Πώς Να Γίνετε Καλύτερος Web Designer Δοκιμάζοντας Τον Εαυτό Σας

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
10/04/2013 από
Zeoz

Κάθε σχεδιαστής ιστοσελίδων,έχει δοκιμάσει κάποιο έργο του (project), τουλάχιστον μία φορά στην καριέρα του. Μπορούμε μάλιστα να πούμε ότι αν ένας σχεδιαστής δεν το έχει κάνει, δεν είναι ένας πλήρης web designer. Η δοκιμή είναι πολύ σημαντικό, θα πρέπει να θεωρείται ως τρόπος για την εξοικονόμηση χρημάτων και πόρων που είναι πολύ σημαντικά στην κοινωνία μας. Ολόκληρη η κοινότητα του σχεδιασμού δηλώνει ότι η δοκιμή είναι ζωτικής σημασίας για την εργασία ενός σχεδιαστή, αλλά ο καθένας εφαρμόζει αυτήν την ιδέα μόνο σε έργα. Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε μια πρωτότυπη ιδέα βελτίωσης του στυλ εργασίας σας, με βάση τις δοκιμές. Η βασική ιδέα είναι δεν είναι αρκετό να δοκιμάσετε τα σχέδια που παραδίδονται στους πελάτες, είναι μια καλή ιδέα να δοκιμάσετε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των δεξιοτήτων σας. Γιατί να μην δοκιμάσετε τις ικανότητές σας και να βελτιωθείτε ανάλογα με τα αποτελέσματα;

Το έχουμε δοκιμάσει και τα αποτελέσματα ήταν αρκετά ικανοποιητικά … εκείνοι που θα υιοθετήσουν αυτή την ιδέα δεν θα μετατραπούν σε έναν σούπερ web designer, αλλά υπάρχει πρόοδος και εξάλλου, ο καθένας θέλει να εξελιχθεί, έτσι δεν είναι; Εν συντομία, από το να ελέγξετε τον εαυτό σας, κανείς δεν χάνει τίποτα και υπάρχει μια πιθανότητα να γίνετε πιο αποτελεσματικοί, ως εκ τούτου είναι λογικό να αναρωτηθείτε πώς μπορεί να εφαρμοστεί αυτή η ιδέα. Λοιπόν, παρακάτω θα βρείτε πέντε συμβουλές που θα σας βοηθήσουν.

Έχετε Ένα Σαφές Σχέδιο Δοκιμών

1

Έτσι λοιπόν, πώς θα μπορούσε στην πραγματικότητα ένας web designer, να δοκιμάσει τον εαυτό του; Είναι μια σκληρή ερώτηση, γιατί η απάντηση θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στο στύλ και την εμπειρία του εκάστοτε σχεδιαστή. Σε γενικές γραμμές, ένας web designer, θα πρέπει να θεσπίσει κάποια σημεία ελέγχου (ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία και … σύμφωνα με τις προτιμήσεις του καθενός). Αυτά πρέπει να καθορίζονται λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες και το διαθέσιμο χρόνο του σχεδιαστή, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πώς να ερμηνεύσει τα αποτελέσματα. Επιτυγχάνοντας όλα τα σημεία σε μία χρονική περίοδο είναι θαυμάσιο, αλλά υπάρχει μια πιθανότητα ότι αυτά είναι “πολύ χαμηλά” σε σύγκριση με το δυναμικό του σχεδιαστή. Ή και το αντίστροφο θα μπορούσε να συμβεί, να μην πετυχαίνει όλα τα σημεία ελέγχου… πολύ τεμπέλης ή τα όρια είναι πολύ υψηλά;

Μια απλή δοκιμή Α / Β μπορεί να κάνει θαύματα για ένα έργο, αλλά όταν πρόκειται να δοκιμάσετε τον εαυτό σας, η προσπάθεια είναι δέκα φορές μεγαλύτερη και δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι τα αποτελέσματα είναι σωστά και χρήσιμα. Η θετική πλευρά είναι ότι, από τη δοκιμή αυτή, ένας σχεδιαστής μπορεί να βελτιώσει το ύφος του έργου, ενώ γίνεται όλο και πιο αποτελεσματικός.

Μην Φοβάστε Τον Έλεγχο

Student filling out answers to a test with a pencil.

Οι απαισιόδοξοι άνθρωποι θεωρούν ότι ο χρόνος που δαπανάται για τη θέσπιση σημείων ελέγχου και εκτίμησης των αποτελεσμάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί καλύτερα για την αποτελεσματική εργασία. Είναι αλήθεια μόνο στην περίπτωση που είστε τέλειοι, και έτσι δεν έχετε τίποτα να βελτιώσετε, αλλά ποιος είναι τέλειος;

Δεν πρέπει να φοβάστε τον έλεγχο του εαυτού σας και ότι θα χάσετε χρόνο στην ερμηνεία των αποτελεσμάτων. Με τον καιρό, ο καθένας που ελέγχει τον εαυτό του, μπορεί να σχηματίσει μια σαφή ιδέα σχετικά με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα. Ένα άλλο συν της δοκιμής είναι το γεγονός ότι θα έχετε μία λεπτομερή εικόνα για το πόσο ικανός είστε.

