Ανακαλύψτε τις πιο δημοφιλείς λέξεις κλειδιά στο Google

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.5/5 (2 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
24/10/2012 από
adavalas

Ποιες λέξεις κλειδιά θα είναι οι αποδοτικότερες για το web site μου;  Ένα συνηθισμένο ερώτημα για όσους γνωρίζουν την σημασία των λέξεων κλειδιών για την εύρεση του web site σας από τις μηχανές αναζήτησης και κυρίως το google που τουλάχιστον μέχρι στιγμής παραμένει ο αδιαφιλονίκητος κυρίαρχος στις μηχανές αναζήτησης.

Επειδή η επιλογή των σωστών λέξεων έχει να κάνει όχι με τους επιχειρηματικούς στόχους σας αποκλειστικά (τα προϊόντα και οι υπηρεσίες στις οποίες θέλετε οι χρήστες να ανακαλύπτουν την ιστοσελίδα σας ) αλλά και με το τι και κυρίως το πως το αναζητούν οι χρήστες καλό είναι να κάνετε πρώτα μια “έρευνα αγοράς”  προτού κατασταλάξετε στο ποιες λέξεις κλειδιά θέλετε να χρησιμοποιήσετε- προβάλλετε.

Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο στην προσπάθεια σας αυτή είναι το  Adwords Κeyword Tool που θα σας βοηθήσει να βρείτε συνώνυμα ακόμα και νέες λέξεις κλειδιά σχετικά με την ιστοσελίδα σας και το κυριότερο να σας αποκαλύψει πόσες μηνιαίες αναζητήσεις έχει κάθε μια από αυτές και τον βαθμό δυσκολίας για την επίτευξη του πολυπόθητου στόχου της εμφάνισης του web site σας στην 1η σελίδα του Google . To εργαλείο αυτό είναι geo targeted κάτι που σημαίνει ότι μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα άνα χώρ (π.χ. μια λέξη κλειδί μόνο για τους Έλληνες χρήστες του google.gr ή για τους χρήστες του γαλλικού google.fr ) . Απλά θα επισκεφτείτε την ακόλουθη ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ.

Μπορείτε να συνδεθείτε και με λογαριασμό google adwords αν έχετε αλλά δεν είναι απαραίτητο. Στο παράδειγμα μας δεν χρειάζεται όπως θα δείτε και από τις εικόνες που ακολουθούν να συνδεθούμε σε κάποιο σημείο για να κάνουμε χρήση της υπηρεσίας αυτής. Στην εικόνα της φωτογραφίας θα δείτε ότι έχει by default την χρήση της ελληνικής γλώσσας και ως χώρα την Ελλάδα. Άρα θα μας εμφανίσει στατιστικά μόνο από χρήστες του google.gr

google keyword tool

google keyword tool

 

 

Θα χρησιμοποιήσουμε το πρώτο κουτί για “Εύρεση λέξεων-κλειδιών” με βάση μια λέξη ή φράση ανά γραμμή που θα γράψουμε εμείς. Στο παράδειγμα μας βάλαμε την φράση γυναικεία παπούτσια Κάνοντας τώρα  κλικ στο κουμπί “Αναζήτηση” μας εμφανίζει όχι μόνο αυτή την λέξη – φράση κλειδί αλλά και όλες τις σχετικές μαζί με το πολύ σημαντικό στοιχείο πόσες φορές αναζητείται η κάθε λέξη σε μηνιαία βάση.

Τώρα ξέρετε ποιες λέξεις κλειδιά είναι οι πιο δημοφιλείς σε σχέση με τα ενδιαφέροντα σας και είστε έτοιμος να θέσετε συγκεκριμένους στόχους στα πλαίσια των προωθητικών ενεργειών σας . Η προώθηση ιστοσελίδων για να είναι επιτυχής πάνω από όλα πρέπει να έχει σαφείς και ξεκάθαρους στόχους. Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε στην προσπάθεια σας αυτή με το σύντομο tutorial  μας.
Hide ↑

Aσφάλεια στο opencart

04 September 2014

Με το θέμα της διαδικτυακής ασφάλειας να γίνεται ένας ολοένα και μεγαλύτερης σημασίας ζήτημα κατά την

Read more...

Μαθήματα opencart - Αλλαγή του navigation bar

02 September 2014

To OpenCart αποτελεί μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες για την κατασκευή[…]

Read more...

WordFence. Ασφάλεια στο wordpress

01 September 2014

Το WordFence είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές WordPress plugin που χειρίζεται πολλούς διαφορετικούς και κρίσιμους τομείς ασφαλείας τόσο[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.