E-mailit υπηρεσία διαμοιρασμού ιστοσυνδέσμων

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
18/02/2011 από
root

Σίγουρα όλοι θα έχετε δει σε ιστοσελίδες και blogs εγκατεστημένα κάποια μικρά κουμπάκια, στα οποία βρίσκονται ενσωματωμένες υπηρεσίες ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης και διαμοιρασμού
περιεχομένου με την μέθοδο Bookmark & Share. Αυτά τα κουμπάκια είναι widgets, τα οποία συνοδεύονται από κώδικα ο οποίος εγκαθίσταται στον source code οποιασδήποτε ιστοσελίδας ή blog και προσφέρονται από γνωστές εταιρίες δωρεάν.

Μία νέα όμως δωρεάν online υπηρεσία ήρθε να προστεθεί στο ελληνικό τεχνολογικό στερέωμα. Η υπηρεσία διαμοιρασμού ιστοσυνδέσμων E-mailit. Το E-mailit εμπνεύστηκε τον Ιούνιο 2008 ο γραφίστας και web designer Νικήτας Γεωργόπουλος. Σαν έμπνευση σε παγκόσμιο επίπεδο δεν είναι κάτι το καινούριο. Ήδη το bookmark and share υπάρχει εδώ και 4 χρόνια και έχει διευρυνθεί παράλληλα με την αύξηση της χρήσης των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης τα τελευταία χρόνια.

Εκεί που καινοτομεί το E-mailit είναι ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα υλοποιείται ένα τέτοιο project, που είναι και το μοναδικό μέχρι σήμερα στην χώρα μας, με την συγκεκριμένη προσφερόμενη υπηρεσία, που όμως αριθμεί μια σειρά από χαρακτηριστικά που το κάνουν ανταγωνιστικό και ελκυστικό.

Το E-mailit εκεί που υπερτερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι ότι προσφέρει ένα κώδικα τόσο παραμετροποιήσιμο που μπορεί να τον χειριστεί ακόμη και κάποιος που έχει πολύ βασικές γνώσεις html.
Το E-mailit είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ισχύει ο κανόνας Ποιότητα εναντίον Ποσότητας. Δηλαδή η υπηρεσία υποστηρίζει πάνω από 250 ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης αλλά ως publishers, μπορούμε να επιλέξουμε τις αγαπημένες μας 18, το μέγιστο. Κάτι τέτοιο δημιουργεί μια minimal εμφάνιση του κουμπιού, στοχοποιώντας τις υπηρεσίες εκείνες που θα επιτρέπουν στους επισκέπτες να διαμοιράζουν και ειδικότερα με την προσθήκη του logo ή μιας εικόνας, δίνουμε περισσότερο προσωπικό χαρακτήρα στο button.
Επίσης σημαντικό είναι ότι το E-mailit είναι το μοναδικό sharing widget που τα προσφέρει όλα δωρεάν, χωρίς να ζητά email για account creation, σεβόμενο την ιδιωτικότητα των χρηστών και χωρίς να χρησιμοποιεί cookies. Τι είναι αυτά; Ένα είδος κρυμμένου κώδικα targeted advertising ο οποίος εγκαθίσταται αυτόματα στον υπολογιστή των ανυποψίαστων επισκεπτών των ιστοσελίδων στις οποίες είναι εγκατεστημένα αυτά τα buttons, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να κρασάρει ο browser που χρησιμοποιούν, να είναι 99,99% αδύνατη η απεγκατάστασή τους, συλλέγοντας επίσης προσωπικές πληροφορίες, τις συνήθειες και τα προφίλ της συμπεριφοράς των χρηστών κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους σε μια ιστοσελίδα, πουλώντας τα αργότερα με την μέθοδο της δημοπρασίας σε τρίτες εταιρίες μάρκετινγκ. Αυτή η διαδικασία είναι ενάντια της ιδιωτικότητας των χρηστών στο ίντερνετ, αποκομίζοντας εν αγνοία όλων και χωρίς την συγκατάθεση κανενός, τεράστια κέρδη. Το E-mailit δεν το κάνει αυτό. Πηγή κέρδους του E-mailit είναι μονάχα στην κρίση όλων να δώσουν κάποιο ποσό δωρεάς. Από αυτό το ποσό δωρεάς, το 30% πηγαίνει στο Πρόγραμμα του Ο.Η.Ε. κατά της Παγκόσμιας Φτώχειας.

Το E-mailit προσφέρει και ένα πρωτότυπο τρόπο διαφήμισης. Αν κάποιος κάνει δωρεά, έχει τη δυνατότητα να προσθέσει το brand icon του στο mouseover effect του E-mailit, το οποίο κάθε μήνα δέχεται πάνω 200.000 εμφανίσεις και αυτό αυξάνεται συνεχώς.

Άλλο ένα καινοτόμο και πρωτότυπο χαρακτηριστικό γνώρισμα είναι ότι ο οποιοσδήποτε ιδιοκτήτης ιστοσελίδας, όχι απλά έχει το δικαίωμα να δημιουργήσει το δικό του custom button, αλλά επίσης έχει την δυνατότητα να αποκτήσει την δική του sharing platform στην ιστοσελίδα του, με custom web design. Και αυτό, συγκαταλέγεται στην κρίση του κάθε ένα από εμάς να δώσει μια δωρεά για την κατασκευή ολόκληρης εφαρμογής διαμοιρασμού ιστοσελίδων!! Το E-mailit είναι διαθέσιμο σε Blogger, TypePad, Elxis, Widgetbox, MySpace, Newsletter. Ακόμη μόνο το E-mailit υποστηρίζει τις ελληνικές social ιστοσελίδες Bobit, Sync, BuzzBee.
Τέλος, όλοι μπορούν να προσφέρουν στο E-mailit, από μια δωρεά, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μέχρι την κατασκευή ενός plugin. Σε κάθε περίπτωση, το E-mailit ανταμοίβει τους υποστηρικτές του, τοποθετώντας τους, με τα στοιχεία τους, στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας.

Δοκιμάστε το E-mailit
Hide ↑

extend your possibilities!! xtnd.it

Follow Web Design Forum on Twitter ,

Οδηγός επιβίωσης WordPress για αρχάριους

25 October 2012

                    Ξεκινήσετε το wordpress blog σας μέσα σε λίγα λεπτά!

Read more...

Διαγωνισμός: 5 πακέτα Web Hosting από την StigmaHost

16 October 2012

Με ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε ότι η StigmaHost σας προσφέρει την ευκαιρία[…]

Read more...

Ελληνική Σειρά Εκμάθησης JavaScript (Video Tutorials)

21 September 2012

Η Σειρά περιλαμβάνει τα εξής Μαθήματα:

JavaScript – 1 : Λίγα[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.