Πόσο κοστίζει μια ιστοσελίδα;

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.3/5 (6 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
4/02/2013 από
nipastudio

Μια από τις απορίες που έχουν οι ενδιαφερόμενοι για την δημιουργία ιστοσελίδων είναι και η τιμή που θα κοστίζει μια ιστοσελίδα. Τις περισσότερες φόρες νομίζουν ότι για να αποκτήσεις μια ιστοσελίδα πρέπει να διαθέσεις πολλά χρήματα. Αυτό δεν αληθεύει και σε αυτό το άρθρο θα σας εξηγήσω ότι πράγματι είναι έτσι.

Τι κόστος έχει λοιπόν μια ιστοσελίδα;       

Το κόστος για μια ιστοσελίδα εξαρτάται από τις απαιτήσεις της. Όσες ποιο πολλές θα είναι οι απαιτήσεις σας τόσο πιο πολύ ανεβαίνει και το κόστος. Ξεκινάμε από τον σχεδιασμό ιστοσελίδας. Αν ο σχεδιασμός ιστοσελίδας θα πραγματοποιηθεί από έναν γραφίστα η αν θα έχετε ένα συνηθισμένο (έτοιμο)  template . Συνήθως το να επιλέξεις ένα έτοιμο site είναι και η οικονομικότερη λύση. Αυτή η επιλογή (έτοιμο template) συνίσταται στις μικρές επιχειρήσεις που δεν έχουν την οικονομική άνεση για κάτι ακριβό. Αν θέλετε μια πρωτότυπη ιστοσελίδα , τότε στο «παιχνίδι» μπαίνει και ο γραφίστας.  Η τιμή διαμορφώνετε επίσης και από την δυνατότητα διαχείρισης του site.

Αν θα είναι δυναμική ιστοσελίδα με σύστημα διαχείρισης η αν θα είναι στατική. Στην χωρά μας σήμερα υπάρχουν ιστοσελίδες που μπορεί να ξεκινάνε από 200 ευρώ για την κατασκευή τους (μια απλή στατική ιστοσελίδα ) αλλά και ιστοσελίδες που κοστίζουν 120 000 ευρώ. Ο μέσος όρος για την δημιουργία ιστοσελίδας είναι από 800-2000 ευρώ.

Τι άλλο μπορεί να κάνει πιο ακριβή μια ιστοσελίδα?    

1]Αν εσείς θέλετε να έχετε ένα εντυπωσιακό site θα πρέπει να  προσθέσετε στο site σας και κάποια στοιχειά Flash Animation. Το flash βασίζεται σε  παρά πολύ υψηλή τεχνολογία και χρησιμοποιούνται  εξελιγμένες μορφές animation και γραφικών.

2]  Η βελτιστοποίηση της για τις μηχανές αναζήτησης (το λεγόμενο SEO) θα αυξήσει ακόμα περισσότερο το κόστος του site, αλλά αυτή είναι μια υπηρεσία που πρέπει να την εμπιστεύονται όλοι αυτοί που θέλουν μια επιτυχημένη και αποδοτική ιστοσελίδα. Το SEO είναι μια περιπλοκή διαδικασία που απαιτεί πολλές γνώσεις και παρά πολλές ώρες δουλειάς, μην παραξενευτείτε όταν ακούσετε κάποιες εξωφρενικές τιμές. Το κόστος του SEO καθορίζετε από τον ανταγωνισμό που υπάρχει στο διαδίκτυο.

Σημαντικό να γνωρίζεται  ότι για μια επιτυχημένη ιστοσελίδα το κλειδί είναι η κατασκευή της και η διαφήμιση της. Μην επιλέξετε πάντα το ποιο φθηνό.
Hide ↑

H NIPA ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στο nternet το Μάρτιο του 2006 , με σκοπό την κατασκευη και  προωθηση ιστοσελιδων . Xρησιμοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία μας στο διαδίχτυο θέτουμε ως στόχο το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για την προωθηση ιστοσελιδας

Follow nipastudio on Twitter

Υπέροχες ιστοσελίδες φτιαγμένες από φοιτητές

28 August 2013

Η κατασκευή ιστοσελίδων γνωρίζουμε ότι γίνεται από έμπειρους επαγγελματίες που έχουν σπουδάσει[…]

Read more...

Πόσο χρήσιμα είναι τα τρία «W» ;

17 April 2013

Έχουμε συνηθίσει όταν μα ζητάνε την ηλεκτρονική διεύθυνση μιας ιστοσελίδας να λέμε : «ντάμπλγιου ντάμπλγιου ντάμπλγιου – τελεία – μπλάμπλά[…]

Read more...

Σχεδιάστε την ιστοσελίδα σας με WordPress

19 February 2013

Τα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (ΣΔΠ, Content Management Systems- CMS) είναι διαδικτυακές εφαρμογές που επιτρέπουν την online τροποποίηση του περιεχομένου[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.