Διαφήμιση στο Google AdWords: Οι μοναδικοί σύνδεσμοι ιστότοπων θα εφαρμόζονται πιο δυναμικά

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (4 votes cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
29/09/2012 από
adavalas

Αυτή η αλλαγή επιβολής πολιτικής στην οποία προβαίνει το google adwords θα επηρεάσει την απόδοση κάθε καμπάνιας στο AdWords, η οποία χρησιμοποιεί συνδέσμους ιστότοπων. Αν χρησιμοποιείτε συνδέσμους ιστότοπων ήδη ή σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε στο μέλλον, διαβάστε αυτό το άρθρο  για να κατανοήσετε τις αλλαγές και τα προτεινόμενα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποφύγετε τυχόν αρνητικές επιπτώσεις στις καμπάνιες σας.

ΣΕ ΤΙ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ
Οι σύνδεσμοι ιστότοπων δίνουν μεγαλύτερη αξία στις διαφημίσεις σας προβάλλοντας επιπλέον άμεσους συνδέσμους σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες που θέλετε να προωθήσετε. Οι χρήστες μεταβαίνουν ταχύτερα σε συγκεκριμένους προορισμούς στον ιστότοπό σας. Και, κατά μέσο όρο, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων για τις διαφημίσεις σας. Έτσι, οι σύνδεσμοι ιστότοπων μετατρέπονται σε έναν σπουδαίο τρόπο να βελτιώσετε την απόδοση της καμπάνιας σας. Για να δείτε εικόνες ή να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους συνδέσμους ιστότοπων, διαβάστε το άρθρο του Κέντρου βοήθειας του AdWords http://www.google.com/appserve/mkt/5724oRMZ7x9EhZRCTcdKhO .

ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ
Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι σύνδεσμοι ιστότοπων διαφήμισης προσφέρουν μια καλή εμπειρία στους χρήστες, σύμφωνα με την υπάρχουσα πολιτική, κάθε σύνδεσμος ιστότοπου σε μια καμπάνια πρέπει να συνδέεται σε μια διαφορετική διεύθυνση URL σελίδας προορισμού με μοναδικό περιεχόμενο. Αυτό σημαίνει ότι ένας χρήστης μπορεί να αναμένει εντελώς διαφορετική εμπειρία σελίδας προορισμού για κάθε σύνδεσμο ιστότοπου.

ΕΠΙΒΟΛΗ ΑΛΛΑΓΗΣ
Πρόσφατα, παρατηρήσαμε μια αύξηση στον αριθμό των συνδέσμων ιστότοπων που δημιουργούνται με τις ίδιες διευθύνσεις URL σελίδας προορισμού ή το ίδιο περιεχόμενο. Για το λόγο αυτό, τον επόμενο μήνα, θα ξεκινήσουμε να εφαρμόζουμε πιο δυναμικά την υπάρχουσα πολιτική μας. Αρχικά, θα εστιάσουμε σε νέους συνδέσμους ιστότοπων και σε συνδέσμους ιστότοπων στους οποίους πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα αλλαγές. Ενώ προβάλλονται οι διαφημίσεις σας, τα συστήματά μας θα επαληθεύσουν ότι οι σύνδεσμοι ιστότοπών σας πληρούν τα πρότυπα της πολιτικής. Δεν θα επιτρέπεται η εμφάνιση συνδέσμων ιστότοπων που δεν πληρούν τα πρότυπα.

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ
Η ύπαρξη λιγότερων κατάλληλων συνδέσμων ιστότοπων θα μπορούσε να αποτρέψει την εμφάνιση της διαφήμισής σας σε μεγαλύτερες μορφές των 2 και 3 γραμμών, οι οποίες απαιτούν περισσότερους κατάλληλους συνδέσμους ιστότοπων. Μην ξεχνάτε ότι οι μεγαλύτερες μορφές είναι πιο ευκρινείς και συνήθως έχουν μεγαλύτερες αναλογίες κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR). Αν δεν έχετε αρκετούς κατάλληλους συνδέσμους ιστότοπων στην καμπάνια σας, τότε οι διαφημίσεις σας ενδεχομένως να μην προβάλλουν καθόλου συνδέσμους ιστότοπων.

ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Κατανοούμε ότι ο μη αυτόματος έλεγχος και η διόρθωση διπλότυπων για τους υπάρχοντες συνδέσμους ιστότοπων και διευθύνσεων URL σελίδων προορισμού ενδέχεται να απαιτεί χρόνο και συντονισμό. Για το λόγο αυτό, θα καθυστερήσουμε την πιο δυναμική επιβολή με υφιστάμενους συνδέσμους ιστότοπων για μερικούς μήνες. Μην περιμένετε όμως μέχρι την τελευταία στιγμή. Και μην ξεχνάτε, κάθε σύνδεσμος ιστότοπου που προσθέτετε ή αλλάζετε θα υπόκειται απευθείας σε δυναμική επιβολή.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ
Για να αυξήσετε τις πιθανότητες εμφάνισης περισσότερων συνδέσμων ιστότοπων με τις διαφημίσεις σας, συνιστούμε να έχετε 6-10 μοναδικούς συνδέσμους ιστότοπων σε κάθε καμπάνια σας.

Αν έχετε ήδη καμπάνιες με συνδέσμους ιστότοπων, θα συνιστούσαμε να ελέγξετε κάθε καμπάνια για να επαληθεύσετε ότι έχει 6-10 μοναδικούς συνδέσμους ιστότοπων. Ίσως να θέλετε να ξεκινήσετε με τις καμπάνιες που προβάλλουν συχνότερα συνδέσμους ιστότοπων. Συνήθως, αυτές είναι καμπάνιες με λέξεις-κλειδιά όπως το όνομα της επιχείρησής σας και τα γνωστότερα προϊόντα και υπηρεσίες της.

Το άρθρο αυτό θα βοηθήσει όχι μόνο όσους ήδη τρέχουν μια διαφήμιση μέσω του google adwords αλλά και όσους ενδιαφέρονται για την διαφήμιση στο internet και πιο συγκεκριμένα για την διαφήμιση στο google έτσι ώστε να πάρουν μια γενική ιδέα για το πως λειτουργούν αυτά τα συστήματα.

Δείτε πώς μπορείτε να τα καταφέρετε με τη διεπαφή του AdWords.

1. Συνδεθείτε στη διεπαφή του AdWords και κάντε κλικ στην καρτέλα <<Επεκτάσεις διαφημίσεων>>.

2. Επιλέξτε <<Επεκτάσεις συνδέσμων ιστότοπων>> από το αναπτυσσόμενο μενού.

3. Ταξινομήστε τις επεκτάσεις συνδέσμων ιστότοπων ανά εμφανίσεις ή κλικ κάνοντας κλικ στην επικεφαλίδα της στήλης.

4. Κάντε κλικ σε κάθε σύνδεσμο ιστότοπου στην κορυφαία καμπάνια και ακολουθήστε τον στη σελίδα προορισμού (δεν χρεώνεστε για αυτά τα κλικ).

5. Διορθώστε όσα διπλότυπα βρείτε σε κάθε καμπάνια τοποθετώντας το δείκτη του ποντικιού πάνω από την περιοχή της επέκτασης και κάνοντας κλικ στο εικονίδιο μολυβιού.
Hide ↑

Aσφάλεια στο opencart

04 September 2014

Με το θέμα της διαδικτυακής ασφάλειας να γίνεται ένας ολοένα και μεγαλύτερης σημασίας ζήτημα κατά την

Read more...

Μαθήματα opencart - Αλλαγή του navigation bar

02 September 2014

To OpenCart αποτελεί μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες για την κατασκευή[…]

Read more...

WordFence. Ασφάλεια στο wordpress

01 September 2014

Το WordFence είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές WordPress plugin που χειρίζεται πολλούς διαφορετικούς και κρίσιμους τομείς ασφαλείας τόσο[…]

Read more...


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.