Καταπληκτικά Εργαλεία Για Να Απλοποιήσετε Το Front-End Development

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
10/01/2013 από
Zeoz

Ως προγραμματιστές, μας αρέσουν εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν με την εξοικονόμηση χρόνου, ή απλά να κάνουν την όλη διαδικασία ανάπτυξης πιο εύκολη. Σε αυτό το άρθρο, έχουμε συντάξει αγαπημένα εργαλεία web για την απλοποίηση της front-end ανάπτυξης ιστοσελίδων.

Form builder

Τα Forms είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος κάθε ιστοσελίδας, αλλά μπορούν επίσης να είναι αρκετά περίπλοκα. Αυτό το πολύ πρακτικό εργαλείο θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αποτελεσματικές φόρμες.

form builder

Colllor

Χρειάζεστε βοήθεια με τις ενώσεις χρωμάτων  Εδώ είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για εσάς. Το Colllor καθιστά ευκολότερο να δημιουργήσει παλέτες χρωμάτων και παραλλαγές με μερικά μόνο κλικ.

colllor

JSconsole

Χρειάζεστε κάτι για τον εντοπισμό σφαλμάτων κώδικα JavaScript; Το JSconsole επιτρέπει την εύκολη online αποσφαλμάτωση του κώδικα κάθε JS.

→  JSconsole

CleanCSS

Το CleanCSS είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να κάνετε τα css stylesheet σας μικρότερα, πιο καθαρά και πιο εύκολα να το διαβάσετε. Απλά ορίστε τις ρυθμίσεις, επικολλήστε τον έγκυρο κωδικό CSS, και αφήστε το CleanCSS να κάνει τη σκληρή δουλειά.

CleanCSS

Mystic Paste

Το  Mystic paste είναι μια πολύ χρήσιμη pastebin- ιστοσελίδα για να επικολλήσετε, να μοιραστείτε και να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας code snippets.

Mystic Paste

Dabblet

Θέλετε να κάνετε test HTML; Θέλετε να δείτε τι μπορεί να κάνει ο κώδικα CSS;  Το Dabblet είναι ένα από τα αγαπημένα εργαλεία web για front-end ανάπτυξη ιστοσελίδων. Σας επιτρέπει να δείτε το CSS και HTML κώδικα σε δράση. Πολύ χρήσιμο για σκοπούς ελέγχου.

Dabblet

Screenqueri.es

Το 2013, είναι πολύ σημαντικό η ιστοσελίδα σας να ανταποκρίνεται και να εμφανίσει σωστά σε μεγάλες οθόνες και φορητές συσκευές. Για να ελέγξετε πώς ο ιστοχώρος σας μοιάζει σε διάφορες αναλύσεις οθόνης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Screenqueri.es

Screenqueri.es

Moqups

Το Moqups είναι ένα φοβερό HTML5 App που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία wireframes online. Σούπερ χρήσιμο όταν θέλετε να δημιουργήσετε γρήγορα ένα mockup.

Moqups

Minus

Οι εικόνες είναι πράγματι πολύ σημαντικό μέσο στο διαδίκτυο. Συχνά πρέπει να είστε σε θέση να αποθηκεύσετε κάποια εικόνα, αλλά και να εκτελέσετε βασικές εργασίες, όπως, resizing ή cropping. Το Minus είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα για αυτούς τους σκοπούς.

Minus

Font Face Generator

Σας αρέσει να χρησιμοποιείτε προσαρμοσμένες γραμματοσειρές στην ιστοσελίδα σας; Το Font face generator Θα παράγει όλες τις μορφές της γραμματοσειράς, καθώς και τον κώδικα CSS που απαιτούνται για τη χρήση cross-browser custom fonts  στην ιστοσελίδα σας. Ένα bookmark που πρέπει να έχετε!

Font Face Generator
Hide ↑

Xtnd.it Group | e-xtend your possibilities

Ripple Effects με SVG και Javascript ~ Material Design 

18 September 2015

Ενα σε βάθος tutorial για το πώς να οικοδομήσουμε  ripple effect  που περιγράφονται με βάση των προδιαγραφών σχεδιασμού της Google και να τις συνδυάσουμε[…]

Read more...

5η Έκθεση για τις Υπηρεσίες Internet Web World Expo 2015

18 September 2015

 24-25 Οκτωβρίου – Ζάππειο Μέγαρο|  

Η WebWorldExpo[…]

Read more...

WordPress Greek Community 3rd meetup

21 April 2015

Τρίτη 28/04/2015, 18:00
THE HUB EVENTS, Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα

Η ελληνική κοινότητα του WordPress είναι εδώ! Αρκετό καιρό μετά το προηγούμενο meetup[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.