Το Gmail Αλλάζει Τα Χαρακτηριστικά Σύνθεσης Μηνύματος

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
31/10/2012 από
Zeoz

Η Google εισάγει ένα νέο τρόπο για να συνθέσετε μηνύματα στο Gmail. Για να συνθέσετε ένα μήνυμα μέχρι τώρα έπρεπε να ανοίξετε μια νέα   σελίδα. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο e-mail από όπου και αν βρίσκεστε σε ένα αναδυόμενο παράθυρο. Το παράθυρο δεν είναι στην πραγματικότητα ένα νέο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης, αλλά μάλλον μια επικάλυψη στη σελίδα του Gmail. Η νέα σύνθεση μοιάζει με ένα παράθυρο συνομιλίας (chat) Gmail, αν και είναι λίγο μεγαλύτερο.

Το νέο παράθυρο ξεδιπλώνετε όπως μια προεπισκόπηση. Αν θέλετε να το δοκιμάσετε απλά κάντε κλικ στο κουμπί compose και το Gmail θα σας ρωτήσει αν θέλετε να δοκιμάσετε τη “νέα εμπειρία”.  Πατήστε τον σύνδεσμο και θα έχετε το νέο παράθυρο.

Η αλλαγή καθιστά ευκολότερη την αναζήτηση παλιών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενώ συνθέτεται ένα νέο, δεδομένου ότι δεν χρειάζεται να αφήσετε την σελίδα που βλέπετε για να συντάξετε ένα νέο μήνυμα.

Το παράθυρο επικάλυψης επίσης σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε τα εισερχόμενα μηνύματα ενώ γράφετε το νέο μήνυμα σας. Επίσης σημαίνει ότι μπορείτε να γράψετε πολλά μηνύματα ταυτόχρονα και να κάνετε minimize ένα μήνυμα για να το τελειώσετε αργότερα.

Αυτό ουσιαστικά μιμείται ότι θα βρείτε σε παραδοσιακές εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Το Gmail έχει δανειστεί επίσης ένα άλλο χαρακτηριστικό των desktop εφαρμογών email. Το drag and drop “address chips.”  Οι δυνατότητες drag and drop είναι καλές, αλλά οι “chips” σημαίνει ότι οι διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των παραληπτών σας έχουν συμπτυχθεί στο όνομα, το οποίο μπορεί να είναι ενοχλητικό, αν πρέπει να ελέγξετε για παράδειγμα την διεύθυνση εργασίας του ατόμου αντί για την διεύθυνση σπιτιού του.

Προς το παρόν το νέο παράθυρο σύνθεσης είναι προαιρετικό, αλλά η Google λέει ότι, μετά από κάποιες “πινελιές” θα είναι διαθέσιμο για όλους μέσα στους επόμενους μήνες.
Hide ↑

Xtnd.it Group | e-xtend your possibilities

Ripple Effects με SVG και Javascript ~ Material Design 

18 September 2015

Ενα σε βάθος tutorial για το πώς να οικοδομήσουμε  ripple effect  που περιγράφονται με βάση των προδιαγραφών σχεδιασμού της Google και να τις συνδυάσουμε[…]

Read more...

5η Έκθεση για τις Υπηρεσίες Internet Web World Expo 2015

18 September 2015

 24-25 Οκτωβρίου – Ζάππειο Μέγαρο|  

Η WebWorldExpo[…]

Read more...

WordPress Greek Community 3rd meetup

21 April 2015

Τρίτη 28/04/2015, 18:00
THE HUB EVENTS, Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα

Η ελληνική κοινότητα του WordPress είναι εδώ! Αρκετό καιρό μετά το προηγούμενο meetup[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.