Το χαρτί καταρρέει.Το διαδίκτυο αναπτύσσεται.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
3/01/2013 από
adavalas

Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλους τους συναδέλφους και όσους αγαπούν απλά τον χώρο μας και ασχολούνται ερασιτεχνικά με αυτόν.

Απλά παραθέτω στατιστικά που δημοσιεύτηκαν αρχικά απο την StrongMail με τίτλο 2013 Marketing Trends Survey results ,και αφορούν τον τομέα προώθηση ιστοσελίδων και διαφήμιση στο ιντερνετ,  διαπιστώνουμε  απο την ανάγνωση τους κάποιες τάσεις στην αμερικάνικη αγορά στους τομείς αυτούς.

Η Αμερικανική αγορά  ομολογουμένως έχει κάποιες διαφορετικές κατευθύνσεις απο την ευρωπαική (π.χ. τα sms στην Αμερική δεν είναι τόσο συνηθισμένα όσο στην Ευρώπη ενω το twitter στην Αμερική χρησιμοποιείται πολύ περισσότερο αφού σε ένα σημείο υποκαθιστά τα  sms ) αλλά μη ξεχνάμε ότι σε θέματα πληροφορικής η Αμερική κρατά ακόμη τα πρωτεία και ο τεχν0λογικός άνεμος φυσάει πρώτα απο εκεί και ξεχύνεται μετά στον υπόλοιπο κόσμο.

Σας παραθέτουμε τους πίνακες με τα ομολογουμένως πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα της έρευνας αυτής.

3

21

Απο τους πίνακες αυτούς μπορούμε να εξάγουμε κάποια συμπεράσματα.

1) Το facebook συνεχίζει την φρενήρη κατά πολλούς πορεία του με όλο και περισσότερους χρήστες αρα και περισσότερους ενδιαφερομένους. Είδαμε μεγάλες εταιρείες του ελλαδικού χώρου με άρτιες ιστοσελίδες μέσα στο 2012 σε ακριβείς τηλεοπτικές καμπάνιες να χρησιμοποιούν αντί του κανονικού τους domain name να χρησιμοποιούν το facebook url τους ρίχνοντας το βάρος εκεί. Είναι σίγουρο ότι η αλλαγή αυτή θα επηρεάσει και την κατασκευή ιστοσελίδων αφού το facebook χρησιμοποιεί δικά του standards στον τομέα αυτό. Ένας ενδεικτικός τομέας που θα γνωρίσει άνθηση μέσα στο 2013  είναι η κατασκευή facebook e-shop

2) Το email marketing καλά κρατεί ακόμα. Βέβαια οι απαγορεύσεις στηγν χώρα μας αποτελούν ένα σημαντικό τροχοπέδη στην ανάπτυξη αυτής της αγοράς.

3) Τα έντυπα μέσα διαφήμισης και προβολής σημειώνουν αισθητή πτώση ενω το διαδίκτυο κερδίζει έδαφος συνεχώς. Θα μπορούσαμε χωρίς να ριψοκινδυνεύουμε ιδιαίτερα, λέγοντας ότι η πορεία αυτή είναι μη αντιστρέψιμη.

4) Το web design και οι ποικιλότροπες εκφράσεις του δείχν0υν ότι αρχίζει να εξελίσσεται σε μια παγκόσμια βιομηχανία που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο σύντομα στα παγκόσμια οικονομικά δρώμενα. Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμή ότι το ελληνικό κράτος θα αντιληφθεί κάποια στιγμή  και θα προστρέξει προς βοήθεια των ανθρώπων που παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε αυτόν τον χώρο.

Εμείς στο wdf.gr θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια για τις εξελίξεις στον χώρο του διαδικτύου και ευελπιστούμε ότι μέσα στο 2013 θα μπορέσουμε εκτός απο την ενημέρωση σας να παρέχουμε και συγκεκριμένα βήματα έκφρασης στους επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες του web design
Hide ↑

Aσφάλεια στο opencart

04 September 2014

Με το θέμα της διαδικτυακής ασφάλειας να γίνεται ένας ολοένα και μεγαλύτερης σημασίας ζήτημα κατά την

Read more...

Μαθήματα opencart - Αλλαγή του navigation bar

02 September 2014

To OpenCart αποτελεί μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες για την κατασκευή[…]

Read more...

WordFence. Ασφάλεια στο wordpress

01 September 2014

Το WordFence είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές WordPress plugin που χειρίζεται πολλούς διαφορετικούς και κρίσιμους τομείς ασφαλείας τόσο[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.