squidoo

Προωθήστε την ιστοσελίδα σας μέσω του squidoo

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
5/11/2012 από
adavalas

Το squidoo είναι πασίγνωστο στο εξωτερικό αλλά ελάχιστα γνωστό στην χώρα μας. Ο κύριος λόγος είναι η αποκλειστική χρήση της αγγλικής γλώσσας κάτι που αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για πολλούς χρήστες και επισκέπτες του.
Παρόλα αυτά οι φακοί του squidoo γνωστοί ως squidoo lens μπορούν να προσφέρουν πολλά στην κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης αφού το Google λατρεύει τα άρθρα του squidoo αλλά και πολλούς επισκέπτες σε όσους κατόχων ιστοσελίδων απευθύνονται σε κοινό του εξωτερικού για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
Το Squidoo τυπικά είναι σαν ένα blog, που κάνετε εγγραφή δωρεάν και επιλέγετε τον τίτλο των υποσελίδων – άρθρων σας (Lens) και στην συνέχεια μπορείτε να τοποθετήσετε περιεχόμενο σε αυτά που μπορεί να είναι κείμενο, εικόνες, βίντεο ακόμα και δημοσκοπήσεις , rss feed , σύνδεσμοι με social media και πολλά άλλα plugins.

Μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για εγγραφείτε στο Squidoo. Είναι απολύτως δωρεάν

Πρωταρχικός στόχος του squidoo είναι να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες στους αναγνώστες του και μέσω διαφημίσεων που “τρέχουν” μέσα στα δημοφιλή lens να κερδίζουν χρήματα οι συντάκτες του σαν ένα κίνητρο για να τροφοδοτούν συνεχώς με ενδιαφέροντα άρθρα τους επισκέπτες του δικτυακού τόπου. Εμείς δεν θα σταθούμε σε αυτό το σημείο αφού το εξετάζουμε καθαρά από την οπτική γωνία της προώθησης ιστοσελίδων
Σαν παράδειγμα θα σας παρουσιάσω δυο άρθρα μου στο squidoo
http://www.squidoo.com/on-page-seo-isnt-rocket-science-just-follow-these-simple-tips

Σε αυτό το άρθρο παρέχω όπως θα δείτε συμβουλές σχετικά με το onpage seo ενώ στο ακόλουθο σχετικά με το offpage seo

http://www.squidoo.com/on-page-seo-isnt-rocket-science-just-follow-these-simple-tips

Και στα δύο άρθρα εκτός από τις ελπίζω βασικές και χρήσιμες συμβουλές θα δείτε ότι υπάρχουν αφενός backlinks προς την ιστοσελίδα μας αλλά σε στοχευμένες λέξεις κλειδιά αλλά και link προς social media όπως στο twitter και αλλού.

Τα lens αυτά το squidoo τα χαρακτήρισε ως ενδιαφέροντα για τους χρήστες του και τα χαρακτήρισε ως Featured. Τι σημαίνει αυτό; Ένα πολύ σημαντικό προνόμιο αφού αυτά περιλαμβάνονται στα αποτελέσματα αναζήτησης του squidoo και υποβάλλονται από αυτό με το τεράστιο ειδικό του βάρος στις μηχανές αναζήτησης.Πρακτικά θα μπορούσε για ένα keyword χαμηλού – μεσαίου ανταγωνισμού να σας τοποθετήσει στην πρώτη δεκάδα των αποτελεσμάτων του Google.

Αντιλαμβάνεστε λοιπόν την προφανή αμοιβή για τον συγγραφικό σας κόπο. Εκτός αυτού η online φήμη σας ως ειδήμων ενός θέματος ενισχύεται σημαντικά με τα όποια ευεργετικά αποτελέσματα στους επιχειρηματικούς και άλλους στόχους σας.
Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να ανοίξετε ένα νέο δίαυλο επικοινωνίας – προβολής τόσο για τις ιστοσελίδες τόσο τις δικές σας όσο και των πελατών σας
Hide ↑

Aσφάλεια στο opencart

04 September 2014

Με το θέμα της διαδικτυακής ασφάλειας να γίνεται ένας ολοένα και μεγαλύτερης σημασίας ζήτημα κατά την

Read more...

Μαθήματα opencart - Αλλαγή του navigation bar

02 September 2014

To OpenCart αποτελεί μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες για την κατασκευή[…]

Read more...

WordFence. Ασφάλεια στο wordpress

01 September 2014

Το WordFence είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές WordPress plugin που χειρίζεται πολλούς διαφορετικούς και κρίσιμους τομείς ασφαλείας τόσο[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.