Πλατφόρμες / Αποθήκες Κώδικα (Code Repositories)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
4/11/2012 από
Zeoz

Παρακάτω είναι μερικά repositories που διατηρούν κώδικα και είναι αφιερωμένα σε μια γλώσσα ή πλατφόρμα. Σε περίπτωση που έχετε κολλήσει σε οποιαδήποτε function ή δεν βρίσκετε αυτό που ψάχνετε σε άλλα repositories τότε αυτά έχουν εξαιρετικής ποιότητας πόρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κώδικα να τον “σώσετε”  μέχρι και να τον μοιραστείτε με άλλους. Οι περισσότερες από τις γενικές αποθήκες είναι μικρές και υπάρχουν μερικές εκατοντάδες αποσπάσματα κώδικα.

Σήμερα θα μοιραστούμε κάποιες πολύ χρήσιμες πλατφόρμες repositories για τους προγραμματιστές.

1) Code Snippets for PHP Developers

Έχουν συντάξει μια μικρή λίστα με μερικά χρήσιμα code snippets τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν κατά τη σύνταξη PHP script.

2) Django Snippets

Το Djangosnippets.org, είναι μια ιστοσελίδα για τους χρήστες του Django framework ώστε να έρθουν σε επαφή και  να μοιραστούν χρήσιμα “αποσπάσματα” από επαναχρησιμοποιήσιμο κώδικα.

3) PHPsnips

Ο στόχος της ιστοσελίδας είναι να βοηθήσει προγραμματιστές, έμπειρους και αρχάριους, να μάθουν και να βοηθήσει ο ένας τον άλλον να αναπτυχθούν.

4) Codeproject

5) PHP Classes

6) DotNet Slackers

Το DotNetSlackers, σας παρέχει τις τελευταίες. NET ειδήσεις και άρθρα, δωρεάν blogs για να εκφραστείτε σχετικά με το . NET καθώς επίσης και ενεργό φόρουμ για να ζητήσετε ή να δώσετε βοήθεια .

7) SWT

Τα Snippets είναι μικρά αυτόνομα προγράμματα που παρουσιάζουν ειδικές τεχνικές ή λειτουργίες. Συχνά, ένα μικρό παράδειγμα είναι ο ευκολότερος τρόπος για να κατανοήσουμε το πώς να χρησιμοποιήσουμε ένα συγκεκριμένο feature. (Δείτε το SWT, αν ψάχνετε για μεγάλα παραδείγματα, όπως πχ ControlExample,  καθώς επίσης και αν θέλετε να προγραμματίσετε με JFace, εδώ μπορείτε να βρείτε χρήσιμα τα theseJFace Snippets).

8) Rubyforge Snippets

9) Greasespot Code Snippets 

10) Code Beach

Ο στόχος αυτής της ιστοσελίδας είναι να δημιουργήσει ένα κεντρικό αποθετήριο όπου Mac προγραμματιστές μπορούν να μοιραστούν τα κομμάτια κώδικα (όπως custom controls, formatters, categories).
Hide ↑

Xtnd.it Group | e-xtend your possibilities

Ripple Effects με SVG και Javascript ~ Material Design 

18 September 2015

Ενα σε βάθος tutorial για το πώς να οικοδομήσουμε  ripple effect  που περιγράφονται με βάση των προδιαγραφών σχεδιασμού της Google και να τις συνδυάσουμε[…]

Read more...

5η Έκθεση για τις Υπηρεσίες Internet Web World Expo 2015

18 September 2015

 24-25 Οκτωβρίου – Ζάππειο Μέγαρο|  

Η WebWorldExpo[…]

Read more...

WordPress Greek Community 3rd meetup

21 April 2015

Τρίτη 28/04/2015, 18:00
THE HUB EVENTS, Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα

Η ελληνική κοινότητα του WordPress είναι εδώ! Αρκετό καιρό μετά το προηγούμενο meetup[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.