Νέες αυξημένες σχεδιαστικές δυνατότητες στο Twitter

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
13/10/2012 από
adavalas

Πρόσφατα το  Twitter βελτίωσε τις δυνατότητες που παρέχει στους χρήστες του σχετικά με το  profile design. Τώρα πλέον τα νέα Twitter profiles συμπεριλαμβάνουν μια παρόμοια  cover image με αυτή του Facebook ή GooglePlus καθώς και την επαναδιάταξη αυτής της profile image. Η νέα αυτή αξιοσημείωτη σχεδιαστική δυνατότητα είναι ήδη διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες του  Twitter και δεδομένης της τρομακτικής και ολοένα αυξανόμενης απήχησης του twitter είναι μια εξέλιξη που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη τόσο από τις εταιρείες web design όσο και από τουε γραφίστες αφού δεν απαιτείται καμία εξειδικευμένη γνώση προγραμματισμού παρά μόνο βασικές γραφιστικές γνώσεις για να μπορέσει κάποιος να επιτύχει μια καλαίσθητη παρουσία στο twitter ή απλά να περάσει το όποιο μήνυμα του στην κοινότητα των μελών του.

Μια ενδιαφέρουσα συλλογή με σχεδιαστικά είναι αυτής της Twitter Covers που είναι μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στα  Twitter Covers παγκοσμίως. Στην συλλογή τους θα βρείτε πολλές διαφορετικές θεματικές κατηγορίες όπως σχετικά με την φύση, τοπία,  θέματα αφηρημένης υφής, για τέχνη και πολλές άλλες θεματικές κατηγορίες. Αποφασίσαμε να σας παραθέσουμε κάποια παραδείγματα από διαφορετικές κατηγορίες για να πάρετε μια ιδέα  ενώ το link σας το έχουμε παραθέσει ήδη στην αρχή της παραγράφου. Τα πιο κάτω δείγματα μπορούν απλά με κάποια εισαγωγή κειμένου μέσω κάποιουπρογράμματος επεξεργασίας εικόνας να αποτελέσουν μια θαυμάσια profile image για τον twitter λογαριασμό σας ή του πελάτη σας.

 

 

Hide ↑

Aσφάλεια στο opencart

04 September 2014

Με το θέμα της διαδικτυακής ασφάλειας να γίνεται ένας ολοένα και μεγαλύτερης σημασίας ζήτημα κατά την

Read more...

Μαθήματα opencart - Αλλαγή του navigation bar

02 September 2014

To OpenCart αποτελεί μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες για την κατασκευή[…]

Read more...

WordFence. Ασφάλεια στο wordpress

01 September 2014

Το WordFence είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές WordPress plugin που χειρίζεται πολλούς διαφορετικούς και κρίσιμους τομείς ασφαλείας τόσο[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.