article marketing

Τι ακριβώς είναι το article marketing;

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
2/10/2012 από
adavalas

Η συγγραφή άρθρων (article marketing ) αποτελεί μετά τις σημαντικές αλλαγές που επέφεραν το Google Penguin & Google Panda στον τρόπο που μια σελίδα αξιολογείται προκειμένου να καταταχθεί και να επιτευχθεί η πολυπόθητη εμφάνιση της στην 1η σελίδα στο google ως η πιο σημαντική ενέργεια αφού και τα backlinks (σύνδεσμοι απο άλλες ιστοσελίδες προς τον δικτυακό σας τόπο ) έχουν ως πρόπλασμα κάποιο κείμενο πάντα.

Τι ακριβώς είναι το article marketing;

H συγγραφή άρθρων ή αλλιώς Article Marketing είναι μια σημαντική τακτική για την προώθηση ιστοσελίδων μέσω της δημοσίευσης άρθρων συνήθως σε εξειδικευμένους δικτυακούς τόπους ,που δημοσιεύουν άρθρα για κάθε είδους θέμα, όπως το arthra.gr  και το   ezinearticles.gr από ελληνικούς ιστότοπους  ή τα ακόλουθα αγγλόφωνα sites

Η τακτική αυτή του article marketing θα βοηθήσει ιδιαίτερα τον ιστοτόπο σας όχι μόνο να ανέλθει στα αποτελέσματα αναζήτησης του google και άλλων μηχανών αναζήτησης όπως το bing, yahoo κ.α. αλλά και σε δυο άλλα σημαντικά επίπεδα.

Πρώτον αποκτάτε επισκεψιμότητα στον δικτυακό σας τόπο από τους αναγνώστες των άρθρων αυτών. Δεύτερον αποκτάτε την φήμη ειδικού στο σχολιαζόμενο θέμα κάτι που προσθέτει κύρος σε εσάς και στην ιστοσελίδα σας. Φυσικά το σε τι βαθμό θα ωφεληθείτε εξαρτάται από το πόσο χρήσιμο αποδεικνύεται το άρθρο σας για τον αναγνώστη και φυσικά θα πρέπει να υπάρχει σύνδεσμος σε αυτό ή επάνω στην λέξη κλειδί που σας ενδιαφέρει να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης . (π.χ. κάνοντας link την λέξη κατασκευή ιστοσελίδας αυτό δημιουργεί ένα backlink προς κάποια ιστοσελίδα σας επάνω σε μια συγκεκριμένη λέξη κλειδί γεγονός που αποτελεί το ΒΑΣΙΚΟ σημείο κατάταξης των λέξεων στο google εξαρτόμενο φυσικά απο παράγοντες όπως τον αριθμό των backlinks αλλά και το page rank της ιστοσελίδας που φέρει η κάθε ιστοσελίδα)

Να έχετε κατά νου ότι οι αναγνώστες άρθρων αποτελούν μια ομάδα καλά ενημερωμένων πιθανών αγοραστών και άρα πολύ πιθανόν δικών σας μελλοντικών πελατών αφού αποδεικνύετε μέσω της συγγραφής ενός άρθρου τις ειδικές γνώσεις που διαθέτετε επάνω σε κάποιο προϊόν – υπηρεσία. Φυσικά το ενδεχόμενο διαμοιρασμού του άρθρου σας από τους αναγνώστες σας μέσω κοινωνικών δικτύων (facebook, twitter κ.α.) ,που συνήθως αντίστοιχα btns προσφέρουν τα article sites, μεγαλώνει το κοινό της ιστοσελίδας σας.

Η συγγραφή ενός άρθρου συνήθως έχει τα εξής χαρακτηριστικά:

– Είναι ενημερωτικού – πληροφοριακού χαρακτήρα παραπέμποντας στον ιστοτόπο σας

– Μπορεί να έχει την μορφή κριτικής – review για ένα προϊόν – υπηρεσίας

Το περιεχόμενο , το οποίο σημειωτέον πρέπει να είναι πρωτότυπο εκτός απο ενδιαφέρον  γιατί το google είναι σε θέση να ανιχνεύσει εύκολα πρακτικές στυλ copy – paste μετά τις πρόσφατες ενημερώσεις του Google αναδεικνύεται στον σημαντικότερο παράγοντα για το web site σας και την θέση αυτού στον διαδικτυακό κόσμο των μηχανών αναζήτησης.
Hide ↑

Aσφάλεια στο opencart

04 September 2014

Με το θέμα της διαδικτυακής ασφάλειας να γίνεται ένας ολοένα και μεγαλύτερης σημασίας ζήτημα κατά την

Read more...

Μαθήματα opencart - Αλλαγή του navigation bar

02 September 2014

To OpenCart αποτελεί μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες για την κατασκευή[…]

Read more...

WordFence. Ασφάλεια στο wordpress

01 September 2014

Το WordFence είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές WordPress plugin που χειρίζεται πολλούς διαφορετικούς και κρίσιμους τομείς ασφαλείας τόσο[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.