Η Google Ζευγαρώνει Gmail Και Drive Για Έναν Εύκολο Τρόπο Να Στέλνετε Τεράστια Αρχεία E-Mail

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
28/11/2012 από
Zeoz

Η Google καθιστά ευκολότερο από ποτέ να στείλετε μεγάλα αρχεία μέσω e-mail. Η εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο χαρακτηριστικό που βάζει όλα τα έγγραφα Google Drive, ένα κλικ μακριά από το Gmail. Τώρα μπορείτε γρήγορα και εύκολα να επισυνάψετε αρχεία από το Google Drive στα μηνύματα του Gmail .

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία μέχρι και 10GB σε μέγεθος, το οποίο είναι περίπου 400 φορές μεγαλύτερο από ό, τι το Gmail σας επιτρέψει να κάνετε με τα τυπικά συνημμένα στα e-mail. Φυσικά ο λόγος που τα αρχεία μπορεί να είναι τόσο μεγάλα, είναι ότι η Google δεν  στέλνει στην πραγματικότητα τα αρχεία. Απλώς μια σύνδεση που οι παραλήπτες σας μπορούν να έχουν πρόσβαση στη συνέχεια μέσω του Google Drive.

Το Gmail έχει ένα έξυπνο νέο χαρακτηριστικό που ελέγχει για να βεβαιωθεί ότι όλοι οι παραλήπτες σας έχουν δικαιώματα για να δουν τα αρχεία σας στο δίσκο. Το χαρακτηριστικό λειτουργεί σαν attachment detector  – αν έχετε ξεχάσει να χορηγήσει άδεια σε έναν από τους παραλήπτες σας, το Gmail θα σας ζητήσει να το πράξετε πριν από την αποστολή e-mail.

Η νέα ενσωμάτωση του Google Drive θα είναι διαθέσιμη  για τους χρήστες του Gmail τις επόμενες ημέρες.  (δείτε τη θέση αυτή για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να ξεκινήσετε με τη νέα του Gmail σε παράθυρο διαλόγου συνθέτουν).
Hide ↑

Xtnd.it Group | e-xtend your possibilities

Ripple Effects με SVG και Javascript ~ Material Design 

18 September 2015

Ενα σε βάθος tutorial για το πώς να οικοδομήσουμε  ripple effect  που περιγράφονται με βάση των προδιαγραφών σχεδιασμού της Google και να τις συνδυάσουμε[…]

Read more...

5η Έκθεση για τις Υπηρεσίες Internet Web World Expo 2015

18 September 2015

 24-25 Οκτωβρίου – Ζάππειο Μέγαρο|  

Η WebWorldExpo[…]

Read more...

WordPress Greek Community 3rd meetup

21 April 2015

Τρίτη 28/04/2015, 18:00
THE HUB EVENTS, Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα

Η ελληνική κοινότητα του WordPress είναι εδώ! Αρκετό καιρό μετά το προηγούμενο meetup[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.