Τα Καλύτερα WebSites Για Να Μάθετε Κώδικα Γρήγορα

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
5/11/2012 από
Zeoz

Το Web Development έχει γίνει πολύ σημαντικό θέμα στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες μιας και το Διαδίκτυο είναι η καλύτερη πηγή για τους προγραμματιστές στο να βρουν και να μάθουν περισσότερα σχετικά με τον κώδικα. Είναι ένας πολύ εύκολος και δημοφιλής τρόπος για να βρουν σημαντικές πληροφορίες που σχετίζονται με οτιδήποτε στο Διαδίκτυο χωρίς να χρειάζεται να αντιμετωπίσουν  δυσκολίες ή να πρέπει να βρουν νέους τρόπους ανάπτυξης.

Το Web Development εφαρμογών έχει μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά. Μέσω άλλων προγραμματιστών, κάποιος μπορεί να πάρει πολλές πληροφορίες σχετικά με τις ήδη υπάρχουσες εφαρμογές και να μάθει για όλα τα νέα εργαλεία. Συνεπώς, οι ιδιοκτήτες ιστοχώρου μπορούν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους σε μεγάλο βαθμό καθώς επίσης και να ενισχύσουν την λειτουργικότητα της ιστοσελίδα τους.

Με ευχαρίστηση σήμερα θα μοιραστούμε τα  καλύτερα websites και χρήσιμους πόρους για προγραμματιστές και σχεδιαστές ιστοσελίδων.

 

1) Codecademy

Το Codecademy είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μάθετε τον κώδικα. Είναι διαδραστικό, διασκεδαστικό, και μπορείτε να το κάνετε με τους φίλους σας.

2) PHP Academy

Αυτή η ιστοσελίδα προσφέρει δωρεάν μαθήματα PHP και άλλα σεμινάρια ανάπτυξης ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων των tutorials για MySQL, JavaScript (συμπεριλαμβανομένης της jQuery) και CSS.

3) Code School

Το Code School είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα μάθησης που διδάσκει προγραμματισμό και γνώσεις web design. Τα μαθήματα κυμαίνονται σε επίπεδα, από αρχάριους μέχρι προχωρημένους και μπορείτε να κερδίσετε βραβεία και εμβλήματα καθώς μαθαίνεται .

4) Code Google

Αυτή η ιστοσελίδα παρέχει sample course content και σεμινάρια για τους φοιτητές Επιστήμης Υπολογιστών (CS) και τους εκπαιδευτικούς σχετικά με τις τρέχουσες τεχνολογίες πληροφορικής καθώς και παραδείγματα.

Ο δικτυακός τόπος περιλαμβάνει:

Tutorials και Εισαγωγές που έχουν λίγες ή καθόλου προϋποθέσεις
Μαθήματα σε προηγμένα ή εξειδικευμένα θέματα
Ηχογραφημένες διαλέξεις και συνομιλίες βίντεο
Μαθήματα με σύνολα πρόβλημάτων και ασκήσεις

5) School of Webcraft

6) jQuery Air

Η  jQuery, είναι διασκεδαστική και το  jQuery Air σας επιτρέπει να μάθετε με τον πιο πρακτικό τρόπο. Μάθετε βασικές έννοιες της JavaScript συμπεριλαμβανομένων declaring variable, functions, και να δουλεύετε με arrays.

7) Coursera

8) Rubymonk

9) Developer Android

10) Developer Apple
Hide ↑

Xtnd.it Group | e-xtend your possibilities

Ripple Effects με SVG και Javascript ~ Material Design 

18 September 2015

Ενα σε βάθος tutorial για το πώς να οικοδομήσουμε  ripple effect  που περιγράφονται με βάση των προδιαγραφών σχεδιασμού της Google και να τις συνδυάσουμε[…]

Read more...

5η Έκθεση για τις Υπηρεσίες Internet Web World Expo 2015

18 September 2015

 24-25 Οκτωβρίου – Ζάππειο Μέγαρο|  

Η WebWorldExpo[…]

Read more...

WordPress Greek Community 3rd meetup

21 April 2015

Τρίτη 28/04/2015, 18:00
THE HUB EVENTS, Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα

Η ελληνική κοινότητα του WordPress είναι εδώ! Αρκετό καιρό μετά το προηγούμενο meetup[…]

Read more...


Σχόλια


[…] εδώ τα καλύτερα sites για να μάθετε κώδικα […]


Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.