Ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
29/11/2010 από
root

Η εποχή που ζούμε, εύκολα μπορεί να χαρακτηριστεί από πολλούς ως ψηφιακή εποχή, καθώς τα Social networks και τα “ψηφιακά” καταστήματα (eshops) είναι πολύ διαδεδομένα, και γενικά είναι πάρα πολλοί οι τομείς όπου η τεχνολογία έχει εισχωρήσει για τα καλά.

Ένας λόγος για τον οποίο έχει αυξηθεί τόσο πολύ η χρήση τους, είναι ότι δεν υπάρχουν ουσιαστικοί περιορισμοί και δεν υπάρχει και το πρόβλημα της απόστασης, καθώς μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και να επικοινωνήσεις με άτομα που βρίσκονται στην άλλη άκρη..
Στο θέμα λοιπόν αυτό, θα προσπαθήσω να σας παρουσίασω με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται ορισμένα από τα πιο γνωστά sites κοινωνικής δικτύωσης, όπως είναι το facebook, το twitter, το myspace και το buzz.

Facebook

Το facebook, πρόκειται για μια ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να κάνει πάρα πολλά πράγματα. Γνωριμίες, παιχνίδια, quiz και συνομιλίες είναι μερικά από τα πιο γνωστά αγαθά που προσφέρει το Facebook στους ενδιαφερόμενους.
Με την χρήση του facebook, μπορείς να βρεις παλιούς γνωστούς και συμμαθητές, όπως επίσης και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα γνωστά ή μη και να συνομιλήσεις μαζί τους.
Η ιστοσελίδα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις φωτογραφίες που ανεβάζουν οι χρήστες του,  με τον αριθμό των φωτογραφιών να φτάνει περίπου τα 14 εκατομμύρια καθημερινά.

Twitter

Το twitter είναι μια δωρεάν social network και micro-blogging υπηρεσία, η οποία επιτρέπει στους χρήστες του να γράφουν σύντομα μηνύματα, με περιορισμό του 140 χαρακτήρες, και να διαβάζουν τα μηνύματα άλλων χρηστών της υπηρεσίας, τα οποία είναι γνωστά ως tweets.
Το twitter, χρησιμοποιείται αρκετά από εταιρίες, όπου δημοσιεύουν σύντομες ανακοινώσεις τους ή παραθέτουν κάποιο link, αλλά χρησιμοποιείται και από απλό κόσμο.
Είναι ιδιαίτερα εύκολο στην χρήση του, και δεν πρόκεται να σας δυσκολέψει καθόλου.

MySpace

To myspace είναι μία ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης αρκετά δημοφιλής, όπου ο κάθε χρήστης έχει την δυνατότητα να διαμορφώσει την εμφάνιση και τις πληροφορίες που θα εμφανίζονται στην προσωπική του σελίδα (προφίλ), αλλά και να έρθει σε επικοινωνία με φίλους του και να μοιραστεί μαζί τους μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο κτλ.
Πλέον το myspace, συνεργάζεται με τον κυρίαρχο της κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook. Αυτό αποτελεί μια κίνηση του myspace, το οποίο αναγνώρισε ουσιαστικά την πρωτοκαθεδρία του ανταγωνιστή του, και αποφάσισε να κάνει μία τέτοια κίνηση, έτσι ώστε να διατηρήσει τους χρήστες του, και γιατί όχι, να κερδίσει και νέους.

Buzz

Το Google Buzz είναι ένα Friendfeed στο Gmail.
Είναι δηλαδή μια υπηρεσία σαν το Twitter και το Facebook, μέσα από την οποία μπορείτε να μοιράζεστε περιεχόμενο με τους φίλους σας (links, status updates, φωτογραφίες, videos κτλ)

Πηγή: ifeed
Hide ↑

extend your possibilities!! xtnd.it

Follow Web Design Forum on Twitter ,

Οδηγός επιβίωσης WordPress για αρχάριους

25 October 2012

                    Ξεκινήσετε το wordpress blog σας μέσα σε λίγα λεπτά!

Read more...

Διαγωνισμός: 5 πακέτα Web Hosting από την StigmaHost

16 October 2012

Με ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε ότι η StigmaHost σας προσφέρει την ευκαιρία[…]

Read more...

Ελληνική Σειρά Εκμάθησης JavaScript (Video Tutorials)

21 September 2012

Η Σειρά περιλαμβάνει τα εξής Μαθήματα:

JavaScript – 1 : Λίγα[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.