions/Installation, δεν θα χρειαστεί αυτό το χαρακτηριστικό.

Η λειτουργία CAPTCHA στο πυρήνα

Η λειτουργία CAPTCHA χρησιμοποιεί κωδικοποιημένο κείμενο για την πρόληψη ρομποτικών spammers από την υποβολή φορμών. Η  Joomla  2.5  εισάγει ένα API που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε CAPTCHA στις φόρμες σας.

Ο πυρήνας του Joomla 2.5  έρχεται με ένα plug-in που σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε reCAPTCHA, η πιο προσιτή από τις CAPTCHA υπηρεσίες.

Μόλις εγγραφείτε δωρεάν με reCAPTCHA και εισάγετε τα κλειδιά που παρέχονται στο plugin, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το CAPTCHA για νέες εγγραφές χρηστών.

Θα μπορούσε επίσης να χρησιμοποιηθεί από άλλες επεκτάσεις (extensions) οι οποίες χρειάζονται CAPTCHA.

CAPTCHA-joomla-2.5

Το χαρακτηριστικό CAPTCHA διατίθεται εδώ και πολύ καιρό σε μη βασικές επεκτάσεις, αλλά  πλέον αυτή η λειτουργία δίνετε στον πυρήνα του Joomla.

Άλλα plug-ins μπορεί να δημιουργηθούν από την κοινότητα των προγραμματιστών και να συνεργαστούν με όλες τις φόρμες, χωρίς την τροποποίηση τους.

Σύνδεση Νέων Μενού με ένα Module (μονάδα)

Modules είχαν δημιουργηθεί αυτόματα για κάθε νέο τύπο μενού στο Joomla 1.5.  Ωστόσο, δεν χρησιμοποιούσε ο καθένας το βασικό Module του πυρήνα, αλλά αντί για αυτό τα προσαρμοσμένα πρότυπα (custom templates) ή μη βασικά Modules

.menu-module-joomla-2.5

Για το λόγο αυτό, τα μενού δεν δημιουργούσαν αυτόματα ένα Module  στις προηγούμενες εκδόσεις 1.6/1.7. Αυτή η αλλαγή μπέρδεψε τους χρήστες  και δημιούργησε επιπλέον εργασία. Στο Joomla 2.5, αν δεν υπάρχει ενότητα που σχετίζεται με το μενού, υπάρχει ένας σύνδεσμος που εμφανίζετε στη διαχείριση μενού, που μπορείτε να κάνετε κλικ και που θα σας μεταφέρει απευθείας σε ένα νέο Module που μπορείτε να δημιουργήσετε. Στη συνέχεια, έχετε την επιλογή να σώσετε αυτό το βασικό Module μενού ή να το ακυρώσετε και να δημιουργήσετε ένα διαφορετικό Module μενού.

Χρησιμοποιήστε τις εικόνες και τα πεδία URL για να δημιουργήσετε απλά τυποποιημένα σχεδιαγράμματα (layouts)

Mε τη Joomla 2.5, μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιείτε τα υπάρχουσα πεδία εικόνας και τα  URL στα άρθρα για να δημιουργηθεί μια απλή τυποποιημένη διάταξη για τα blogs, δελτία ειδήσεων, και ούτω καθεξής.

Αυτά είναι τα πεδία που υπήρχαν στη βάση δεδομένων, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ. Αφού ενεργοποιήσετε το χαρακτηριστικό των επιλογών του άρθρου Επεξεργασίας Σχεδιαγράμματος (Article Options Editing Layouts), θα είστε σε θέση να καθορίσετε μια εικόνα για την εισαγωγή και μια εικόνα για το πλήρες άρθρο, καθώς και 3 συνδέσεις

. standardise-layout-joomla-2.5

Αυτό σημαίνει ότι οι δημιουργοί περιεχομένου του Site  σας δεν θα προβληματίζονται με μια εικόνα στο κείμενο (μπορείτε να απενεργοποιήσετε ακόμα και το κουμπί εικόνας στον επεξεργαστή) και η μορφή του άρθρου σας θα είναι καθαρότερη και πιο συνεπής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε  CSS, overides και εναλλακτικά layouts για να προσαρμόσετε τις σελίδες σας ακόμα περισσότερο.