Ποσοτικοποιείστε Τα Αποτελέσματα και Μάθετε Από Αυτά Πώς Να Βελτιστοποιήσετε Τη Δραστηριότητά Σας

success1

Οι δοκιμές για χάρη των δοκιμών είναι μία άχρηστη δραστηριότητα και ο καθένας θα πρέπει να αποφύγει αυτή την κατάσταση. Η καλύτερη προσέγγιση είναι η ποσοτικοποίηση των αποτελεσμάτων και η λήψη αποφάσεων με βάση τα αποτελέσματα. Στην πραγματικότητα, η ιδέα πίσω από τις δοκιμές δεν είναι μόνο για να έχετε μια ιδέα για τις δυνατότητες, αλλά έχει να κάνει με το πώς να βελτιστοποιήσετε, πώς να κερδίσετε περισσότερο με τους ίδιους πόρους. Στο πλαίσιο αυτό, γίνεται φανερό ότι ο σχεδιαστής που ενδιαφέρεται για το μέλλον του και την εξέλιξή του, θα πρέπει να ελέγξει τον εαυτό του.

Είναι δυνατόν να εξελιχθεί και να βελτιωθεί κάπως το στυλ εργασίας χωρίς τους ελέγχους, αλλά είναι δύσκολο να έχουμε τη μεγάλη διαφορά. Με τον έλεγχο του εαυτό σας, η πρόοδος είναι μετρήσιμη και οι κινήσεις σας σχεδόν στηρίζονται σε επιστημονική βάση.

Μην Είστε Υπερβολικά Αισιόδοξοι, Αλλά Ζητήστε Περισσότερα Από Τον Εαυτό Σας Κάθε Φορά

Ο έλεγχος και η παρακολούθηση της εξέλιξής σας, ασχέτως πόσο αντικειμενικά και σωστά κάποιος το κάνει, δεν είναι αρκετά για μια επιτυχημένη προσέγγιση. Ναι, η καθημερινή μελέτη της δικής σας εξέλιξης είναι η βάση για την πρόοδο, αλλά η πραγματική ώθηση συνίσταται στον καθορισμό υψηλότερων προτύπων και, τέλος, την επίτευξη αυτών. Πιο ρεαλιστικά, κάθε νέα δοκιμή πρέπει να βασίζεται στα αποτελέσματα της προηγούμενης.

Να Είστε Αντικειμενικοί Με Τον Εαυτό Σας

Για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας, απαιτείτε πολύ αντικειμενικότητα στην κρίση σας γιατί η όποια υποκειμενικότητα είναι ισοδύναμη με την παραγωγή λανθασμένων συμπερασμάτων.

Υπάρχει ακόμα μια η νοοτροπία ότι αυτές οι δραστηριότητες είναι χάσιμο χρόνου, είναι όμως εντελώς λάθος. Ο κύριος λόγος για αυτή τη νοοτροπία είναι ότι δεν υπάρχουν σχέδια που μπορούν να περιγράψουν τέλεια το πως θα είναι το μέλλον. Ούτε οι μεγαλύτεροι στρατιωτικοί δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε ένα τέλειο σχέδιο, πώς θα μπορούσε ένας web designer, να το κάνει; Λοιπόν, νομίζουμε ότι τα σχέδια εσκεμμένα δημιουργούνται για να αποτυγχάνουν. Πλεονέκτημα τους είναι κάνουν τον δημιουργό τους πιο εξοικειωμένο με μια πιθανή κατάσταση. Εν συντομία, ο σχεδιασμός είναι απαραίτητος!

Από την άλλη πλευρά, ο σχεδιασμός δεν έχει αποτελέσματα χωρίς σαφή ανατροφοδότηση. Όπως ίσωςείναι κατανοητό, η ανατροφοδότηση αντιπροσωπεύει στην πραγματικότητα τα συμπεράσματα των δοκιμών. Τέλος, ελπίζουμε ότι έχετε πλέον μια καλύτερη ιδέα σχετικά με τον έλεγχο του εαυτού σας και το ρόλο του στην καριέρα σας και στη μελλοντική σας εξέλιξη. Λάβετε υπόψη σας, ότι δεν είναι αρκετό να συμφωνήσουμε ότι οι δοκιμές αυτές μπορεί να είναι μια καλή συνήθεια, θα πρέπει να εφαρμόζονται κιόλας!
Hide ↑

Xtnd.it Group | e-xtend your possibilities

Ripple Effects με SVG και Javascript ~ Material Design 

18 September 2015

Ενα σε βάθος tutorial για το πώς να οικοδομήσουμε  ripple effect  που περιγράφονται με βάση των προδιαγραφών σχεδιασμού της Google και να τις συνδυάσουμε[…]

Read more...

5η Έκθεση για τις Υπηρεσίες Internet Web World Expo 2015

18 September 2015

 24-25 Οκτωβρίου – Ζάππειο Μέγαρο|  

Η WebWorldExpo[…]

Read more...

WordPress Greek Community 3rd meetup

21 April 2015

Τρίτη 28/04/2015, 18:00
THE HUB EVENTS, Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα

Η ελληνική κοινότητα του WordPress είναι εδώ! Αρκετό καιρό μετά το προηγούμενο meetup[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.