Κερδίστε Χιλιάδες Backlinks Προς την Ιστοσελίδα σας

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
31/03/2011 από
hidedora

Δεν είμαστε λίγοι αυτοί που θέλουμε να αυξήσουμε τις θέσεις της ιστοσελίδας μας στα αποτελέσματα του Google.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξω μερικά δωρεάν εργαλεία, με τα οποία μπορείτε να κερδίσετε εύκολα και γρήγορα χιλιάδες backlinks προς την ιστοσελίδα σας. Επειδή ο αλγόριθμος της Google έχει γίνει ιδιαίτερα έξυπνος, οι παρακάτω τακτικές δεν θα καταφέρουν να σας φτάσουν στη πρώτη θέση, αλλά θα καταφέρετε ενδεχομένως να βελτιώσετε τις οργανικές σας θέσεις.

Αρχικά θα ήθελα να παρουσιάσω το παρακάτω εργαλείο.

http://www.imtalk.org/cmps_index.php?pageid=IMT-Website-Submitter

Με αυτό το εργαλείο μπορείτε να καταχωρήσετε την ιστοσελίδα σας σε πάνω από 2500 ιστοσελίδες στατιστικών και whois  αυτόματα, με το πάτημα ενός πλήκτρου. Αρχικά εισάγετε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας σας και από κάτω τη λέξη κλειδί που τη χαρακτηρίζει. Έπειτα, επιλέξτε τον αριθμό των ιστοσελίδων που θέλετε να καταχωρηθεί η σελίδα σας και πατήσει submit.

Οι επόμενες ιστοσελίδες που θα σας παρουσιάσω κάνουν ακριβώς το ίδιο, αλλά κάποιες έχουν περισσότερες ιστοσελίδες στο network τους απ ότι άλλες. Τα παρακάτω sites, σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε υποβολή αυτόματα σε πάνω από 100 ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο αυτόματα, με το πάτημε ενός πλήκτρου. Το μόνο αρνητικό, είναι ότι πρέπει να φτιάξετε εσείς χειροκίνητα αυτούς τους λογαριασμούς πριν κάνετε υποβολή. Αυτά τα sites είναι:

http://ping.fm

http://hellotxt.com

http://pixelpipe.com

πηγη: ifeed.gr
Hide ↑

Ο Αλέξανδρος έκανε τα πρώτα βήματα προς το διαδίκτυο το 2005, όταν μπήκε στη σχολή νοσηλευτικής στο ΑΤΕΙ Λάρισας. Αφού πέρασε όλα τα μαθήματα και ολοκλήρωσε την πτυχιακή του, πριν κάνει την πρακτική του άσκηση αποφάσισε να τα βροντήξει όλα κάτω και να μην τελειώσει τη σχολή. Τώρα ασχολείται με το seo και την προώθηση ιστοσελίδων.

Follow hidedora on Twitter

Αύξηση Πωλήσεων και Web Design

21 September 2011

Ότι είδους επιχείρηση και να έχετε, είναι δύσκολο να καταφέρετε να πετύχετε υψηλές πωλήσεις, χωρίς να έχετε ένα μοντέρνο και ποιοτικό σχεδιασμό[…]

Read more...

Διόρθωση Crawl Errors

30 January 2011

Δεν είναι λίγες οι φορές που για κάποιο λόγο χρειάζεται να αφαιρέσουμε κάποιο σύνδεσμο από τη σελίδα μας ή να τον[…]

Read more...

Μαθήματα για Joomla 1.6 DEMO EDITION

17 January 2011

Σε αυτή την εκπαιδευτική σειρά, παρουσιάζουμε συνοπτικά τις νέες λειτουργίες του Joomla 1.6, καθώς επίσης και τον τρόπο εγκατάστασης του. Λόγω[…]

Read more...


Σχόλια

yoga nyc
17 April 2013


That’s just ideal! Thanks


Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.