Το χαρακτηριστικό αυτό επιτρέπει επίσης την εύκολη προσαρμογή του backend του editor του άρθρου για να περιορίσει τις δυνατότητες του editor και των επιλογών επεξεργασίας περιεχομένου, για παράδειγμα αφαιρώντας τη δυνατότητα να αλλάξετε τις εικόνες ή τις επιλογές δημοσίευσης.

Επιλέξτε εάν o διαχειριστή λαμβάνει  ένα e-mail όταν  εγγράφετε νέος χρήστης

email-joomla-2.5

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε εάν ο διαχειριστής θα πάρει ένα e-mail όταν ένας νέος χρήστης δημιουργεί ένα λογαριασμό ή όχι.

Σημείωση Στοιχείου Μενού

Στο  Joomla 1,7 είχατε τη δυνατότητα να προσθέσετε μια σημείωση σε ένα module για να σας υπενθυμίσει  για ποιο σκοπό είχε κατασκευαστεί.

μενου-joomla-2.5

Αυτή η δυνατότητα είναι πλέον διαθέσιμη για τα στοιχεία του μενού  και στη Joomla 2.5. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε, για παράδειγμα, να προσδιορίσετε τα στοιχεία του μενού, να διευκρινίσετε πώς χρησιμοποιείται, ή γιατί έγινε  set up με τον τρόπο που ήταν.

Προσαρμοσμένα Φίλτρα κειμένου

Το φιλτράρισμα κειμένου, το οποίο γίνεται  αυτόματα από το Joomla όταν κάποιος χρήστης εισάγει κείμενο,  έχει μετακινηθεί από την δυσεύρετη τοποθεσία του στις επιλογές-> άρθρα, στις γενικές ρυθμίσεις (global configuration). Αυτό είναι κατάλληλο δεδομένου ότι καλύπτει όλα τα στοιχεία και όχι μόνο τα άρθρα.

Ακόμα καλύτερα, είστε πλέον σε θέση να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο blacklist. Oι blacklists  είναι πιο εύκολο να διαχειριστούν από μία whitelist επειδή περιέχουν μόνο τις απαγορευμένες ετικέτες και χαρακτηριστικά.

Στην 1,7,  χρησιμοποιούσατε είτε την προεπιλεγμένη μαύρη λίστα ή  δημιουργούσατε μια λίστα επιτρεπόμενων όπου θα έπρεπε να πληκτρολογήσετε σε όλες τις πιθανές ετικέτες και τα χαρακτηριστικά που επιτρεπόταν.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε – Ομάδες Χρηστών – για να δώσετε σε ορισμένους ανθρώπους την άδεια να χρησιμοποιήσουν μια ετικέτα/χαρακτηριστικό στη μαύρη λίστα. Απλά δημιουργήστε μια ομάδα χρηστών για τους  ανθρώπους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν iframe. Στο Φίλτρο Κειμένου προσδιόρισε την ομάδα χρηστών στη λίστα επιτρεπόμενων με iframe στη λίστα με τα  tag’s. Αν θέλετε να αφήσετε τη χρήση iframes σε κάποιους, απλώς προσθέστε τις σε αυτή τη νέα ομάδα χρηστών

. φίλτρο-κειμένου-joomla-2.5

Εκτός από το φιλτράρισμα που γίνεται από το Joomla (το οποίο καλύπτει όλες τις μορφές εισόδου), ο επιλεγόμενος συντάκτης κειμένου σας μπορεί να έχει τη δική του διαδικασία φιλτραρίσματος. Για κάτι που θα επιτραπεί, θα πρέπει να περάσουμε τόσο το Joomla κείμενο φιλτραρίσματος, εάν υπάρχει καθώς  και το συντάκτη φιλτραρίσματος, εάν υπάρχουν επίσης.

Μεγαλύτερη ευελιξία στο Φιλτράρισμα ανά κατηγορία στη Διαχείριση άρθρου

Στο Joomla 1.7, όταν πρόκειται για άρθρα θα μπορούσατε να τα φιλτράρεται με βάση την κατηγορία. Ωστόσο,  δεν είχατε έναν τρόπο για την επιλογή μιας κατηγορίας και της προβολής όλων των άρθρων που βρίσκονται σε αυτή την κατηγορία και στις υποκατηγορίες της

. φιλτραρισμα-κατηγορια-joomla-2.5

Στη Joomla 2.5, επιλέγοντας μια κατηγορία στο διαχειριστή των άρθρων της θα περιλαμβάνει τις υποκατηγορίες του, μέχρι το βάθος που θα επιλέξετε. Εάν θέλετε μόνο τη μία  κατηγορία, μπορείτε να επιλέξετε το επίπεδο 1.

