Κατασκευή ιστοσελίδας για δημοσίευση ισολογισμού!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
14/01/2013 από
adavalas

Σύμφωνα με το Ν. 2190/1920, το Ν. 3190/1955 και το άρθρο 232 του Ν.4072/2012 προβλέπεται η δημοσίευση πράξεων όχι μόνο σε έντυπα μέσα,( όπως γνωρίζαμε μέχρι τώρα) εκτός από το ΦΕΚ/ΤΑΕ-ΕΠΕ και ΓΕ.Μ.Η., όπως για παράδειγμα ανάρτηση των πράξεων που χρήζουν δημοσίευσης (π.χ. ισολογισμός και όχι μόνο) στο website της εταιρείας με την απαραίτητη προυπόθεση αυτό να είναι εγγγεγραμένο στα στοιχεία της.

Αν δεν υπάρχει web site, οι δημοσιεύσεις αυτές μπορούν να δημοσιευτούν , εκτός από το ΦΕΚ/ΤΑΕ-ΕΠΕ και Γ.Ε.ΜΗ., και σε μία ημερήσια οικονομική εφημερίδα αρκεί να είναι αυτό πανελλαδικής κυκλοφορίας.

Τα πλεονεκτήματα δημοσίευσης ενός ισολογισμού σε μια ιστοσελίδα έναντι μιας τυπικής δημοσίευσης σε κάποιο/α έντυπα μέσα είναι πολλά.
Η δημοσίευση στο web είναι συνεχής και αδιάλειπτη και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προστρέξει σε αυτόν ανα πάσα στιγμή. Αυτό αυξάνει την αξιοπιστία της επιχειρήσεως.

Με μια προσθήκη απλά ενός τίτλου της μορφής Ισολογισμός – Όνομα Εταιρείας ΕΠΕ το google πιθανότατα θα το φέρει πρώτο στα αποτελέσματα μιας αναζήτησης κάποιου χρήστη που θα αναζητήσει το όνομα της εταιρείας και την λέξη ισολογισμός. Αυτό εξαφανίζει τα κόστη για προώθηση ιστοσελίδας και παρέχει το ευρύ κοινό του διαδικτύου εύκολα και άμεσα στην εταιρεία

Το κόστος για την κατασκευή ιστοσελίδας που να αφορά μόνο τον ισολογισμό της είναι πολύ μικρότερο απο την δημοσίευση σε μια ημερήσια οικονομική εφημερίδα.

Αρκεί όλοι εμείς που δρστηριοποιούμαστε στο χώρο του web design να ενημερώσουμε τους πελάτες μας για τα πολλαπλά οφέλη για την δημιουργία ιστοσελίδας για την δημοσίευση του ισολογισμού , οφέλη που φυσικά δεν περιορίζονται στα προαναφερθέντα
Hide ↑

Aσφάλεια στο opencart

04 September 2014

Με το θέμα της διαδικτυακής ασφάλειας να γίνεται ένας ολοένα και μεγαλύτερης σημασίας ζήτημα κατά την

Read more...

Μαθήματα opencart - Αλλαγή του navigation bar

02 September 2014

To OpenCart αποτελεί μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες για την κατασκευή[…]

Read more...

WordFence. Ασφάλεια στο wordpress

01 September 2014

Το WordFence είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές WordPress plugin που χειρίζεται πολλούς διαφορετικούς και κρίσιμους τομείς ασφαλείας τόσο[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.