10 jQuery Plugins Που Πρέπει Να Δοκιμάσετε!!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
1/11/2012 από
Zeoz

Όταν η jQuery εμφανίστηκε για πρώτη φορά έφερε την επανάσταση στην ανάπτυξη και το σχεδιασμό της βιομηχανίας, αλλά τώρα έχει γίνει πλέον απαραίτητη.  Τα νέα plugins jQuery μπορούν να παρέχουν νέες λειτουργίες για να κάνουν την ιστοσελίδα σας πιο εκπληκτική.

Σας παρουσιάζουμε μια λίστα των πιο φρέσκων Must Have jQuery Plugins. Αυτά θα σας βοηθήσουν στο να σχεδιάσετε την ιστοσελίδα σας με έναν καλύτερο τρόπο. Διαλέξτε αυτό που σας αρέσει περισσότερο.

iosSlider

iosSlider

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτό είναι ένα slider plugin. Έχει την ικανότητα της δημιουργίας responsive, customizable και cross-browser περιεχομένου. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως , καρουσέλ, scrolling banner ιστοσελίδα, ή ένα δροσερό photo gallery.

ImageMapster

ImageMapster

Αυτό το φοβερό plugin επιτρέπει την ενεργοποίηση HTML χάρτες εικόνας χωρίς τη χρήση του Flash. Είναι συμβατό σχεδόν παντού που είναι και το JavaScript, για παράδειγμα, στα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης, IE 6, και φορητές συσκευές όπως το iPhone iPads, και Android.

iView Slider

iView Slider

 

Αυτό είναι ένα πραγματικά εύχρηστο responsive photo slider που μπορεί να υποστηρίξει κινούμενες λεζάντες και HTML στοιχεία. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως photo slider, photo gallery, banner rotator, as a presentation slideshow.

HorizontalNav

HorizontalNav

 

HorizontalNav είναι ένα εύχρηστο plugin που επιτρέπει να κάνετε spanning ένα horizontal navigation για να ταιριάζει με το πλήρες πλάτος του δοχείου του. Όταν το κάνετε με το χέρι, το έργο αυτό μπορεί να είναι αρκετά ενοχλητικό, αλλά με αυτό το plugin είναι εξαιρετικά εύκολη υπόθεση. Διαθέτει ακόμη και υποστήριξη για IE7.

gridster.js

gridster-js

Επιτρέπει τη δημιουργία συρόμενων layouts από τα στοιχεία που καλύπτουν πολλαπλές στήλες. Επίσης, σας δίνει τη δυνατότητα της να προσθέσετε και να αφαιρέσετε στοιχεία από το grid εύκολα.

ddSlick

ddSlick

Αυτό το μικρό plugin  μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία προσαρμοσμένων drop down με φωτογραφίες και περιγραφές.

Socialist Social Media Plugin

Socialist Social Media Plugin

Αυτό είναι ένα ωραίο κοινωνικό plugin που επιτρέπει την οικοδόμηση ενός κοινωνικού “τοίχοu” από διάφορα feeds μέσα σε ένα ενιαίο χώρο. Μπορεί να τραβήξει περιεχόμενο από σελίδες στο Facebook, Twitter, LinkedIn το YouTube, κλπ.

Responsive Carousel

Responsive Carousel

Αυτό είναι ένα καρουσέλ που μπορεί να λειτουργήσει με το ποντίκι, αφή, και το πληκτρολόγιο. Επιτρέπει την εφαρμογή του slide / drag transition απλά με την προσθήκη data attribute και λίγο CSS.

tablecloth.js

tablecloth-js

Αυτό το plugin είναι χτισμένο από το Bootstrap Twitter. Επιτρέπει να κάνετε styling στους πίνακες HTML με μερικές απλές προσαρμογές.

Freetile.js

Freetile-js

Αυτό το plugin έχει την ικανότητα ταξινόμησης του περιεχομένου σας σε ένα πραγματικά δροσερό, δυναμικό και ευέλικτο τρόπο.
Hide ↑

Xtnd.it Group | e-xtend your possibilities

Ripple Effects με SVG και Javascript ~ Material Design 

18 September 2015

Ενα σε βάθος tutorial για το πώς να οικοδομήσουμε  ripple effect  που περιγράφονται με βάση των προδιαγραφών σχεδιασμού της Google και να τις συνδυάσουμε[…]

Read more...

5η Έκθεση για τις Υπηρεσίες Internet Web World Expo 2015

18 September 2015

 24-25 Οκτωβρίου – Ζάππειο Μέγαρο|  

Η WebWorldExpo[…]

Read more...

WordPress Greek Community 3rd meetup

21 April 2015

Τρίτη 28/04/2015, 18:00
THE HUB EVENTS, Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα

Η ελληνική κοινότητα του WordPress είναι εδώ! Αρκετό καιρό μετά το προηγούμενο meetup[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.