Manager για παρακάμψεις Γλώσσα

Στη Joomla 1,7 μπορείτε να προσθέσετε  παρακάμψεις για τα αρχεία γλώσσας προκειμένου να αλλάξετε το κείμενο. Έτσι, αν θέλετε να αλλάξετε μια ετικέτα, μήνυμα, ή tooltip, θα μπορούσατε να βάλετε το κλειδί της γλώσσας σε ένα αρχείο κειμένου στο σωστό σημείο με το σωστό όνομα με το κείμενο που θέλετε, μόλις  θα καταλάβετε  ποιο κλειδί ήταν η γλώσσα.

Αυτό ήταν μια βελτίωση από την 1,5, όπου θα έπρεπε να “πειράξετε” τον πυρήνα.

Με αυτό το νέο χαρακτηριστικό που μπορείτε να κάνετε αυτές τις αλλαγές στο γνώριμο backend του Joomla, αντί να το αναθέτετε σε ένα προγραμματιστή.

Μπορείτε να αναζητήσετε για το κείμενο που βλέπετε και να πάρετε μια λίστα με τα κλειδία γλώσσας και το κείμενο για να επιλέξετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να αλλάξετε ό,τι θέλετε και να το αποθηκεύσετε. Θέλετε να προσθέσετε το όνομα της εταιρείας σας στο email που βγαίνει με το μήνυμα  Ξεχάσατε τον κωδικό σας; Εδώ είναι το σημείο όπου μπορείτε να το κάνετε

. παρακάμψεις γλώσσας joomla 2.5

Σημειώσεις χρήστη

Τώρα μπορείτε να επισυνάψετε σημειώσεις για τους χρήστες, καθώς και να αναθέσετε ημερομηνίες στους χρήστες.

Αυτές οι χειροκίνητες  ημερομηνίες  μπορούν να χρησιμοποιηθούν για ό, τι θέλετε, είτε πρόκειται για μια ημερομηνία για την επανεξέταση του χρήστη, είτε η  τελευταία ημερομηνία που μπορείτε να αξιολογήσετε έναν χρήστη ή για κάτι εντελώς διαφορετικό.

Μπορείτε να αλλάξετε την ετικέτα για την ημερομηνία με τη χρήση των παρακάμψεων (overrides) της γλώσσας . Μπορείτε να έχετε πολλές σημειώσεις ανά χρήστη και οι σημειώσεις μπορεί να είναι σε διάφορες κατηγορίες.

σημειώσεις-joomla-2.5

Ευέλικτη Newsfeed Order

newsfeed-joomla-2.5

Στη  Joomla 2,5 αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά δυνατό να αντιστραφεί η σειρά των στοιχείων των feeds (ροές δεδομένων). Μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση είτε της πιο πρόσφατης πρώτης ή της παλαιότερη πρώτη.

Επιλογή εικόνας χωρίς σύνδεση

offline-page-joomla-2.5

H Joomla πάντα εμφάνιζε ένα μεγάλο λογότυπο  όταν βάζετε μια ιστοσελίδα εκτός σύνδεσης.
Αυτό οδηγεί σε σύγχυση σχετικά με ποιου είναι το site. Για να το διορθώσετε, θα έπρεπε να έχετε ένα προσαρμοσμένο αρχείο στο πρότυπό σας (template). Με αυτήν τη δυνατότητα, δεν εμφανίζεται εικόνα από προεπιλογή και μπορείτε να ανεβάσετε/επιλέξετε οποιαδήποτε εικόνα που θέλετε να εμφανίζεται όταν το σύστημά σας δεν είναι online.

Επιλογή για να έχετε μια σελίδα να εμφανίζεται  μετά την εγκατάσταση

offline-joomla-2.5

Παλιότερα,όταν κάνατε εγκατάσταση το Joomla ήταν αυτομάτως σε Online mode.
Η Joomla 2.5  έχει ένα χαρακτηριστικό το οποίο παρέχει τη δυνατότητα να έχουμε το Joomla να εμφανίζετε offline  ώστε μη εξουσιοδοτημένα άτομα να μην μπορούν να το δουν  πριν να το ολοκληρώσετε. Αυτή η επιλογή μπορεί να επιλεχθεί στη Joomla 2,5  κατά το χρόνο της εγκατάστασης.

