5 λόγοι για αγορές απο eshops

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
FavoriteLoadingΠροσθήκη στα Αγαπημένα μου
1/02/2013 από
vasilis

Στην σημερινή εποχή που ζούμε, χρησιμοποιήσουμε αρκετά συχνά το ίντερνετ και όλα τα θετικά που μας προσφέρει. Ένα από αυτά, είναι τα eshops, που το τελευταίο διάστημα έχουν σημείωσει μια ανοδική και πορεία (Στην χώρα μας κυρίως). Ο κόσμος στρέφεται προς αυτήν την κατεύθυνση, γιατί έχει την δυνατότητα να κάνει αγορές από όλη την Ελλάδα η και τον κόσμο. Μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα και να καταλήξει σε αυτό που του άρεσε περισσότερο. Με λίγα λόγια, σας δίνονται πολλές δυνατότητες, από τις οποίες θα αναφερθούν οι σημαντικότερες.

1. Μεγαλύτερη ποικιλία σε κάθε προϊόν

Ξεκινώντας, θα μιλήσουμε για την μεγάλη ποικιλία που προσφέρουν. Ένα eshop περιέχει πολλά προϊόντα σε κάθε κατηγορία και έτσι δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη, να  επιλέξει αυτό που τον ενδιαφέρει. Αν πηγαίνατε σε ένα κατάστημα, πιθανόν να μην είχατε τόσες επιλογές. Επίσης, σε περίπτωση που δεν βρίσκατε το προϊόν που σας ενδιέφερε, μπορούσατε πολύ εύκολα να κάνετε μία αναζήτηση σε άλλο eshop, με λιγότερο κόπο από ότι θα χρειαζόσασταν για την εύρεση του.

2. Καλύτερες προσφορές και χαμηλότερες τιμές

Στα eshop μπορείτε να βρείτε χαμηλότερες τιμές από ένα κατάστημα, η ακόμα και καλύτερες προσφορές. Ένα κατάστημα έχει πολύ περισσότερα έξοδα από ότι ένα eshop (ρεύμα, προσωπικό κλπ), άρα πρέπει να έχει ποιο αυξημένες τιμές. Επίσης, στην περίπτωση που διαθέτει όλα τα παραπάνω ένα κατάστημα, δεν θα είχατε την δυνατότητα να ενημερωθείτε άμεσα.

3. Αξιολόγηση

Συχνά σε κάποια eshop, οι χρήστες μπορούν να αφήσουν τα σχόλια τους. Με αυτόν τον τρόπο, αποκτάτε μία καλή άποψη για αυτό για το eshop ή και το προϊόν που σας ενδιαφέρει. Ακόμα, πολλές φορές θα συναντήσετε απόψεις χρηστών σε διάφορα φόρουμ και θα μπορείτε να υποβάλετε και εσείς τις απορίες σας η και την γνώμη σας. Αν ρωτούσατε έναν υπάλληλο, πιθανόν να σας έλεγε μόνο καλά λόγια και όχι αυτό που ισχύει.

4. Ευκολία αγοράς η και αναζήτησης

Σε ποιον δεν αρέσει να κάθεται στο γραφείο του και να ψωνίζει από την υπολογιστή του; Μάλλον σε λίγους. Ψάχνετε ξεκούραστα αυτό που σας ενδιαφέρει και η αγορά σας γίνεται ποιο άμεση. Σκεφτείτε να πηγαίνατε σε μαγαζιά και να ψάχνατε συνέχεια αυτό που θέλατε, ενώ θα μπορούσατε να κάνετε την δουλειά σας στον υπολογιστή. Φυσικά δεν λέω να μην βγαίνουμε από το σπίτι μας.

5. Αγοράζεται από οποιαδήποτε χώρα επιθυμείτε

Τελευταία αυτή η τάση κυριαρχεί αρκετά στην Ελλάδα. Έλληνες ψάχνουν τεχνολογικά προϊόντα, ρούχα, παπούτσια σε τιμές χαμηλότερες από ότι θα μπορούσαν να βρουν. Ειδικά σε αυτήν την περίοδο που τα οικονομικά περιθώρια στενεύουν,  μία εναλλακτική λύση είναι αυτή. Αν οικονομική κατάσταση βρισκόταν σε καλό σημείο, πάλι θα ήταν σπατάλη χρημάτων αφού υπάρχουν φθηνότερες τιμές στην ίδια ποιότητα.Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια ακόμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

 


RSS για τα σχόλια σε αυτό το άρθρο.  |  TrackBack URL 
 
 

Eταιρείες παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
 

Το Όραμά Μας

3d2 3d2

Η νέα εποχή ξεκινάει…

Είστε έτοιμοι;

Παρά τις όποιες δυσκολίες συναντήσαμε, τελικά μετά από 1 χρόνο περίπου, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας και να βάλουμε τις σκέψεις μας στο σωστό μονοπάτι.

Ξεκινάμε μια νέα εποχή για τα Ελληνικά δεδομένα. Κοιτάμε μπροστά και οραματίζομαστε το μέλλον με αισιοδοξία σε μία πολύ δύσκολη εποχή!

Αν είστε digital artist (web designer. web developer, programmer, 3d animator, graphic designer κτλ)  δώστε λίγα λεπτά από τον χρόνο σας να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο. Σίγουρα σας ενδιαφέρει

 
web design forum

  • Προσεγγίστε νέους αναγνώστες και φίλους
  • Αποκτήστε το δικαίωμα να προωθήστε την σελίδα σας μέσω διαφημιστικών banner στο web design forum
  • Αποκτήστε συνδέσμους και backlinks δωρεάν
  • Αυτόματη προωθηση του άρθρου σας, σε διάφορες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.