Εργαλεία Για Να Δημιουργήσετε Δωρεάν Facebook Timeline Covers

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
5/12/2012 από
Zeoz

Τα Facebook timeline covers είναι πολύ διαδεδομένα αυτές τις μέρες, όλοι δείχνουν τη δημιουργικότητα τους μέσα από αυτά.

Σήμερα έχουμε να σας παρουσιάσουμε web-based εργαλεία για να δημιουργήσετε facebook καλύμματα.

1. Face it Pages

Το FaceItPages ουσιαστικά είναι  υποστηρικτικές υπηρεσίες μάρκετινγκ του Facebook που είναι αρκετά δημοφιλείς. Η υπηρεσία αυτή είναι στην πραγματικότητα μια πληρωμένη υπηρεσία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει Fans Page, Fans Gate, Promo / Coupon, Blog Feeds, κλπ.

2. Timeline Cover Banner

Το Timeline cover banner είναι ένα από τα καλύτερα online εργαλεία για να δημιουργήσετε ένα δωρεάν κάλυμμα για το timeline του Facebook. Το παραγόμενο φόντο δεν έχει υδατογράφημα. Το user interface του εργαλείου είναι αρκετά εύκολο να το μάθετε γι ‘αυτό δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να κάνετε είτε ένα φόντο από το μηδέν ή να ανεβάσετε τη δική σας φωτογραφία. Υπάρχει επίσης μια γκαλερί, όπου μπορείτε να βρείτε διάφορα όμορφα covers για το timeline σας.

3. CoverCanvas

Το Cover Canvas παρέχει τρία βασικά χαρακτηριστικά για το σχεδιασμό του καλύμματος timeline. Κατ ‘αρχάς, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα timeline cover με τον συνδυασμό που  έχετε. Δεύτερον, μπορείτε να κάνετε το κάλυμμα, χρησιμοποιώντας το κείμενο στο όνομά σας. Τρίτον, μπορείτε να κάνετε το κάλυμμα σε συνδυασμό της φωτογραφίας και του ονόματός  σας

4. Cover Photo Magic

Το Cover Photo Magic  επιτρέπει στους χρήστες του Facebook να δημιουργήσουν το cover τους σε δύο απλά βήματα. Αυτή η εφαρμογή Facebook έχει έτοιμα πρότυπα σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως: επιφάνεια εργασίας, μόδα, πολλαπλά καρέ και άλλα.

5. Pic Scatter

Το Scatter pic cover creator είναι μια υπηρεσία που θα κάνει το κάλυμμα του χρονοδιαγράμματος των φωτογραφιών στο λογαριασμό σας στο Facebook. Οι φωτογραφίες μπορούν να προέρχονται από το φωτογραφικό άλμπουμ, φωτογραφίες από τους φίλους, και τις φωτογραφίες που σας αρέσουν. Οι φωτογραφίες θα εμφανίζονται ως μια συλλογή από φωτογραφίες που είναι διάσπαρτες.

6. My FB Covers

Το My FB Covers, προσφέρει πολλές επιλογές για την προσαρμογή με το εργαλείο. Το βασικό χαρακτηριστικό των εργαλείων είναι οι δυνατότητες enlarging, rotating ή flipping της εικόνας σας ανάλογα πως το θέλετε.

Μπορείτε να ξεκλειδώσετε επίσης τα premium χαρακτηριστικά διαφορετικών αποτελεσμάτων φωτογραφιών, όπως Sepia, black and white, emboss και sketch . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μοιραστείτε το εργαλείο με τους Facebook φίλους σας

7. fbcover designer

Το fbcover designer είναι ένα πολύ απλό online εργαλείο για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε to cover που πάντα ονειρευόσασταν.

 

8. 99coverphotos

Από τις μεγαλύτερες συλλογές για fb covers

 

8. imagechef

Μια ακόμα συλλογή από facebook covers για να χρησιμοποιήσετε στο timeline σας.

 
Hide ↑

Xtnd.it Group | e-xtend your possibilities

Ripple Effects με SVG και Javascript ~ Material Design 

18 September 2015

Ενα σε βάθος tutorial για το πώς να οικοδομήσουμε  ripple effect  που περιγράφονται με βάση των προδιαγραφών σχεδιασμού της Google και να τις συνδυάσουμε[…]

Read more...

5η Έκθεση για τις Υπηρεσίες Internet Web World Expo 2015

18 September 2015

 24-25 Οκτωβρίου – Ζάππειο Μέγαρο|  

Η WebWorldExpo[…]

Read more...

WordPress Greek Community 3rd meetup

21 April 2015

Τρίτη 28/04/2015, 18:00
THE HUB EVENTS, Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα

Η ελληνική κοινότητα του WordPress είναι εδώ! Αρκετό καιρό μετά το προηγούμενο meetup[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.