Καλύτερες επιδόσεις στο μενού Επεξεργασίας στοιχείου σελίδα

Οι εκτεταμένες επιλογές στο “Επιλογή τύπου στοιχείου μενού”  φορτώνονται μόνο όταν χρειάζεται.

Ενισχυμένη Εμφάνιση κατάστασης στο Backend

Το αποτύπωμα των οθονών κατάσταση έχει μειωθεί για την αποφυγήυπερφόρτωσης.

Φίλτρο Του Ποιος είναι συνδεδεμένος με την ομάδα χρηστών

Μπορείτε, προαιρετικά, να περιορίσετε την εμφάνιση των online χρηστών στην ιστοσελίδα σας με αυτές τις ίδιες ομάδες χρηστών, όπως ο χρήστης.

Έλεγχος για εγγενή υποστήριξη ZIP  κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης

zip-joomla-2.5

Αυτό το χαρακτηριστικό προσθέτει ένα έλεγχο κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του Joomla 2,5  , για να σας ενημερώσουν αν έχετε την native  ZIP  ενεργοποιημένη  ή όχι. Η Native ΖΙP συνιστάται επειδή είναι πολύ πιο γρήγορη από ό, τι με τη χρήση της PHP για να αποσυμπιέσετε αρχεία. Η πιο αργή ταχύτητα από τη χρήση της  unzip λειτουργίας της PHP,  θα μπορούσε να οδηγήσει σε υπέρβαση χρονικών ορίων όταν εγκαθιστάτε μεγάλες επεκτάσεις ή αναβαθμίσεις.

Syndicate Label Κείμενο Περισσότερo Ευέλικτo

Στη Joomla 1,7  μπορείτε να ορίσετε το κείμενο που θα εμφανίζεται δίπλα στο εικονίδιο syndicate.

Στη Joomla 2.5 μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μην εμφανίζεται κείμενο ή να χρησιμοποιήσετε την προεπιλεγμένη γλώσσα στο language pack.

Εναλλακτικές meta tags για πολύγλωσσα site

Aυτό το χαρακτηριστικό προσθέτει τη δυνατότητα για τις μηχανές αναζήτησης να δούν τις ετικέτες meta και τους συνδέσμους για αντίστοιχες σελίδες μενού σε άλλες γλώσσες στα σχετικά αντικείμενα του μενού.

Βελτίωση SEO: Νέο plugin συστήματος: languagecode

Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει τις μηχανές αναζήτησης να δουν τον κωδικό γλώσσας και  χώρας που περιμένουν σε περιπτώσεις όπου το πακέτο γλώσσας Joomla χρησιμοποιεί ένα διαφορετικό κωδικό

Τα νέα χαρακτηριστικά του Joomla 2.5.x το κάνουν σε μεγάλο βαθμό ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαδικτυακής πλατφόρμας και εξυπηρετούν out of the box πολλές από τiς ανάγκες των μελλοντικών κατόχων site. Η μεγάλη πείρα μας μας επιτρέπει να εργαστούμε πάνω σε αυτήν την πλατφόρμα αποδίδοντας το καλύτερο αποτέλεσμα.

πηγή
Hide ↑

WEB DEVELOPER-DESIGNER (www.gveronis.net) ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Τηλ. 697 7570145

Follow gveronis on Twitter

10 λόγοι για τους οποίους μπορεί να έχετε ένα αποτυχημένο site...

05 June 2013

Ξεκινώντας αυτό το θέμα ας ξεκαθαρίσουμε από την αρχή ότι τα Site  δεν αποτυγχάνουν αλλά οι άνθρωποι

Read more...

To Social Commerce είναι το μέλλον!

08 April 2013

Καθημερινά εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου επισκέπτονται online καταστήματα ψάχνοντας για τις καλύτερες προσφορές. Αφού βρούν ένα  καταπληκτικό[…]

Read more...

Η Google επιβραβεύει τη responsive κατασκευή ιστοσελίδων για κινητά

15 February 2013

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον σχεδιασμό ιστοσελίδων για κινητές συσκευές που είχαμε αναφέρει σε Read more...Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.